В картата на България Луна, асцендент, Нептун и Юпитер са в Козирог и се очертават интересни събития. Как ще се отрази на страната ни бъдещата небесна конфигурация? Отговорите в прогнозата на Антоанета Георгиева от център „Урания“ по време Юпитерова вечер с много музика, организирана от Бялото братство на 21 ноември във Военния клуб. Освен, уникалния астро-календар, ще има и интересни лекции.

2020-та година ще е с много рядко съчетание на планети в Козирог, а това е знакът на България според Учителя, а според други астролози…

Какво ще бъде поведението на Юпитер при преминаването му от свои владения към не чак толкова приятелски настроения Козирог?

Юпитер и звездната карта на българите през 2020-та.

Юпитер престоява около 12 месеца в зодиакален знак и това го превръща в един от основните, даващи тон на годината. Известен като Големият благодетел, Юпитер е свързван с развитие, напредък, разширение, цели, обучение, достойнство, вяра…

На 2-ри декември Юпитер излиза от еуфорията и простора на Стрелеца и се пренася в охлаждащото владение на Козирога. Козирог е полето на Сатурн, място на структура, организираност, разумност, реализиране, приложение.

И така, идва време идеите от Стрелеца да се въплатят в реалност, знанието в конструкция, теориите в практика. Дали ще е възможно при сгъстения планетен трафик в Козирог? Отговорите на 21-ви ноември във Военния клуб.

България е под знака на Козирога, а в следващата година ще бъде като алхимична лаборатория на симптоматични опитности и процеси. В Козирог са най-големите Учители на Зодиака – Плутон, Сатурн и Юпитер. Може би това ще е времето за преосмисляне, пренасока, пренагласа, пренареждане…

Учителят за българите:

Най-характерната черта на българина е неговата упоритост. В Европа няма по-упорит от него. Той е черният дроб на човечеството. Сатурн характеризира българина. Сатурн е емблема, която показва причините на отклонението. Човек трябва да изучава отношението на доброто и на злото в света, не може да се разреши едно противоречие ако не се разбере Сатурн.

Сатурн прави човека разсъдлив, той всякога внася нещо отрицателно във всичко. Той все е на особено мнение…
Бих желал да развиете едно качество в себе си, един от големите недъзи на българите е, че нямат почитание един към друг.

Всеки човек дошъл на Земята, се е облякъл с материя, взета от неговия народ. Като българи, вие носите плът, изтъкана от българска материя. Трябва да се освободите от недъзите, свойствени на българската материя – лъжата.

Днешните страдания на българите се дължат на усилията на разумния свят да ги пробуди за мисията им. Българите трябва да се повдигнат духовно.

Мнозина ме питат: каква е мисията на българския народ?

България е духовният кредитор на Европа.

България ще бъде духовен кредитор, духовен разсадник по целия свят. Българският народ, ще не ще, ще изпълни своята задача. Могат да останат 300 хиляди българи, но възложената им от небето мисия, ще изпълнят.

Аз познавам душата на този народ. Тя е изстрадала много от своите учители, проповедници, управници. Тя има още малко да пострада, след което веднъж завинаги ще се освободи от старото робство.

„Българин“, в космичния смисъл на думата, е човекът на Духа.

Входът е свободен!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара