Коледно-новогодишните празници наближават, а до посрещането на новата 2020 година остават по-малко от 6 седмици. Ако и вие сте сред хората, които все още не са решили къде точно искате да прекарате празника, експертите от онлайн туристическа агенция eSky разказват за няколко интересни дестинации в Европа.

Ако искате да посрещнете Нова година по италиански, самолетните билети до Милано и обратно ще ви струват малко над 60 евро, а до Рим – 140 евро. Хотелското настаняване започва от 27 евро на нощувка в стая за двама.

Ако предпочитате да се разходите до слънчева Барселона, можете да резервирате двупосочни самолетни билети на цени от 140 евро. Нощувка за двама в хотел 4**** започва от 44 евро.

Брюксел и Виена също са прекрасна идея за Новогодишно парти, а билетите в момента са на цени от около 80 евро. Настаняването в Брюксел започва от 42 евро за двойна стая, а хотел от категория 4 звезди във Виена започва от 60 евро.

До романтичен Париж можете да летите двупосочно на цени от 88 евро.

Ако имате роднини в Лондон, които искате да посетите и да посрещнете новата година заедно, то това ще ви струва около 100 евро за отиване и връщане със самолет.

Двупосочните билети до Киев са на цени от 90 евро двупосочно, а хотелското настаняване е изключително изгодно, започващо от 8 евро за двойна икономична стая и от 23 евро за стая в 4-звезден хотел в центъра на града.

Почитателите на дестинация Германия, могат да прекарат празника в Мюнхен или Кьолн, самолетните билети двупосочно са на цени от 130 евро, а хотелското настаняване започва от 40 евро за двама. Ако изберете някоя от тези дестинации, не пропускайте коледните базари, запазена марка на Германия.

Която и дестинация да изберете, побързайте, докато цените са все още изгодни, а местата не са се изчерпали, препоръчват експертите от eSky.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара