62 държави от цял свят ще представят културата и традициите си на 25-ото юбилейно издание на Ежегодния благотворителен базар на Международен женски клуб – София. Тази година събитието ще се проведе на 1 декември (неделя) от 9:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Билети могат да бъдат закупени онлайн, както и в мрежата на Ticket Portal в цялата страна.

Акцентите в програмата на базара бяха представени на  пресконференция, в която се включиха Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София, Ангелина Лякова, координатор на събитието, Теодора Петкова,   председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, както и редица ключови спонсори и партньори.

По случай 25-годишния си юбилей, тази година Международен женски клуб – София ще представи още по-вълнуваща развлекателна програма. На сцената на събитието ще бъдат приветствани едни от най-известните изпълнители и формации в България – Жана Бергендорф, Устата, VenZy и Софийски духов оркестър. Сред останалите музикални артисти ще бъдат и звездите на X Factor Ева Пармакова и Христина Лоизу.

„2019-а е ключова година за нас, тъй като освен 25-ия юбилей на базара,  Международен женски клуб – София чества и своята 30-а годишнина. Заради това сме подготвили специални изненади за всички посетители на събитието, като тази година то ще бъде още по-мащабно и ще се проведе не в две, а в цели три зали на Интер Експо Център. За мен е изключителна радост, че с годините успяхме да наложим ключовото послание, че заедно сме по-добри, както и да подкрепим толкова много социално значими инициативи и проекти“, коментира Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София.

През 2019 г. Международен женски клуб – София застана зад 30 каузи – най-големия брой в историята на клуба досега. Подкрепата се осъществи с помощта на събраните средства от миналогодишното издание на събитието, които бяха в размер на 389 000 лв. Всички постъпления от тазгодишния базар отново ще бъдат дарени за благотворителност.

Цената за стандартен билет за Базара е на стойност 5 лв., като за студенти и пенсионери е 2 лв. Предлага се и комбиниран билет за семейства на цена 12 лв., както и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност 25 лв., който дава достъп до церемонията за откриване на Базара с всички официални гости, за които Международен женски клуб – София предоставя специални изненади.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара