През първата половина на годината, на Стрелците ще им се наложи да запретнат ръкавите. Е, няма и какво да направите, защото обемът работа расте, което означава, че трябва да влагате повече сили и време. Важното е, че ще се справяте добре с всички задачи и вашият авторитет, в очите на колегите, ще нараства. Може да ви увеличат заплатата или да ви издигнат в длъжност за усърдната ви работа. Възможно е натоварването да бъде голямо, а също и да имате много всевъзможни задължения. Не е изключено, някои от тях да паднат на вашите рамене, заради вината на небрежен сътрудник.

Стрелците ще натрупат опит, ще увеличат знанията си и ще закалят силата на волята си. Всичко това ще им е необходимо в бъдеще, където ги очакват много перспективи.
2024 година е подходяща за Стрелците за очистващи и укрепващи организма процедури.

Сайтът на астролог Мая Павлова

На дневен ред трябва да стоят диета, спорт и комплекс от витамини. А, ако личният лекар ви посъветва да направите някаква физиотерапия, направете я без да се замисляте.
Хороскопът за 2024 година съветва Стрелците, през първата половина на годината, сериозно да се заемат със здравето. Също, полагайте повече грижи и дарявайте душевна топлота на домашните си любимци. А, ако нямате, сега времето е подходящо да си вземете. И не е важно какъв, папагал или костенурка, отделяйте им внимание. И помнете, че вие сте отговорни за тях.

Контактите с партньорите ще излязат на преден план през втората половина на годината. В този период очаквайте много запознанства, влюбеност и дори предложение за брак.

Самотните Стрелци ще имат много възможности да срещнат „своя“ човек, близък и любим. Но без проява на лична инициатива, това няма да се случи, така че бъдете смели в тази насока.

Периодът е добър за културни начинания, посещаване на изложби, семинари, концерти. По-често бъдете сред хората, не се крийте. Особено, ако сте надарени с таланти. През втората половина на годината ги демонстрирайте в пълната им сила. Възможни са нови и влиятелни връзки, които в бъдеще да се окажат доста полезни.

Хороскоп за жените Стрелци

Преди да обновите живота си или да му вдъхнете нещо ново, трябва да се спрете и да забравите за минали неуспехи. Именно това ще вземат под внимание жените Стрелци през 2024 година. Ще успеят да променят сферата си на дейност или да развият сегашната, да направят запознанства. Творческите хора ще успеят да се придвижат напред и да създадат условия за по-нататъшно кариерно израстване.

Периодът е отличен за неординарни проекти, смели решения и повишена инициативност. Но при всички ситуации разчитайте са себе си.

Ще има промени и в личния живот. Самотните дами ще завържат любовен роман, а семейните ще укрепят своя брак.

Хороскоп за мъжете Стрелци

През 2024 година, мъжете Стрелци ги очаква успех във финансовата и деловата сфери. Но само, ако са усърдни, целенасочени и мобилни.

Тези, които имат свой бизнес, също е добре да се поразмърдат. Търсете надеждни партньори и сключвайте сделки, тогава делата ви ще тръгнат нагоре.

При много, любовните отношения ще доведат до сватба. А и ергените могат да срещнат интересна жена. Това няма да бъде просто симпатия или страст, а желание да преминат целия си житейски път с този човек.

Годината е подходяща за дълги пътувания, незабравими срещи и обучения. С други думи, всичко замислено ще се сбъдне. Вие, буквално, ще се обновите от вътре, а също и ще планирате много глобални дела.

Мъжете Стрелци често ще пътуват в командировка. Отнасяйте се към своите задължения отговорно, не подвеждайте колегите и деловите партньори.

Любовен хороскоп

Сатурн се движи по вашия 4-ти дом, на дома и семейството. Възможно е да се наложи да отделите повече време на близките. Някакво допълнително натоварване може да се стовари на плещите ви.

Но северният възел пътува по 5-ти дом, на страстите, романтиката и развлеченията. Това ще заглади влиянието на Сатурн в личния живот и ще ви позволи да градите любовни отношения и да правите нови запознанства. Семейните по-често ще организират празници за семейството или ще отидат в отпуск, заедно с децата.

Любовният хороскоп за 2024 година предсказва на Стрелците, че на 26 май 2024 година, Юпитер, планетата на късмета и управител на вашия знак, влиза в 7-ми дом на хороскопа ви, а това означава, че ще нарасне значимостта на сериозните партньорски отношения. Вероятно е, нова романтична връзка да прерасне в надеждни, дълготрайни отношения.

Първите три седмици от януари са подходящи за запознанства, срещи и романтика. И основният инициатор на тези събития може да сте вие. Не стойте да чакате приказния/приказната. Вземете инициативата в свои ръце.
От 23 май до 1 август 2024 е добър период за изграждане на сериозни отношения. Може да срещнете някой, който идеално ви подхожда и отношенията могат да се развият бързо. Бъдете открити за нови впечатления и рискувайте в своя романтичен живот. Доверявайте се на своите инстинкти и слушайте сърцето си.

За тези, които вече се намират в отношения, това време може да им донесе нови задължения и по-дълбоко ниво на близост. Възможно е да решите да помислите за сватба или за съвместно съжителство. В този период е важно да сте открити и честно да разговаряте със своя партньор.
Между 1 и 20 септември 2024 година е отлично време, което да прекарате заедно с половинката. Бъдете често на различни мероприятия, срещайте се с общи приятели, получавайте нови впечатления. Самотните могат да се запознаят с някой интересен човек в обкръжението на приятели.

Любовният хороскоп за 2024 година прогнозира за Стрелците, че от 17 октомври до 11 ноември е още един период на лична инициатива, както в началото на годината.

Може да възникне желание да се промените, за да получите повече внимание. Ще бъдете по-самоуверени, което може да привлече потенциални, романтични партньори. Ще станете по-харизматични и привлекателни.

Втората половина на декември 2024 година ще бъде наситена с нови запознанства, пътувания, разговори. Подготовката за новата година ще бъде хаотична, но ще посрещнете празниците във весела компания.

Финансов хороскоп

От финансова гледна точка, годината ще бъде особено успешна, финансово, за тези, чиято дейност е свързана с творчество, бизнес, в сферата на развлеченията и при работа с деца.

Този период се асоциира с рискове, новаторство и преследване на желанията. Стрелците могат да започнат свой бизнес, особено в творческата сфера.

Ще имате естествена необходимост да общувате повече с хората и това може да бъде голямо ваше предимство, когато става въпрос за продажби и маркетинг.

При някои може да се появи склонност към развлечения, а не към работа, което може да доведе до финансова нестабилност.

Първите три седмици от януари е отлично време за начинания, свързани със заработването на пари. Възможно е да получите повече подаръци, отколкото сте очаквали или да ви изплатят някакви бонуси, например.

Хороскопът за 2024 година прогнозира за Стрелците, че от 23 януари до 16 февруари е отлично време за осъществяване на финансовите им планове. Ще ви се иска да изкарвате повече, затова, цялата ви активност ще бъде посветена на работата. Но ще нарасне и желанието ви да харчите, затова, непременно контролирайте бюджета си.

Хороскопът за 2024 година предсказва за Стрелците, че април е отличен месец за творческите личности, за тези, които работят с деца, в сферата на развлеченията, които се занимават с предприемачество. Само внимателно четете документите, които подписвате, защото в този период, Меркурий ще бъде ретрограден.

Периодът от 23 май до 11 юли 2024 е важен по отношение на приходите и партньорствата стават приоритет. Именно в съвместни дейности с някого ви очаква финансов успех. Може да започнете да решавате финансови въпроси с банки, наследство, данъци, обезщетения, пенсии.

От 11 юли до 5 август е благоприятен период за командировки и работа в други градове.

Между 5 и 29 август 2024, Стрелците, които са съсредоточени върху темата за доходите, могат да си намерят по-добре платена работа.

След 17 октомври и до края на ноември е отличен период за лична инициатива. И важното е, че ще успявате в много неща. Насочете енергията си към печелене на пари, не ги харчете. И към края на годината ще можете да сте доволни от бюджета си.

Служебен хороскоп 

До 26 май 2024 година, Юпитер ще бъда в 6-ти дом на Стрелец, който отговаря за ежедневната дейност, работата и здравето. Може да получите по-висока длъжност, признание или ново предложение за работа. Ще подобрите отношенията си с колегите и ръководството, създавайки по-хармонична и подкрепяща атмосфера. Това може да предизвика чувство на оптимизъм и екипна работа, правейки работното място по-приятно и продуктивно. Някои ще имат повече работа, а на други, за същата работа ще им плащат повече.

Стрелците едва ли дълго ще си почиват от новогодишните празници. Ще им се иска повече да работят, а не да се отпускат. Може да усетите повиша самоувереност, което да доведе до повишаване на продуктивността и успех в професионалните начинания. Това е удачен период за преоценка на вашите кариерни цели, поставянето на нови задачи и осъзнаване на риска.

Хороскопът за 2024 година прогнозира за Стрелците, че февруари е добър период за установяване на нови, полезни връзки и запознанства, а също и за подобряване на взаимодействието с колегите и ръководството. Това не само ще укрепи деловите ви отношения, но и ще открие вратите за нови възможности и сътрудничество. Вашите способности за обучение ще се увеличат, вие ще търсите възможности за разширяване на личните ви навици и опит.

Първите три седмици на юни 2024, можете да търсите нови партньорски отношения или сътрудничество, които могат да внесат нови перспективи и идеи в деловия ви живот. Този период ще донесе ползи и на тези, които се занимават с продажби, маркетинг или с дела, ориентирани към клиенти.
Юли 2024 година може да даде на Стрелците възможности за професионално израстване и развитие. Ще се стремите да разширявате своите знания и навици. Може да откриете, че сте по-открити за други гледни точки и сте готови да участвате в интелектуални дискусии с колегите или с клиентите.

Хороскопът за 2024 година предсказва на Стрелците, че в средата на лятото може да е актуална темата за командировките. Ще посещавате конференции, ще сключвате договори, ще изучавате нови пазари.

Трите първи седмици на септември 2024 година могат да дадат на Стрелците прилив на умствена енергия, склонност към стратегическо мислене и планиране. Може да усетите мотивация за решаване на нови задачи и изучаване на новаторски подходи в своята работа. Вероятно е да си поставите по-високи цели и да започнете да се движите към тях, а също и да получите признание за вашите заслуги в работата.

Здравен хороскоп

Стрелците, които са неуморими труженици, трябва по-често да си почиват. Тогава здравето ще бъде устойчиво, а настроението – позитивно. За съжаление началото на 2024 година, за вас, няма да бъде леко, по отношение на самочувствието ви. Възможно е бързо уморяване, намаляване на имунитета и апатия. Курс от витамини, масажи и отпускащи процедури ще ви помогнат да се възстановите. Не пренебрегвайте всичко това, ако искате да се чувствате бодри.

Хороскопът съветва да се запишете на йога или да се заемете с духовни практики. Добър здравословен ефект ще получите от плуване и пилатес.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара