През първите пет месеца на 2024 година, на Козирозите им предстои активно да се занимават с решаването на стари проблеми. Очаквайте, че Юпитер няма да ви остави без щедри подаръци и подкрепа.

Хороскопът за 2024 година предсказва на Козирозите късмет в хазарта и новите начинания, които не са лишени от риск. Може да спечелите от лотария, в спортни състезания и конкурси. Съдбата е напълно на ваша страна. Успех в различните начинания, в творческите презентации и материални придобивки очакват Козирозите, това е добър период. Важно е да не изпускате вдъхновението. Ако сте страстни в нещо, тогава е истинското. Възможно е да откриете в себе си скрити таланти и да се потопите в света на изкуството. Развивайте се в различни направления.

Не жалете за това времето и енергията си.
Появилите се идеи не само ще ви зарадват, но и ще ги реализирате благоприятно!

Сайтът на астролог Мая Павлова

Темата за децата и всичко свързано с тях, ще бъде на преден план. В много семейства ще се родят наследници или ще се заемете с възпитанието на вече родените си деца. Ще се наложи да отделяте внимание не само на малчуганите, но и на порасналите, ако имате такива. Не е изключено в живота на децата ви да се случат знаменателни събития.

През второто полугодие предстои да се заемете с текущи дела и служебни въпроси. Трябва да бъдете отговорни, да не забравяте за преките си задължения. Съществува голяма вероятно да се увеличат тревогите и караниците.

Хороскопът за 2024 година съветва Козирозите да отделят внимание на домашните питомци, да ги заведете на ветеринар. А, ако сте мечтали да си вземете домашен любимец, този период е подходящ да го направите. И няма значение дали ще бъде кученце или коте, вие искрено ще го обичате и ще се грижите за него. Периодът е страхотен за обучение и изложба на домашния любимец.

Хороскоп за жените Козирози

Жените Козирози по природа са отговорни и стегнати, а през 2024 година тези качества ще се увеличат, което означава, че могат да разчитат на успех във всички сфери.
Самотните дами най-накрая ще се запознаят с мъж, с който ще им се иска да продължат да общуват. Осъзнаването, че имат близък до себе си е най-доброто на света.

В службата не всичко ще ви устройва, очаквайте доста напрежение и караници. Някои ще смените професионалната сфера, но е добре преди това, още веднъж, внимателно да анализирате всичко.

Обърнете за съвет към астролог, ако планирате да подпишете договор или да купувате нещо голямо.

Хороскоп за мъжете Козирози

Много неочаквани събития ще се случат в живота на мъжете Козирози. За някои от тях сте морално готови, а други ще ви изненадат. Но ще бъде трудно да ви извадят от равновесие, вашия характер е железен.

В летните месеци акцентирайте на състоянието на здравето. То може да се разклати в негативна посока. Старите болести ще напомнят за себе си, възможно е обостряне.

Хороскопът за 2024 година показва, че от началото на пролетта до юли ви предстои страхотен период за всички сфери на живота. Някои ще сменят местожителството или работата си, а при някои ще се смени обкръжението.
Изпълнено с романтика и страст лято предстои на мъжете Козирози, на великолепно ниво. Не е изключено да срещнете на пътя си личност, изпратена от Съдбата, любима и близка по дух.

И така, 2024 година, определено ще бъде за вас трамплин в кариерата, любовта и взаимоотношенията с хората.

Любовен хороскоп

Юпитер, до 26 май 2024 година, ще се движи в знака Телец, във вашия 5-ти дом на страстта и любовта. Затова, партньорските отношения ще бъдат важни и актуални в този период. Един от основните ефекти на този транзит е увеличаване на възможностите за романтични срещи и нови любовни трепети. Енергията на Юпитер ви подбужда да бъдете по-открити и предприемчиви в сърдечните дела.
А Сатурн в трети дом ще ви накара да се отнасяте по-сериозно към запознанствата.

Любовният хороскоп за 2024 година предсказва на Козирозите, че времето между 23 януари и 16 февруари е отличен период за запознанства и изграждане на лични отношения. Ще бъдете много харизматични и енергични, и вашата лична инициативност може да допринесе за умножаването и установяването на интересни за вас контакти.
От 11 март до края на месеца Козирозите могат да преживеят много повърхностни запознанства. Това е подходящо време за срещи с приятели и пътувания.

Май месец до 23 –то число е още един отличен период за очарователни връзки, страсти и романтика. През този период се увеличава вашето обаяние и ви прави по-привлекателни за другите. Възможно е да се почувствате по-самоуверени, което да предизвика повишено внимание и възхищение в потенциалните партньори. Козирозите ще имат възможност да се насладят с вълнение и забавление на нова връзка или да запалят искрата във вече съществуващата. Това е подходящо време за почивка с цялото семейство.

От 17 юни до края на юли 2024 година, свободните Козирози, които мечтаят да намерят своята половинка, именно в този период могат да срещнат подходящия човек. И дори той да не е така красив и красноречив, да не ви сваля звезди от небето, ще бъде надежден и отговорен. Вашата задача е да не го критикувате веднага, а се вгледате в мъжа/жената с които се запознавате.

Любовният хороскоп за 2024 година прогнозира, че от 23 септември до 17 октомври е възможно приятели да ви запознаят с подходящ човек. Бъдете по-често в компанията на приятели и съмишленици. Ако вече сте част от двойка, активирайте своя социален живот. Бъдете заедно на различни обществени мероприятия, споделяйте впечатления. Новите, положителни емоции ще ви сближат.

От 11 до 26 ноември 2024 година е кратък период, когато свободните Козирози могат да поемат инициативата и използват енергията си за запознанства. Вселената ще способства вашите желания и ще ви помага. Вашият чар и привлекателност няма да останат незабелязани от противоположния пол.

Финансов хороскоп

Първата половина на 2024 година обещава финансов успех на бизнесмените, на хората на изкуството, на тези, които работят с деца или в развлекателната сфера. Креативността може да изиграе ключова роля в увеличаването на вашите доходи в този период. Ако имате творчески талант или хоби, помислете да го осребрите. Хороскопът благоприятства премерения риск, затова не се страхувайте да влагате средства в своите творчески начинания

От 23 януари до 11 март основният ви приоритет, във всяка дейност, ще бъдат парите. Ще се стремите да заработвате повече, ще нараства ценността на материалните вещи, за вас. В този период ще ви бъде по-лесно да печелите и да попълвате бюджета си. Например, ще намерите допълнителен доход, ще започнете да осребрявате хобито си, да получавате парични подаръци от близките, бонуси, печалби.

До края на март, периодът ще бъде благоприятен за реализиране на командировки, установяване на контакти, подписване на договори, за преговори. На някои, заради придобивките, ще им се наложи повече да общуват с хора по телефона или с кореспонденция.

Хороскопът за 2024 година препоръчва на Козирозите да бъдат активни, гъвкави, дружелюбни, да бъдат в крак с информацията, за да извлекат изгода от този период.
Май 2024 е благоприятен период за Козирозите. Ще успеете да си осигурите финансова подкрепа от влиятелни лица и да намерите допълнителни доходи. Важното е да използвате възможностите, които се появяват във вашия живот. Трябва да се отнасяте грижливо към парите, защото така ще можете да привлечете още.

От 17 юни до 11 юли 2024, за да имате крупна заработка е по-добре да работите в партньорство с някого. Преди да вземете финансови решения е добре да се посъветвате с човек, на когото се доверявате.

От 5 до 29 август 2024, Венера, планетата на парите е добре разположена за Козирог, но Меркурий се движи ретроградно. За да привлечете пари е благоприятно да се върнете към учене, което някога сте изоставили или самостоятелно да търсите и изучавате нужната ви информация. Установяване на връзка с предишни партньори и колеги също, в този момент, ще повлияе добре на финансите.

От 23 септември до 17 октомври е вероятно да получите финансова помощ от приятели, ако разбира се, вие се нуждаете от нея. Сега е добре да обедините силите си със своите приятели, за да заработвате пари или някой от тях да ви даде ценен съвет как да попълните бюджета си.

От 11 до 26 ноември и от 7 декември до края на 2024 година е отличен период за активизиране на силите и енергия по отношение на изкарването на пари. Не мислете за трудностите, бъдете самоуверени, градете отношения с точните хора. Очаквайте повишение на заплатата, изплащане на бонуси, а е възможна и нова работа с по-висока заплата.

Служебен хороскоп

През 2024 година във вашия 10-ти дом, на кариерата, се премества Южният възел. Той представлява минал опит. Фокусът може да се измести към освобождаване от стари нагласи и създаване на пространство за нови начинания. Важно е да проучите всички остарели убеждения, страхове или ограничения, които могат да ви задържат в изграждането на кариерата. Това може да включва отказ от стари методи на работа, остарели цели или дори избавяне от всякакви негативни представи за себе си, които ви пречат на професионалното израстване.

Служебният хороскоп за 2024 година предупреждава Козирозите, че е важна преоценката на собствените ви дългосрочни цели и амбиции. Възможно е да е да необходимо да промените целите, които вече не резонират с вашия път.
От 26 май 24 г., Юпитер ще започне движение в 6-ти дом за Козирог. Ако се стремите към по-висока длъжност, транзитът на Юпитер по 6-ти дом може да ви донесе резултат. Вашата работа и самоотверженост ще бъдат признати и вие може да бъдете възнаградени по заслуги, да бъдете повишени кариерно или да бъде повишена заплатата ви. Влиянието на Юпитер, също, ще внесе хармония в работната среда на Козирозите. Вашите отношения с колегите ще се подобрят, а екипната работа ще стане по-ефективна. Тази атмосфера на сътрудничество ще повиши вашата производителност и ще ви помогне в постигането на професионалните ви цели.

Не забравяйте да поддържате добрия баланс между работата и личния живот. Давайте приоритет да грижата за себе си, за да избегнете емоционалното прегаряне.

От 14 януари до 10 март 2024 година, вие може да очаквате повече общуване и съсредоточаване в работата. Може да получите изгодно предложение или възможност за финансово израстване, да се окажете във връзка с хора, които да ви доведат до кариерно повишение. Вашите идеи ще бъдат оценени и добре възприети от колегите и ръководството. Това е отлично време, за да представите своите идеи или да предложите нови проекти, които могат да донесат полза както на вас, така и на вашата организация.

Периодът от 15 май до 3 юни 2024 ще ви навежда на мисли за нестандартно и уникално решение на служебните проблеми. Това е благоприятно време за реализиране на нови, особено творчески, проекти, които ще ви позволят да изразите своята индивидуалност и да се проявите.

Хороскопът за 2024 година предсказва на Козирозите, че периодът от 17 юни до 2 юли ще им донесе ново сътрудничество и партньорски отношения, които ще се окажат полезни за вашата кариера. По-продуктивна ще бъде екипната работа, но дори да работите самостоятелно, при решаването на важни въпроси потърсете съвет от колеги или съмишленици.

От 25 юли до 5 август и от 28 август до 9 септември 2024, Козирозите ще имат възможност да разширят своите знания и навици в професията си. Може да ви бъдат предоставени интересни възможности за получаване на образование или за пътуване по работа. Това е благоприятно време за установяване на контакти и установяване на връзка с хора, които могат да съдействат за кариерното ви изкачване.

От 26 септември до 13 октомври 2024 е благоприятно време за Козирозите за посещаване на делови срещи и обществени мероприятия, свързани с вашата сфера на дейност. Може да откриете, че говорите по-уверено за своите идеи, мнения и навици, че можете да привлечете вниманието на ръководството и колегите. Може да имате повече възможности да влияете на другите със своите думи и идеи.

Това е благоприятно време за поставяне на дългосрочни цели, ефективно планиране и реализация. Може да откриете, че сте по-мотивирани и по-амбициозни, че поемате нови задачи и отговорности.

Здравен хороскоп

Не може да се каже нещо еднозначно за здравето. То напълно ще зависи от вътрешното ви настроение, от обкръжението и от профилактичните мерки.

Ако работите от сутрин до вечер, без почивка и добър сън, то не може да става и дума за добро самочувствие. Когато се уморите и усетите слабост, вземете си отпуска, починете си, възстановете енергията.

Лятото по-често излизайте сред природата, плувайте, закалявайте се. Но предварително проверете дали имате проблеми с бъбреците и сърдечно-съдовата система.
Адмирират се внимателните действия в края на есента. Възможни са травми и счупвания. Спорта, спа-процедурите и медитациите е по-добре да планирате за декември.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара