За Лъвовете, 2022 ще бъде наситена на промени година. Но те ще бъдат повече забележими от вас самите, отколкото от околните. Кардинални промени ще се случат в професионалната сфера, които ще доведат до кариерно израстване. А след това, закономерно, следват финансови блага.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Хороскопът за 2022 година обещава на Лъвовете не само плодотворна работа, но и висока длъжност. На много им е съдено да започнат собствен бизнес, с търговски уклон.
Някои от Лъвовете, най-накрая ще се решат да сключат официален брак и ще бъдат щастливи с новия си семеен статус. Не е изключено преместване в нов дом. Възможно е да бъде в друга страна.

Хороскопът за 2022 година предсказва на Лъвовете активна социална дейност, което ще доведе до укрепване на авторитета. Тези, които отдавна мечтаят за дете, ще имат всички шансове да станат родители.

Възможни са глобални промени в съдбата на близки роднини. Не е изключено Лъвовете да станат притежатели на голямо наследство. Някои от вас ще получат вила като подарък или парцел за построяването на лятна вила.

Тези, които до тази година са живели с родителите си, ще се отправят на „свободно плаване“. Това може да бъде покупка на лично жилище или дом под наем. Децата, които вече са пораснали, ще започнат да решават сами жилищните си въпроси. В битовата сфера очаквайте промени, водещи към укрепване на финансовото положение.

Хороскоп за 2022 година за жените, родени под знака Лъв

В самото название на знака: Лъвици има страшно много и патос, и честолюбие, и чисто женско превъзходство. На тях им завиждат, възхищават им се. Така ще бъде и в този период.

Хороскопът за 2022 година съветва жените Лъвици да се въоръжат с мъдрост, за да решат всичките си настоящи проблеми. Желанието да бъдат свободни от роднини и активна дейност ще преобладава през този период.

В творческата и в любовната сфера ви очакват непрекъснати успехи. Така удачно ще се подредят планетите във вашия хороскоп, че няма да се наложи да унивате. До 15 май, Юпитер ще бъде в Риби, което ще повиши интереса на Лъвовете към изкуството и изучаването на психология. Ще искате да се отпуснете и да не се суетите за дреболии.

Хороскопът за 2022 година съветва Лъвиците да се погрижат за външния си вид, да сменят имиджа си – Юпитер, от началото на лятото до октомври ще бъде в Овен. Това е благополучен транзит, който ще осигури успех и нови запознанства.

От средата на пролетта до декември 2022 година, Лъвиците трябва да бъдат внимателни при взимането на решения. Всяка крачка трябва да бъде обмислена и да спазват етика на общуване с хората.

Хороскоп за 2022 година за мъжете Лъвове

Лъв – звучи малко заплашително и тщеславно. Но представителите на силния пол, родени под този огнен знак, ще достигнат небивали, по-рано, висоти. Очакват ги успехи, признание и слава.

Но през януари 2022 година трябва да бъдете много внимателни, за да не разбивате илюзиите си в реалността. Спрете да идеализирате събитията, бъдете благоразумни и внимателни. Не са изключени постоянни пътувания по служба и хронична умора от февруари до юли.

Хороскопът за 2022 година препоръчва на Лъвовете внимателно да формулират желанията и целите си от края на пролетта до средата на лятото. Тогава късметът в бизнеса няма да ги изостави. Вслушвайте се в интуицията си, особено, през втората половина на годината.

Любовен хороскоп за 2022 година за Лъв

Лъвовете напълно ще се потопят в личния си живот. Всичко, което се отнася до любовта, близките отношения и романтиката ще стои на първо място. Хороскопът за 2022 година предсказва на Лъвовете неочаквани промени и съдбовни срещи. Макар че, много ще поискат независимост от партньора/ката.

Семейните Лъвове също ще се държат като диктатори. Приоритетни ще бъдат личните им желания и ярко изразения индивидуализъм. Старайте се да бъдете романтични и нежни със съпруга/та, за да запазите брака си. Не бъркайте емоциите с дълбоките чувства, говорете честно, от душа.

Влюбените Лъвове ще бъдат ту горещи, ту ледени. Страстта ще сменя равнодушието, любовта ще изглежда като грешка. Старайте се да бъдете без никакви колебания или вътрешни клатушкания! Ако през 2022 година изгладите ситуацията и успеете да се контролирате, съюзът ви ще бъде дълготраен и щастлив.

Лъвовете, които все още търсят своя спътник/своята спътница в живота ще успеят да срещнат „сродната си душа“. Не е изключен брак, основан не само на любов, но и на искрено приятелство, и доверие.

Хороскопът за 2022 година обещава на Лъвовете нови приятели. Не всички от тях ще ви станат верни другари, но шанс за това все пак има. Не се страхувайте да експериментирате, особено в любовта и интимната сфера. Това ще ви позволи още повече да се откриете пред партньора/ката си, да се отървете от комплексите.

Лъвовете могат да завържат роман в интернет. Стихотворения, творчество, изповеди в епистоларен жанр – всичко това е толкова неочаквано за вас, но е съвсем реално. Вие ще привлечете към себе си човек, който по никакъв начин няма да ви отстъпва по интелигентност и таланти. А това е нещо, което ще бъде приятно да осъзнаете.

Възможно е запознанство далече от дома, зад граница. Това ще се случи по време на командировка или пътешествие. Вие няма да можете да скриете собственото си очарование и могъществото на душата си. На много ще им се иска да покорят Лъвовете.

Хороскопът за 2022 година не съветва Лъвовете да сключват брак, ако вече са били женени/омъжени. За съжаление, експериментите няма да доведат до нищо добро. Да, влюбили сте се, опивате се от чувствата и страстите, но трябва да се спрете и всичко да обмислите сериозно. Внимателно разгледайте целите и перспективите преди да се решите на такава отговорна крачка.

Лъвовете могат да завържат отношения с човек, с когото работят заедно. Дълготраен и устойчив роман е възможен и с човек, който ви лекува или обучава.

Кариерен хороскоп за 2022 година за Лъв

Хороскопът за 2022 година съветва Лъвовете бързо да се захванат за работа, по-малко да мислят и да не се колебаят. Веднага след новогодишните празници се заемайте с проекти, реализирайте плановете си. Ако изпълните всичко до началото на март, ще си осигурите успех и финансови блага.
Тигърът е управител на 2022 година и ще помогне на Лъвовете да осъществят творческите си идеи в работата. Това ще ви позволи да постигнете признание като дизайнери, актьори и личности на изкуството.

Тези, които се занимават с педагогика, също ще постигнат желаното в професията. Успех очаква и спортистите, сътрудниците в рекламни и туристически агентства. Повишавайте квалификацията си, не спирайте по средата на пътя.

Бизнесмените трябва да търсят нови и перспективни пътища на развитие. Ако имате нужда от обучение и преквалификация, тогава се заемете. Поставете акцент на материалните въпроси, сключвайте сделки, влагайте средства и подписвайте договори. Желателно е всичко това да направите до средата на есента.

Нептун ще оказва активно влияние върху материалното ви положение. Може да преживеете както мащабни загуби, така и големи приходи. Бройте и пресмятайте всяко левче. Бъдете внимателни с книжата и документите, от подписването на които ще зависи вашето финансово положение. Вглеждайте се в хората с които си сътрудничите и делите средствата. Възможни са машинации и лъжи.

Хороскопът за 2022 година препоръчва на Лъвовете да се съсредоточат не само върху работата си, но и на домашните задължения. Общувайте повече с децата и роднините.
Плутон, който е в Козирог, ще повлияе върху личните дела и формиране на съзнанието на Лъвовете. Тази планета ще се опита да ви промени вътрешно, да ви направи силни духом и физически здрави. Промените са неминуеми. Непременно се заемете със себе си, укрепвайте имунитета. Отличното самочувствие се отразява благоприятно на трудовата ви активност.

Хороскопът за 2022 година предсказва на Лъвовете конфликти с ръководството и колегите. Причина за това може да бъде финансовото ви положение, от което сте крайно недоволни. Възможно е неприятната служебна обстановка да се отрази и на семейните отношения.

През декември, Лъвовете трябва да бъдат внимателни във финансовите дела. Изключете риска и авантюрите, вгледайте се в бизнес партньорите и приятелите си. Не разказвайте на всички за материалното си положение.

Здравен хороскоп за 2022 година за Лъв

Равномерното разпределение на работата и времето за почивка ще помогне на Лъвовете да избегнат сериозни проблеми със здравето. Непременно си направете медицински изследвания, контролирайте дейността на щитовидната жлеза. Възможно е нарушение на хормоните, което ще се отрази негативно на настроението и на психическото ви състояние.

Хороскопът за 2022 година препоръчва на Лъвовете да преразгледат начина си на хранене. Придържайте се към щадяща диета, хранете се с повече риба. Не изключвайте заниманията със спорт, разходките и почивките сред природата.

Лъвовете обожават слънцето, повече от всичко. Затова, през отпуската отидете някъде на топло. Но, ако не успеете да попътешествате, останете си у дома. Може да хванете загар и на вилата.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара