Ако превъртите Инстаграм за няколко секунди ще откриете най-известните лица да позират с горещ син бюти аксесоар. Става дума за маската за очи с пептиди Sub-Zero De-Puffing на 111SKIN.

Въпреки изтощителните графици и смяната на часови зони, известните лица  екрана и от социалните платформи като че ли винаги изглеждат свежи и неотразими. И не винаги става въпрос за интелигентни филтри или за фотошоп корекции.

Всички от Виктория Бекъм до  Бела Хадид се вълнуват от тази магическа маска против подпухнали очи и тъмни кръгове. Инстаграм е буквално наводнен от снимки с хидрогелните пачовете за очи на 111SKIN – Ашли Греъм, Майли Сайръс, Оливия Палермо, Кейт Бекинсейл, Хелена Кристенсен и много други.

Деликатната зона около очите е първата, която издава признаци на стрес, липса на сън и дехидратация, защото кожата около очите в пъти по-тънка от тази на останалата част от лицето. Тя е с по-малко мастни жлези, което от своя страна означава по-малко влага и рана поява на фини линии, тъмни кръгове и подпухнали торбички под очите. Така че, ако не си доспивате или ви притесняват подпухнали очи, тези усъвършенствани пачове на 111SKIN са магическият отговор за озарени и свежи очи сутрин.

Тази охлаждаща маска е проектирана да подобри цялостно и да укрепи нежната околоочна зона. Направена е от хидрогел, хидрофилен материал с активни съставки. При контакт с кожата термочувствителният гел освобождава ключовите съставки и ги влива в кожата, като я подхранва. Изсветлява и озарява зоната около очите. Екстрактът от водорасли действа да намали до минимум подпухналостта, възпалението и появата на тъмни кръгове. Ефектът се засилва от мощната комбинация с пептиди, които неутрализират признаците на стареене и поддържат кожата здрава. Ритуалът отнема само 20 минути.

„Голяма част от успеха на марката 111SKIN се дължи на известните личности и професионалистите от бюти индустрията, които използват нашите продукти. А това предизвиква вълнение сред потребителите“, разкри основателят на марката, пластичният хирург д-р Янис Александридес със своя клиника на Harley Street 111 в Лондон.

Създадена, за да отговори на реални пациентски проблеми, марката 111SKIN печели бързо популярност със звездната колекция от маски. Само за няколко секунди в Инстаграм ще откриете най-известните лица, позиращи с тях. От лечебната биоцеулозна маска Y Theorеm с патентованото съединение NAC Y2 до маската за лице Sub-Zero De-Puffing, която имитира енергизиращия ефект на сесия криотерапия. 111SKIN е първият козметичен бранд, който въвежда биоцелулозните маски, а отскоро добави и молекулярната хидратираща маска , която е особено впечатляваща. Влакната на биоцелулозните маски са 500 пъти по-фини от обикновените тъканни маски, което гарантира, че биоцелулозата може незабавно да запечата влагата в кожата и да позволи на ключовите съставки да проникнат по-дълбоко, за да работят за видими резултати.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара