Световният технологичен лидер Xiaomi представи смартфоните от серията Xiaomi 11T, таблетът Xiaomi Pad 5 и слушалките Redmi Buds 3 Pro. Част от тези продукти вече са налични и на българския пазар.

На специално събитие трикратният носител на наградата „Най-добър режисьор“ Башмоушън и телевизионната водеща и актриса Мария Силвестър акцентираха върху ключовите характеристики на новите продукти на Xiаomi, потапяйки участниците в света на кинематографията.

По време на изцяло персонализираното събитие гостите бяха въвлечени в заснемането на 4 кратки филма, вдъхновени от популярни холивудски продукции, като те самите бяха поставени в различни филмови роли.

Филмовата продукция се осъществи единствено с флагмана Xiaomi 11T Pro, създаден с цел да вдъхнови креативността на потребителите и да ги потопи в магията на киното. Специален гост на събитието беше Графа, който отличи победители сред отборите в четири категории – „Нестандартен подход към сценария“, „Най-добро операторско майсторство“, „Най-добра импровизация“ и „Най-добра актьорска игра“.

„В Xiaomi потребителите са в сърцето на всичко, което правим, затова и залагаме на иновативни решения. Вчера представихме няколко такива продукта – не просто най-новите, а флагман продукти – такива, които ни помогнаха да постигнем 126% ръст в премиум сегмента за последната година. За Q2 тази година постигнахме позиция №1 по продажби на смартфони в Европа и №2 за целия свят. Успехът ни се дължи на факта, че предоставяме достъпни иновации. В следващите 10 години Xiaomi планира иновации на стойност 10 милиарда долара. Компанията ще продължи да усъвършенства премиум смартфон предложенията си, а само в рамките на следващите 5 години планира инвестиция от 5 милиарда долара за развитие на 5G в нашата екосистема“, споделя Николай Нанков, Country Manager на Xiaomi за Bulgaria.

Xiaomi 11T Pro

Флагманът Xiaomi 11T Pro идва на световния пазар с патентованата 120W Xiaomi Hypercharge технология, която позволява 100% зареждане само за 17 минути*. Той притежава не само ултра производителност, но и мощна тройна камера с професионален 108MP широкоъгълен, 2x телемакро и 120° ултраширокоъгълен обектив, както и запис на 8K и HDR10+, позволяващ заснемането на кинематографски кадри със същата интелигентна ISO технология, която присъства в цифровите фотоапарати.

Истинската мощ на Cinemagic е гарантирана чрез впечатляващ дисплей, защитен с най-здравото Gorilla® стъкло до момента, а функцията True Display автоматично регулира цветовата температура според обкръжаващата среда с цел да предпази максимално очите на потребителя. Не по-малко впечатляващ е и потапящият звук Dolby Atmos® и специалните двойни високоговорители със SOUND BY Harman Kardon

Продажбите на Xiaomi 11T Pro стартират в началото на месец Ноември на препоръчителни крайноклиентски цени от 1299 лв. във варианта 8GB+128GB, и 1399лв за варианта 8GB+256GB памет. Моделът ще се предлага в три цвята:   Moonlight White, Meteorite Gray и Celestial Blue.

Xiaomi 11T

Xiaomi 11T продължава мисията си да направи Cinemagic достъпен за всички, предлагайки идентични три камери 108MP + 8MP + 5MP , съчетани с режими за кино с изкуствен интелект с едно кликване с цел да се прецизират триковете на професионалните кинематографисти. Чрез функциите Time Freeze, Night Time-Lapse и Magic Zoom се постигат сложни снимки само чрез един клик, а най-слабите звуци стават лесно доловими по кинематографичен начин с опцията Audio Zoom. Устройството има 6.67-инчов AMOLED дисплей с 120Hz опресняване, който предоставя изключителна чистота, повече от 1 милиард цвята, грижа за очите на потребителя и честота на дискретизация, благодарение на която и най-лекото докосване на екрана позволява заснемането на перфектни кадри във всеки миг.

Xiaomi 11T e наличен в официалната партньорска мрежа на Xiaomi на препоръчителни крайноклиентски цени от 999 лв. за варианта 8GB+128GB и 1099лв за варианта на паметта 8GB+256GB.  Моделът ще се предлага в три цвята:   Moonlight White, Meteorite Gray и Celestial Blue.

Потребителите, които закупят и активират Xiaomi 11T Pro и Xiaomi 11T между 15 октомври 2021 г. и 14 ноември 2021 г. в който и да е било официален канал за продажби (онлайн или офлайн) на Xiaomi на територията на България, имат право на еднократна безплатна услуга за ремонт в местния сервизен център на Xiaomi по време на първите шест  месеца след покупка, ако екранът на продукта е повреден или дефектира в резултат на неволно действие на потребителя, дори и при неволно падане. Ремонтът и подмяната на екрана са безплатни, като от потребителите се изисква да се свържат с оторизирания сервизен център на Xiaomi – Сръчко Сервиз ЕООД и да представят фактура или касова бележка за покупката.

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G NE е с флагманска производителност и изключително лек корпус и тънка горна и странична рамка. Неговият 6,55-инчов AMOLED дисплей поддържа 10-битов TrueColor и Dolby Vision® за изключително качество на картината с ярки цветове на екрана, контраст и невероятни детайли. Смартфонът осигурява най-доброто в класа си заснемане на кадри с 64МР основна камера, 8МР ултраширокоъгълна камера и 5МР телемакро камера, както и редица функции, режими и филтри за кинематографично видео.

С помощта на Мобилната платформа  Qualcomm® SnapdragonTM 778G 5G при Xiaomi 11 Lite 5G NE използва 5G** мощността, за да подобри ежедневното потребителско изживяване. Потребителите могат да заснемат и HD видеоклипове без забавяне и да се наслаждават на кристално чисти видео разговори. Устройството е оборудвано и с батерия с капацитет 4250 mAh и 33W бързо зареждащо зарядно устройство, което презарежда смартфона изключително бързо.

Xiaomi 11 Lite 5G NE ще е наличен на българския пазар в официалната търговска мрежа на бранда в края на месец Октомври на цени от 799лв. за варианта 8GB+128GB и 849лв за варианта на паметта 8GB+256GB. Моделът ще се предлага в пет цвята: Snowflake White, Peach Pink, Bubblegum Blue, Truffle Black и Mint Green.

Xiaomi Pad 5

За първи път в България Xiaomi представи и таблет, а именно Xiaomi Pad 5 , който осигурява първокласно мобилно изживяване и е подходящ както за работа, така и за забавление. С него производителността е значително подобрена – благодарение на продукта можете да сканирате документи с 13MP камера, да пишете на ръка и да се включвате в конферентни разговори с 8MP предна камера.

Яркият му 11‘‘ WQHD+ 120Hz дисплей кара цветовете да оживяват, а дори най-малките детайли са по-видими от всякога. Дори да се налага да прекарвате повече време пред таблета, очите ви ще са максимално защитени – вграденият режим Low Blue Light осигурява ясно, безопасно изживяване при гледане. Звукът на Xiaomi Pad 5 е не по-малко впечатляващ – големите четириядрени високоговорители, които предлагат сила и отчетливост, а Dolby Atmos® потапя потребителите в завладяващо звуково изживяване с несравнима дълбочина.

Xiaomi Pad 5 вече е наличен на българския пазар на цени от 699 лв за варианта 6+128GB и 799лв за варианта 6+256GB. Той ще се предлага в два цвята на българския пазар: Pearl White и Cosmic Gray.

Redmi Buds 3 Pro

Безжичните слушалки Xiaomi Redmi Buds 3 Pro разполагат с двойни микрофони, които филтрират фоновия шум и генерират специални звукови вълни, създавайки наистина завладяващо слушане за своите потребители. Този механизъм позволява четири режима на ANC и допълнителни режими на прозрачност за различни сценарии. Слушалките позволяват и превключване без усилие между две устройства. Redmi Buds 3 Pro са идеални за пътуване – те разполагат с до 6 часа живот на батерията с едно зареждане. А в натоварените моменти само едно 10-минутно зареждане позволява до 3 часа използване на слушалките.

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro вече могат да бъдат намерени на българския пазар на препоръчителна цена от 129 лв. в два цвята: Graphite Black и Glacier Gray.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара