През 2022 година, светоусещането на Девите ще претърпи съществени изменения. Хороскопът за 2022 година обещава на Девите промени в сферата на интелектуалното израстване. Приветстват се всички действия, насочени към повишаване на квалификацията. Вие може да се запишете на някакъв курс или да получите второ образование. Звездите ще ви покровителстват в тази посока.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Годината, също, е свързана с пътувания. Те могат да бъдат за развлечение, а също и делови. Възможно е разширяване на бизнеса и командировки, свързани с това. 2022 година ще бъде успешна за тези, чиято дейност е свързана с опазване на закона. Ще имат всички шансове да получат повишение.

Хороскопът за 2022 година обещава на Девите разширяване на кръга на общуване и придобиване на нови интереси. Запознанствата могат да засегнат и личната сфера. Голяма е вероятността да срещнат човек, представител на културата на друга страна. Това може да породи желание да учат чужд език.

Хороскопът за 2022 година показва, че в живота на Девите може да възникне събитие, засягащо необходимостта от оформяне на документи. Някои от представителите на знака могат да сменят автомобила си, а други – да купят първото си превозно средство или да се запишат на шофьорски курс.

Хороскоп за 2022 година за жените Деви

Новата 2022 година обещава да бъде перспективна. Хороскопът за 2022 година предлага на Девите да забравят за комплексите си. Творческият им потенциал все още „дреме“ и имат възможност да го събудят. И това може да засегне не само работата или хобито. Девите могат да се преобразят външно, да станат по-романтични и да усетят върху себе си вниманието на силния пол. Особено активно ще го усетят през март. Ако искат да намерят своята втора половинка, не трябва да се отказва от предложенията, които ще получат.

Хороскопът показва, че ще имате всички възможности да намерите своя спътник в живота, но не трябва да седите у дома и да чакате принца сам да ви открие.
През април трябва да намалите оборотите в работата. Вашата активност може да предизвика ревност у партньора ви.

Звездите препоръчва, в началото на годината, да се отнасяте внимателно към финансите си. Хороскопът за 2022 година предупреждава Девите, че в края на пролетта са възможни съществени загуби. Могат да бъдат предизвикани от непредвидени обстоятелства или просто от желанието да обновите гардероба, или да прекарате добре времето си. Затова, през този период, е най-добре да живеете с вече оформен финансов бюджет.

През лятото на 2022 година, при вас може да се появи желание да се усамотите. Прекъсването ще ви помогне да възстановите енергията си и да преосмислите съществуващите ценности. Изключвайки вътрешните проблеми, Девите самоуверено ще тръгнат напред.

Хороскоп за 2022 година за мъжете Деви

Годината, за представителите на знака, ще бъде стабилна. Хороскопът за 2022 година обещава на Девите самоувереност, която ще им помага да подкрепят близките си.

Те ще бъдат успешни в общуването, тяхната инициативност ще се отразява благоприятно на служебните взаимоотношения. При Девите ще се появи възможност да заемат лидерски позиции, да разширят бизнеса си, благодарение на нови връзки и сключване на изгодни договори.

На любовния фронт, през лятото, ще се наблюдава известно затишие. Затова пък, в началото на есента, ситуацията ще се промени. Девите ще бъдат заобиколени от романтика. За тези, които вече имат отношения, хороскопът обещава укрепване. 2022 година е подходяща за взимане на сериозни решения: встъпване в брак или начало на съвместно съжителство.

Звездите обръщат внимание върху финансовата сфера. През есента, парите могат да излязат на преден план. Приветстват се дългосрочните инвестиции, а не внезапни придобивки.

Любовен хороскоп за 2022 година за Дева

Годината на Тигъра е достатъчно противоречива за представителите на знака. Любовният хороскоп за 2022 година показва, че Девите няма да страдат от липса на внимание. Желаещите ръката и сърцето им ще бъдат много, но самите Деви няма да се стремят към радикални промени в сегашния си начин на живот. До голяма степен техните отношения ще напомнят приятелски или партньорски, знакът няма да проявява взаимност, защото по-голямо внимание ще отделя на работата.

Звездите казват, че е важно да спазвате мярката. За свободните представители на знака, те подготвят множество срещи, една от които може да бъде съдбоносна.Девите, само, трябва да не пропуснат този момент. И, ако някой внезапно наруши ежедневието ви, възможно е това да е съдбата.

Хороскопът за 2022 година препоръчва на жените Деви да бъдат особено внимателни в края на март. Мъжете ще имат всички шансове да срещнат втората си половинка през октомври. Приветства се трезвия подход към ситуацията.

Девите трябва да взимат решения с главата, а не със сърцето.
Семейните Деви трябва да определят приоритетите си. Те съществено ще разширят кръга си на общуване, ще се появи възможност да прекарват интересно времето си. Но, ако те искат да запазят семейството е важно да отделят повече време на съпруга/та. Лекият флирт може да има неблагоприятни последствия. Няма са успеете да скриете извънбрачната забежка. В общуването трябва да бъдете дипломатични. Не са изключени спорни ситуации. Звездите препоръчва не само да обясните своите действия, но и да ги подкрепите с действия. Когато близките се убедят, че правите всичко за тяхното добро, спокойствието в семейството ще бъде възстановено.

Тези, които са разведени, ще правят нови запознанства. Възможно е развитие на отношения с човек от миналото, които ще усетите по неочакван, изненадващ начин и ще предизвикат романтични чувства. Хороскопът показва, че представителите на този знак едва ли ще искат отново да сключат брак. Те държат на свободата си и ще се стремят да не я загубят.

Кариерен хороскоп за 2022 година за Дева

Годината на Тигъра е удачна за кариерен ръст. Хороскопът за 2022 година препоръчва на Девите да не губят времето си напразно и добре да се потрудят. Получените резултати ще превъзхождат очакванията, но не трябва да разчитате, че ще стане бързо.

Първите плодове на труда си можете да очаквате през лятото. Началото на годината е подходящо за смяна на дейността. Успешни могат да бъдат: сферите на услугите, нетрадиционната медицина, охранителната дейност. С тях, хороскопът обещава бавен, но стабилен резултат. Приходите постепенно ще се увеличават.

Частният бизнес ще се развива за сметка на разширяване на деловите връзки. Има вероятност от поява на чуждестранни партньори. Звездите препоръчват да се отнасяте внимателно към привличането на страничен капитал. В първите месеци на лятото, а също и в началото на есента съществува риск от финансови загуби. По тази причина не трябва да правите големи покупки, по-успешни ще бъдат в края на годината.

На Девите се препоръчва внимателно да преразгледат отношенията си с колегите. Възможно е, не всички да ви мислят доброто и да водят подмолни войни.

Хороскопът за 2022 година показва, че за този период, върху Девите, особено влияние оказва Плутон. Той тласка към преосмисляне на ценностите и развива творческата страна на личността. Това може да подтикне към смяна на дейността или към търсене на ново хоби, което, Девите, успешно ще съвместяват с работата си. Вероятно е това ново увлечение, впоследствие, да започне да ви носи приходи.

Здравен хороскоп за 2022 година за Дева

Звездите препоръчват да отделите повишено внимание на здравето си. Препоръчва се да не игнорирате дори дребните признаци на заболяване и да се обръщате за професионална помощ.

В началото на годината, хороскопът за 2022 година показва вероятност от обостряне на съществуващи заболявания при Девите. През есенния период има риск от битови травми. А през лятото, Девите трябва да внимават за своето хранене, защото са възможни алергични реакции от плодове и ядки.
От не по-малка грижа се нуждае нервната система. Заради активната работа, Девите могат да усетят пренапрежение и умора. В този случай е важно да направите пауза и качествено да си починете.

Представителите на знака не винаги са активни и често забравят за важността на активните занимания или разходките. За успокоение на нервната система са подходящи и двете действия.

Есента, хороскопът за Девите препоръчва да се откажете от бързата храна, да не злоупотребявате с алкохола и да прекарвате повече време сред природата. Приветства се позитивното настроение, противопоставящо се на есенната депресия.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара