Везните, преди всичко, ще се интересуват от финансовото положение и всичко, което е свързано с него – разходи, приходи и капиталовложения, не само лични, но и съвместни с деловите партньори или със съпруга/та.

Хороскопът за 2022 година предсказва на Везните мащабни промени в материалната сфера. Не се страхувайте от нищо, с кредитите и дълговете ще се справите бързо и лесно. Възможно взимане на ипотека, голяма покупка или сключване на бизнес сделки. Важно е, че всичко това ще се отрази добре на бюджета. Ако Везните имат съпруг/га или любим/а, то неговия/нейния доход значително ще нарасне. Това ще се отрази благоприятно на отношенията.

Не е изключено получаване на наследство, скъп подарък от родителите, социално плащане или връщане на стари дългове.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

И така, всичко с парите ще бъде наред. Но, ако ви е необходима помощ от близки роднини, смело искайте. Семейството е надеждно, още веднъж ще се убедите в това.

Хороскопът за 2022 година препоръчва на Везните да се вгледат по-дълбоко в себе си. Вие сте талантливи и прозорливи, което може, без съмнение, да използвате във финансово отношение. Ще се повиши самооценката ви, а здравите амбиции ще ви позволят да стъпите на пътя към успеха. Без проблеми ще се разрешат делата, свързани с плащането на данъци и застраховки. Всяко преизчисляване ще бъде във ваша полза, ще укрепите бюджета за дълго време.

Ценете се, контролирайте енергийните разходи. Везните са незаменими в сферата на услугите, което ще бъде забелязано от влиятелни хора. Материалната ситуация ще се подобрява ден след ден, не намалявайте своята активност и ще получите много повече от това, на което сте разчитали.

Хороскоп за 2022 година за жените Везни

Жените Везни ще бъдат ангажирани, основно, с едно нещо – къде да намерят надеждна опора за новите си проекти, а и в личния живот, също. Но, за това е нужно доста. На първо място да спрат да угаждат и да се държат като „квачки“. Не можете да угодите на всички, помнете това. Хороскопът за 2022 година съветва Везните да станат по-твърди и по-искрени към самите себе си. Още повече, че планетите ще ви подкрепят във всички начинания.

От януари до юли, жените Везни ги очакват изненадващи събития в живота. Не всички ще бъдат позитивни, затова бъдете готови за изпитания и решителни действия. Ще се наложи да се въоръжите с мъдрост и да развивате интуицията си, а също и по-често да търсите подкрепа от близките.

Втората половина на 2022 година ще бъде успешна, за вас, в професионалната сфера. Ще откриете в себе си такива таланти, които ще ви помогнат да усвоите друга специалност. Много ще се заемат с фотография, творчество или психология. Силно ще се усеща влиянието на Сатурн в домакинството, домашните дейности и битовата сфера. Везните трябва да бъдат пестеливи и практични в покупките, което ще запази баланса в бюджета им.

Хороскоп за 2022 година за мъжете Везни

Девизът на мъжете Везни, през тази година, ще бъде: „През трудностите към израстване!“ Независимо от външните обстоятелства, много ще успеят да постигнат кариерно израстване. Хороскопът за 2022 година предсказва на Везните, че е възможно да реализират целите си в периода от януари до юни. Но трябва да изключат мързела и еднообразието!

Трябва да бъдете упорити и комуникативни. Откажете се от повишената емоционалност. Мъжете от знака Везни не трябва да се оставят да бъдат „преборени“ от сексуалните си желания. Не рискувайте, защото лесно може да загубите.

Марс ще помогне на Везните да постигнат желаното, спокойно и без конфликти. Най-трудният период ще бъде от средата на пролетта до началото на лятото. Ще се наложи не просто да преминавате през препятствия, но и истински да живеете в купчина проблеми. Благодарение на Юпитер, ще успеете да направите влиятелни познанства. Ако имате собствен бизнес, няма да минете без подкрепата на приятели и консултации с юристи.

Любовен хороскоп за 2022 година

Везните, по природа, са доста комуникативни, затова с лекота завързват романтични запознанства. Но при близко общуване, те по-скоро слагат акцент върху себе си, говорят за своите желания и цели.

Хороскопът за 2022 година препоръчва на Везните по-често да си спомнят за личния си живот, дори и да имат огромно количество работа. Това, особено, се отнася за тези, които повече от година не са имали любовни отношения. Взаимното разбирателство може да се постигне само, когато сте искрени и проявявате нежност към партньора. Не са изключени проблеми в любовните дела, но всичко ще се оправи в края на юни или през лятото. Не трябва да „посвещавате“ приятелите и колегите в личните си дела.

Везните могат да „завържат“ роман с влиятелен, в обществото, човек. Дръжте устата си затворена, за да не разрушите тази връзка. Още повече, че чувствата ще бъдат честни и взаимни.

Семейните Везни ще се вълнуват от материални въпроси. Не е изключено половинката да си намери работа, която да е с по-високо заплащане от вашето. Но, това няма да повлияе негативно върху отношенията ви, обратно, те ще станат по-устойчиви и качествени. Страстите ще утихнат, вие ще обръщате повече внимание на битовите въпроси, децата и здравето на семейството.

Хороскопът за 2022 година съветва Везните да обмислят всяка своя крачка в любовната сфера. Ако никога не сте били семейни, сега ще се замислите за тази крачка. Някои, обратно, ще поставят акцент на социума и активната работа. Изобщо няма да им остане време за семейството.

Възможно е запознанство и тясна връзка с човек, който е значим в обществото, честолюбив, зрял духовно и професионално. Разликата във възрастта няма да пречи на отношенията. Везните ще наблегнат на чувствата, а не на обикновеното приятелство или секса. Това ще бъде важно, защото ще доведе до надеждни отношения. Запознанството може да се случи в службата или на конференция. Възможно е възобновяване на любовната връзка с човек, който вече познавате.

Хороскопът за 2022 година обещава на семейните Везни рязък обрат в отношенията със съпруга/та. И за всичко ще бъде виновен той/тя, заради нежеланието си да възприеме ситуацията и съвместния живот от позитивна гледна точка. Партньорът ще стане по-тщеславен, ще се заеме с кариерата и ще се отдръпне от вас, духовно. Ще бъде трудно да върнете старите чувства и страсти, но трябва да се постараете.

Кариерен хороскоп за 2022 година 

Професионалната сфера на Везните може да бъде характеризирана като: „битка“. През януари ще възникнат трудности, ще се появят конкуренти и неприятни ситуации в колектива. Възможно е да се държите прекалено амбициозно, да чувате и виждате само своите цели.

Хороскопът за 2022 година препоръчва на Везните да поработят над своя характер. Откъде у вас толкова много героизъм, диктатура и агресия? Ако не се промените, ще загубите не само доброто разположение на колегите, но и работата си. Трябва да станете по-дипломатични и отстъпчиви, за да запазите репутацията си.

През май на Везните ще им бъде много трудно да удържат позициите си. Ще се наложи да промените тактиката си на поведение и да снижите лидерските си нападки. В края на лятото ще са ви нужни доза упоритост и мъжество. Не е желателно през този период да си уреждате важни срещи и да решавате социални въпроси. Материалните дела е най-добре да оставите за средата на лятото или есента.

Хороскопът за 2022 година предсказва на Везните стабилно финансово положение. Ще се запази такова до 2023 година, което вече звучи оптимистично. Нептун ще ви дари с вдъхновение, добродушие и желание да реализирате мечтите си. Само не се оставайте прекалено на илюзиите, отнасяйте се сериозно към работата си.

На творческите Везни, през 2022 година, непременно ще им се усмихне късметът. Особено, ако работят в сферата на медицината, услугите или рекламата. Успехът е неминуем, но бъдете инициативни и смели когато проявявате таланта си. Нептун ще ви подкрепя във всички начинания, но ще ви накара да се върнете към недовършените дела.

Не пречи Везните да станат по-свободни, да учат и да се „претоварят“ интелектуално. Не се страхувайте от промените, съзидавайте и фантазирайте! Вашите идеи ще се харесат на много, затова бъдете активни.

Хороскопът за 2022 година препоръчва на Везните да бъдат новатори, което околните ще оценят. Непременно преразгледайте плановете си за професионалната сфера. Възможно е да получите нова длъжност, преместване в нов дом. Непременно застраховайте жилището.

Здравен хороскоп за 2022 година 

За Везните е важно, когато усетят неразположение, своевременно да ходят на лекар и да започнат лечение. Не е изключено, проблемите със здравето да се появят още през януари 2022 г. Нещо, някъде ви е заболяло, придърпва или притиска – веднага отивайте при личния си лекар. Не довеждайте ситуацията до спешно влизане в болница или до операция.

Хороскопът за 2022 година предсказва за Везните неприятности с дейността на щитовидната жлеза, от началото на лятото и до средата на есента. Не са изключени заболявания на нервната система, чести простуди и хреми. Но не трябва да пренебрегвате и психосоматиката. Възможно е негативните личности да влияят отрицателно на вашето благосъстояние.

Научете се да прощавате и по-добре да разбирате тези, с които общувате често и по-отблизо. Избягвайте да „лекувате“ депресията със спиртни напитки, може да си купите билки за тази цел.

Хороскопът за 2022 година препоръчва на Везните да спазват хранителен режим. В рациона ви трябва да присъстват продукти, богати на витамини. Следете хормоните, не преяждайте нощем и изключете вредните продукти. Йогата и медитацията ще ви помогнат да се възстановите психически.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара