фотограф МИХАИЛ ВУЧКОВ

стилисти ПЕРСИАН, АНТОНИЯ ЙОРДАНОВА

грим ЗОРАН

коса БЛАГОВЕСТА МАРКОВА

Ето това се казва трио! Непокорната Касиел Ноа Ашер, Нежната Параскева Джукелова и Загадъчната Яна Титова правят едни от най-силните си роли в премиерния български филм „Джулай”. С избора на трите звезди режисьорът Кирил Станков направо удря в десетката и според всеобщото мнение на критиката това гарантира големия успех на лентата. А в нея се разказва за пътешествие, море, приятелство и радост, напук на целия фон на отчаянието, обвил българската земя. И на вас ви се дощя да се втурнете към летните морски изгреви, нали?

Касиел трудно може да стои на едно място и слава Богу. Освен като провокативна актриса, тя се доказва с успех като режисьор, продуцент, сценарист и писател.

Параскева Джукелова е в трупата на Народния театър, има роли в десетки български и чужди филми и театрални постановки и много награди за тях. Последните години се посвещава на най-голямата радост в живота си – дъщеря си Калина.

Яна Титова е най-младата в триото, но вече с актьорски стаж на ветеран. Вероятно най-запомнящата се нейна роля е в „Три сестри” на Чехов. В момента Яна е в Лондон, където пак се занимава с кино.

Разговорихме се с трите дами за „Джулай”, за надеждата, за приятелството и останалите неща от живота.

Интервюта с трите актриси четете в новия брой на „Жената днес”

Facebook Twitter Google+

0 Коментара