Пламена Динчева е духовен учител, спортен треньор, диетолог, клиничен психолог, енергиен лечител, ясновидец, архангелски терапевт и Таро четец. Създател е на бранда Fuego Active, който е базиран на връзката между духа, тялото и физическата форма. Завършила е спортно училище с профил акробатика, има много отличия и медали. Учила е в Национална спортна академия с учителски и треньорски профил и спорт и сигурност към МВР.  В момента учи  криминология и психология.

От малка чува, вижда и разговаря с Бог, ангели и архангели. Като дете се срамува, че е различна, но днес е благодарна за тази си дарба.

Студентка е, когато се омъжва за първия си приятел и ражда прекрасна дъщеря. Разказва, че преди деня на сватбата си чува глас, който й казва:  „Мамо, бременна си, ще ме родиш, ще се казвам Ива…“ Имала е видение как ще изглежда дъщеря ù на около 21 години. Споделя, че

никой не ù е вярвал, че ще роди момиче.

Казва, че всички са й се подигравали, че звездите й говорят. „Но всички мои предсказания за мои близки, и не само, се случваха, казва Пламена.

Започва да ходи на курсове и семинари, да се обучава и да разбере откъде идва всичко, дали е само психика. Записва да учи  клинична психология, изучава човешката психика, търси и намира отговори за нейното хранително разтройство. Научава се да се приема и  обича. „Започнах да летя отново, когато срещайки се отново с моето „вътрешно дете “, разбрах, че не съм случайна и ще уча хората да следват своето сърце“, споделя Пламена. Казва, че дължи много на Бог, ангелите, ахрангелите и на себе си. Мотото ù е:  „Обичайте се и бъдете свободни.“

Представяте себе си като духовен учител, спортен треньор, диетолог, клиничен психолог, енергиен лечител, ясновидец, архангелски терапевт и Таро четец. В кое от всичко изброено виждате най-вече призванието си?

Определено е трудно да се представи човек с толкова много вродени и придобити качества, таланти и дарба. Колкото и нескромно да прозвучи, цял живот търся, уча и и се развивам в сферата на здравословния начин на живот и безграничната човешка психика. Всичко е свързано –спорт, психика, физика и даже светлината, обвиваща и обитаваща душата ни на земята. Здрав дух в здраво тяло, или чисти мисли и светъл живот.

Да представя себе си като духовен учител е мое призвание в сектор Будител, Треньор и Вдъх­новител чрез словото и динамиката на новото време. Често живеем в заблуда, че вярваме в Бог и ходим на църква. Но когато всъщност сутрин си отваряме очите, отваряме и очите на Бога. Ние сме като програми-холограми – каквото мислим, това и излъчваме.

Хората губят последователността си във връзката със сърцето и Създателя, а тогава е тишина.

Бог не се показва, той се казва.

Затова служи и духовното училище, което се прилага на теория, но малко хора го изживяват практически с цялата си святост и осъзнатост. Духовността е любов и светлина, с която се отваря божията врата. Виждам моето призвание във всичко това. Човекът е творец и Ангелски четец. Картите са само форма, под която излиза най-ценното за човека, а това е информацията. Комплектовала съм всичко в бранд Fuego Active (www.fuegoactive.com) – тук е храмът на душата.

Спортът е начин на живот, енергия и мотивация. А храненето е кулинарното изкуство и удоволствие, оттам се запалих и по диетология и хранителни режими и програми. Човекът обича да експериментира с много неща, важното е да намери неговото си от всичките части на пъзела на живота.

Ангели или Архангелите за много хора не съществуват, но те са истина и проявление от духовното ни и божественото изцеление. С цялата им сила, която ми дават служа и работя с тях. Лекувам чрез инициация и ритуали на древното знание на Огнена жрица, изпратена ми от светлината.

Казвате, че призванието ви е да показвате на хората красотата и радостта в живота. Какво за вас означава да живееш щастливо и красиво?

Мисията ми е да събудя всеки, който е готов за промяната. Повечето хора живеят с травми, болка и тъга. Но не можеш да помогнеш на човек, който не желае помощ. Сам трябва да го поискаш да се промениш и да бъдеш пример първо за себе си. Не можеш да обичаш никой, ако не обичаш и твоята душичка достатъчно, за да бъдеш полезен човек на земята.

За да живееш красиво и щастливо, трябва да го имаш и носиш в душата си.

Да се радваш на малките неща, за да дойдат при теб големите. Да обичаш и да бъдеш обичан е най-важната формула на живота. Лично за мен да живееш красиво и щастливо е да си в мир със себе си, да се подобряваш всеки ден, да ставаш по-добър човек и вестоносец на Светлината. В тъмното са много и там е страшното за човека. Живот, изпълнен с любов и хармония, с пътешествие с духовна храна, движение, танци и песни, приятели и семейство – в това има смисъл да кажеш „Да“ на твоя личен избор, наречен живот.

Колкото по малко се ядосваш и намираш кусури, толкова по-щастливо ще живееш.

Казвате, че хората са свикнали да живеят примиренчески, като жертви и, че може да им помогнете да се освободят от ограниченията. Най-вече на какво искате да научите хората, които се обръщат за помощ към вас? И как им помагате?

Хората са свикнали да живеят примиренчески, защото това е личен техен избор. Да бъдеш жертва и да търсиш да те спасяват е най-честият модел на поведение в днешно време. Почти всеки човек е недоволен за живота си и търси време, ресурси и начин да го промени, но като компенсаторен механизъм. Ще се променя, но какво ще получа!

Един от големите страхове на хората е свързан с промяната. Всеки човек иска да живее хубаво и щастливо, но трябва да се научи на това. Вярата е най-големият антибиотик за човешкото здраве. Човек вярва ли, нищо не може да го спре. Уча хората да си вярват и да служат на истината и доброто. Да не се предават и дори да паднат, да продължат напред, назад е лесно, там пътят е осян с плевелите на миналото.

Човек трябва да чувства, за да вижда, да проглежда и предвижда.

Всичко ни се случва в точното време и на правилното място. От всяко действие учим, съдбата зависи до голяма степен от нашите действия. Животът ни не заслужава оплакването ни, а само възхвала. Имаме много, а благодарим малко. Уча хората на благодарност всеки ден. Бог е велик, животът ни е ценен дар. Връщам вярата на хората, увереността и силата за живот. Помагам им да се излекуват и преоткрият в нов по-хубав свят – това е вътрешният свят. Уча ги на любов към себе си, на солидарност. Използвам за това техники от психотерапия, психология, архангелска терапия, спорт, балансирано хранене, медитация, тантра практики и танци.

Какво най-вече искат да променят в себе си жените, които ви търсят?

Съвкупност от много неща. Искат да променят живота си като цяло. Повечето жени не харесват тялото си, не харесват как изглеждат, как се хранят. А не може да се чувстваш сексапилен и да съблазняваш, ако не се харесваш в огледалото. Много хора не са честни с вътрешното си Аз. Това не е нарцисизъм, а любов към теб, когато се обичаш и се възхищаваш на временното си тяло, подарено ти от твоя създател Бог.

За да запазиш огъня в душата си и истината за съдбата си, трябва да заобиколиш всичко външно, за да намериш твоето вътре вкъщи.

Повечето жени, които идват при мен са объркани, стресирани или разрушени ментално, забравили за себе си, забравили да се обичат, зачитат и приемат. Отдали са се на мъж, на работа и семейство и не си спомнят какво е да мечтаеш и да сбъдваш. С повече увереност, и с моя помощ, те се трансформират и променят до неузнаваемост. Връщам им женската енергия и стават чудеса.

Разкажете ни малко повече за вашия бранд „Фуего Актив“ и за програмите, които предлагате, както и за проектите, в които участвате?

„Фуего Актив“ се роди спонтанно. Това е моето второ дете, моя мечта, която се сбъдна. Навремето имах такъв бранд вино (бях сомилиер в Лондон). Реших, че всичко което е свързано със спорт, хранене и психика може да бъде полезно за хората по света и комплектовано в едно име – „Запали огън“ в буквалния му смисъл. Фуего на испански е огън и от мой предишен живот го направих жива традиция и в този.

Идеята на бранда е да събуди заспалите умове и да ги обнови в новото им проявление чрез човешко изцеление. Човек трябва да се променя и да създава, да твори и да гори – ние сме творци и създатели на нашето бъдеще.

Всички мои проекти, семинари и ретрийти работят безотказно.

Любим авторски проект, известен като „Духовен резерват“, е едномесечна авторска програма, в която работим за ум, душа и тяло. Наблягаме на основните принципа на четирите елемента – огън, вода, въздух и земя. Програмата ми е чудо. Включен режим за хранене със специален божествен код, всички жени отслабват и влизат бързо в спортна форма, придобиват необходимото самочувствие. Спортни упражнения от йога, тибетска гимнастика, каланетика, пилатес и аеробика.

Използвам всичките си знания в едно, за да бъда полезна на повечето хора, но само на тези, които ме потърсят и имат нужда от мен. А те са хиляди.

Много жени забременяха след „Духовен резерват“. Действа лечебно и обновяващо.

Работим с медитации – „Архангелска терапия“ и лечение с музика и програмиране на новото.

Клуб „Женско Царство“ е за всяка жена, която иска са се преоткрие и да работи в дълъг и задълбочен процес – тук работим всеки ден.

Вече 3 години различни жени от цял свят ми се доверяват и трансформират с моите практики и женска енергия.

Обученията са: спорт, хранене, мантра, молитва, всяка сряда лайф с мен, танц Мандала и Огнена жрица, карта на деня „Фуего актив“, моите авторски карти. Тук процесът е малко по-дълъг, но полагаме основите на фундамента към изкачване във висини към промяната, за която всеки от нас мечтае.

Проект „Биохакинг“ е насочен към новото мислене и любов­та към храната. В този проект всяка жена израства,  изпитва любов към храненето, учи се на самодисциплина на гладуване и фастинг, на детокс и любов към спорта. Това са 21 дни, които водят до

пълна промяна, грижа, самомасаж и лечение на душата.

Наскоро се върнахме от Малдивите, където имахме духовно пътешествие-ритрийт заедно със Стояна Нацева и „Академия Щастлив живот“. Там трансформираме по пътя новите жени на новото време. За началото на май подготвяме пътуване до Тайланд.

Менторската ми тримесечна програма „Амазонски кръг“ е съвкупност от доверие към себе си и сила. Това са три модула, през които преминаваме в ново измерение – лекуване на травми, сила и духовност, тантрична сексуалост. Този проект ми е една от най-големите тайни за женска сила и успех. Работя с повече от 60 ученика, готови за нов цикъл и етап в живота си.

А какво включват ритрийтите, които провеждате и които се радват на засилен интерес?

Моите ритрийти са в сферата на лечебното установяване на дълбоката връзка с Аз и „Събуди богинята“ в теб. Всеки ден е различен и всички практики, лечения и спорт ги водя сама. Момичетата имат специален режим, изготвен от мен с правилен калориен дефицит и с готвач за хранене. Моите 3-4-дневни трансформиращи ритрийти са 4 пъти в годината. Пролет-лято-есен-зима на различни места в България и по света.

Какво означава ангелски терапевт?

Лекува с висшия разум и сила към вътрешното доверие в сърцето ни. Работата тук е със силата на светлината, извираща от легендата за човешката душа. Всички Ангели и Архангели, когато биват повикани от Бог и слязат да помогнат на човека, могат да лекуват чрез силата на мисълта. Те помагат на хора, които вярват в тях. Всички хора сме работници на Светлината, това е част от нашата духовна мощ, защото сме сътворени по подобие на Създателя. За нас, хората, е безопасно да усещаме и произвеждаме тази сила, за да служим на любовта и на всичко, което ни доставя удоволствие и хармония.

Когато се чувствате зле психически, се свържете със своето вътрешно Аз и Бог.

Помолете се, за да ви бъде помогнато и приемете божествената сила в душата си. Бъдете благодарни, приемете чрез Бог и Архангели божествената сила в душата си.

След такава терапия има много осъзнавания и човек никога не остава на същата си ниска вибрация, качва още едно стъпало.

В миналото си сте криела своята дарба, преминала сте през много трудности. Разкажете ни за този път. Какво ви спаси?

От малка чувах, виждах и говорих с Бог, ангели и Архангели. Не всеки ще ме разбере, бях и малко буйничко дете. Говорих и ми се даваше информация за нашата човешка раса и цивилизация, споделях и разказвах,  предсказвах, но ме мислеха честичко за луда и, че звездите ми говорят. Все бях неразбрана и трудно за останалите разгадана. Научих се да го прикривам пред повечето хора. По онова време, в някогашната 1987 година, да общуваш с незримото, беше налудничаво и можеше дори да те затворят в психиатрична клиника и да ти лепнат диагноза шизофрения.

Много често се лутаме, когато живеем във вечното внушение или реалност. Истина или лъжа, това е вечната дилема, но какво можем да променим, когато сме готови да чуем истината? Бях на 7 години, когато я чух тази истина и видях живата реалност на човешката съпротива, че Архангели съществуват и не са химера. Говорих с първия след Бог и това е Арх.Михаил. В крехката си възраст израствах с истината, че не сме сами. От седемгодишна водя моите разговори с Арх. Михаил. Мъдрите му слова са магични. Много ми е помагал и до ден днешен винаги е с мен и не ме е напускал. По онова време ако кажеш, че говориш с Ангели и Архангели, те мислят за куку, дори да си дете.

В пубертета се случваха странни неща и предсказанията ми се сбъдваха.

На майтап в отбора по акробатика и на спортните лагери им предсказвах и гледах на карти. И всичко им се случваше.

Децата ме питаха как го знам и откъде, аз им казвах – Ангели, а те всички се смееха, но после някои плакаха. Не бива да се подиграва човек, защото после му идва на главата.

Знам, че нищо не беше и не е случайно в живота ми. Влязох в мисията си от дете. Лекувах и помагах на другите деца и болките им изчезваха, раните им бързо заздравяваха, предсказвах на карти и ставаха определено чудеса. Но човекът е странно същество, ще те нагруби, ще се наложи да ходиш поне с едно отрязано крило.

Започнах да се срамувам, че съм различна, че имам знанието, че виждам, че съм специална. Чувството за вина не ме помилва.

Спортувам откакто се помня, записах на седем и до 18-годишна бях в залата по спортна акробатика. Там се наложи да порасна и да се науча на дисциплина и контрол над налудничави мисли. Влязох в пубертета и започнах да пълнея, започнаха да ми се подиграват приятелите ми. Бях подочула от приятелка, че за да отслабнеш трябва да изхвърлиш всичко, което приемаш като храна и количество. Така се започна един омагьосен порочен кръг на самозаблуда и разрушение. Не ме разбираше никой.  Дойде ден, в който се влюбих, заобичах го, не усещах достатъчна любов, но продължих да бъда с него, защото очаквах да се промени и да ме оцени. Когато му говорех за моите неща и паранормални явления, не ми вярваше, но ме слушаше в захлас с дълбоко отворени и любопитни сини очи.

А какво ме спаси? Не се предавам лесно. Силен дух и спортен характер съм. Падам и ставам. Както казвам – паднал си в калта, стани и убеди всички,че тя е лечебна!

Вярата в Бог, моите водачи и силата и моето призвание винаги са ми помагали. Ако човек не вярва, той не живее тук, а в миналото си. Спасението е самоцел на човека да бъде покровител на съдбата си и да взема решения (най-трудно е да вземеш решения). Дали ще живеем в любов или омраза, е личен избор. Човекът е изчезващ вид и ако не запази духа на светлината, ще бъде заменен като есенно дърво, което си сменя листата. Много хора не оценяват същността си. Ще дойде време да прогледнат – Спасител е твоят Аз.

А спортът какво ви даде?

Много неща. Направи ме лидерът, който съм, никога не се отказвам. Даде ми смелост, сила и живот. Да разперя си крилата и да си сбъдна мечтата. Цял живот спортувам за здраве и за активен живот на старини (дай боже ).

Завърших спортно училище с профил акробатика и после спортна академия. В академията изучих всички останали спортове, които съществуват практически и на теория, дадоха ми интезивност на тялото и мисълта.

Имам 33 медала, майстор на спорта съм. Но най-ценната награда е всичко описано оттук нататък. Спортът е моята храна. Спортът е креативност. Даде ми сила, мотивация, нюх, дисциплина, лидерство и взривна сила на победител.

Спорът е динамика, движение и вдъхновение, без което не мога и не искам да дишам. Спортът е моят наркотик и моят въздух, който дишам само аз. Възпита ме на точност и толерантност, на учтивост и лоялност, на прецизност във всичко, до което се докосна. Съветвам всички от младото и подрастващо поколение да се запишат да спортуват, да намерят време и движение за себе си. Спортът лекува психиката, не само физиката.

Имате свой бизнес, пишете и книги, имате и дъщеря. Как успявате да съчетаете всички тези роли, в които ви се налага да в влизате?

В роли не знам дали влизам, всичко е спонтанно при мен и енергията ми тече по меридиана в пълната си сила и капацитет от енергийно гориво.

Определено съм хиперактивна жена и правя много неща едновременно. Развивам бизнеса си, имам още два бизнеса далеч от личностното развитие. В момента уча и се развивам в нова допълнителна сфера, която ще ми бъде много полезна занапред. Обичам да танцувам и да пиша поезия, стихове. Книгите ми „Обичай свободно“, „Четири сезона с рецепти и хранене и хранителен режим“, огнените карти, които създадох, бижута и талисманите – всичко ми идва от душата.

А какво ви се иска да предадете на дъщеря си?

Дъщеря ми Ивайла е ангелче, обожавам я. Тя е моят пътеводен лъч и светлина. Всеки ден й казвам и показвам колко много я обичам. Вече е на 16 години и още е моето малко момиченце. Тя се учи много и е отговорна и дисциплинирана от малка. Любими й дисциплини са класическа цивилизация, психология, биология и драма. Тя е на мама гордостта, моето специално лъвче. Роди се от малка с бърз ум, духовност и сила. И е най-добрата е в училището в Лондон. Спортува, преди карате, а сега – фитнес. Благодаря на Бог за всичко, което ми даде, най-вече за нея. Възпитавам я да бъде добра, любезна и смирена. Да защитава себе си. Да вярва в доброто и любовта и да прощава, да не таи злоба или обида в душата си.

Животът всъщност ни учи всички в Земното ни училище!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара