Асдис, Елена и Деница

Снимки Дилян Марков

Стилист Августина Маркова – Тути

Грим Силвия Стойчева

Коса Асдис Жоро Петков

Коса Деница и Елена Гергана

Пепеляшките и спящите красавици са вече демоде. В днешните приказки каляските са мерцедеси, принцовете – футболисти, а красавиците – барбита като Виктория Бекъм и Адриана Скленерикова. В подкрепа на новия епос стои фактът, че професионалните спортисти винаги са заобиколени от красиви жени. По бТВ наскоро завърши реалити предаването “Нашите момичета. Футболни съпруги”, което показа живота на жените до известните футболисти в родната А група. Навсякъде по света футболните половинки са във фокуса на медиите даже по-често, отколкото техните известни съпрузи. Начело на престижни класации, търсени от списания и телeвизии, красавиците не са само трофеи за мъжете си, а жени, превърнали се в модел за стил, блясък и дори кариера.

В България футболните съпруги не се разминават с познатия модел, или поне тези, които избрахме за първа корица на “Жената днес” за 2010 г.

Асдис Ран, Елена Тодорова и Деница Христова са нашите момичета. Избрахме ги сред другите буквално по интуиция. И не свирихме фал – оказаха се толкова красиви (даже без грим) и точни, колкото си мислехме, без капка претенция за слава. Дори звезда като Асдис нямаше излишни изисквания. Напротив – изчакваше другите две момичета да изберат първи какво да облекат сред купа от дизайнерски дрехи.

Асдис, съпругата на Гардар Гунлаугсон – бивш нападател в ЦСКА, Елена, съпругата на Йордан Тодоров – нападател в ЦСКА, и Деница, жената до Георги Бачев, мениджър на “Локомотив Мездра”са жени и с амбиции в кариерата, както и отдадени майки и съпруги.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара