„Приказката продължава“ с концерт-промоцията на група P.I.F  в клуб Mixtape 5. Това ще се случи на 25 април, четвъртък.

Момчетата ще представят чисто нова и силно емоционална версия на легендарната си песен „Приказка“. Любов, светлина и бушуващи емоции на радост и тъга струят от новия запис, в който участва плеяда от популярни изпълнители, пътищата на които по един или друг начин са се пресекли с този на Димо.

Графа, Мария Илиева, Михаела Филева, Свилен Ноев (Остава), Прея, Поли Генова, Стефан Вълдобрев, Стенли, Никеца, Марияна Добрева-Велева (Силует), Владо Михайлов, Ерсин (Jeremy), Али(Ali) и Тодор Ковачев (Innerglow) застават пред микрофоните и камерата, с което засвидетелстват уважението и любовта си към Димо, и дават нов живот на емблематичната песен.

Решихме да съберем приятели, които са свързани с Димо, работили са с него, и да запишем съвсем ново аудио и видео към песента „Приказка“ заедно с тях. По ирония на съдбата през 1998г. с Димо записахме парчето в студиото на Милчо Кацаров и сега 26 години по-късно, записа на новия вариант отново се случи на същото място, което вече се казва – Renewsound Productions“ – разказва Иван Велков – китарист и съосновател на P.I.F.

Със снимките на видеото се заема „Премиер Студио“, а режисьор е един от близките приятели на Димо – Николай Мутафчиев.

Премиерата на новия клип, ще е непосредствено преди концерта на 25-ти април, след което бандата ще ни отведе на едно чувствено музикално пътешествие с най-любимите парчета от репертоара на P.I.F.

Билети концерта на цена от 20 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg  Цената на място ще бъде 25 лева.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара