Състезаваш ли се непрекъснато за вниманието на мъжа? Чувстваш ли, че винаги някой друг и/или нещо е по-важен от теб – било приятелите му, работа, хобита? Мислиш ли, че не си достатъчно добра за него?

Това поведение и мислене, което проявяваш към мъжете, може да е свързано с детството ти. Ниското самочувствие, липсата на достатъчно вяра в себе си, чувството, че все трябва да правиш нещо, за да се докажеш на мъжа, може да са свързани с детските ти травми.

Ако си имала майка, за която винаги кариерата е била по-важна и е предала грижите за теб на баба и дядо, може в теб да се зародили именно тези чувства, емоции и поведенчески модели. Тогава си търсила всякакви начини да привлечеш и задържиш вниманието на майка си, да прекарвате време заедно,

да получиш любов, подкрепа и грижа.

Може да си се стараела да изкарваш отлични оценки в училище, защото само тогава си получавала някакво внимание и думи на подкрепа и възхвала. Само тогава си била на първо място за мама и тя е била горда с теб. Чувствала си се ценна за нея.

Усещаш ли да проявяваш същото поведение и с мъжете?

Да се чудиш какво още да направиш, за да впечатлиш мъжа и той да ти обръща внимание?

Ако искаш да спреш с този модел на поведение и да омагьосаш мъжа с лекота, направи това: преработи отношенията с майка си, защото хармоничен любовен живот се основава на хармонични отношения с майката.

За контакти: https://thrivewithmilena.com/contact/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара