Певицата Дженифър Лопес и актьорът Бен Афлек се ожениха, съобщиха световните агенции. Това става ясно от публикувани в събота документи в онлайн регистрите за окръг Кларк, Невада, който включва Лас Вегас. Според записа на документа, той е издаден на гражданските имена и на двамата – Бенджамин Геза Афлек и Дженифър Лин Лопес. От него също така е видно, че актрисата певица е взела фамилията на съпруга си – Дженифър Лин Афлек.

52-годишната Дженифър Лопес и 49-годишният Бен Афлек бяха сгодени преди около 20 години, но така и не стигнаха до сватба, а се разделиха.  Двамата се срещат през 2002 г. на снимачната площадка на филма „Трудна свалка“, но през 2004 г. двамата обявиха, че се разделят.

Двамата се събраха отново миналата година. Лопес има зад гърба си три брака, в това число с певеца Марк Антъни, от когото има близнаци. Бен Афлек бе женен за актрисата Дженифър Гарнър, от която има три деца.

Вчера Дженифър Лопес потвърди за сватбата чрез ново издание на своя личен бюлетин On the JLo. Тя написа

„Ние го направихме!“,

публикувайки черно-бяла снимка на двамата, на която тя държи букет, а Бен я целува по бузата. „Миналата нощ ние летяхме до Вегас и стояхме на опашка заедно с още четири други двойки, всички предприели едно и също пътешествие до сватбената столица на света“, казва Дженифър.

Певицата и актриса разказва още, че едва са успели да стигнат до полунощ до малкия бял сватбен параклис и с чаровен ентусиазъм обобщава: „Любовта е красива. Любовта е нежна. Оказва се, че е и търпелива. Търпелива цели двадесет години“.И още: „Ако чакате достатъчно дълго, може би ще намерите най-хубавия момент от живота си, преминавайки с автомобил в дванайсет и половина след полунощ през Тунела на любовта в Лас Вегас заедно с децата си и с онзи, с когото ще останете завинаги. Любовта е нещо велико, може би най-хубавото нещо и си струва да чакате за него“, завършва звездата, подписвайки се като Дженифър Лин Афлек.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара