Когато купуваме сандали за момчета, необходимо е да отчетем няколко важни фактора – актуални тенденции, практичност, комфорт, безопасност и лични предпочитания на детето. На пръв поглед мисията изглежда трудна, но не е така.

Ще се убедите в това, когато се научите да разпознавате качествените продукти на пазара и къде да ги откривате.

Как да изберем качествени сандали за момчета?

Високото качество на детските обувки е задължително условие за правилното развитие на стъпалата и предпазването на гръбначния стълб от различни проблеми. Затова купуването на първите обувки на детето изисква грамотно да проучите темата. Оттам насетне ще ви става все по-лесно.

За да сте сигурни в избора си, има няколко ключови стъпки. Важно е да проучите производителя, да купувате сандали за момчета по размер и да се уверите в това, че сте избрали правилния модел според повода – специален или пък за ежедневно носене.

Детските крачета се различават. Затова не може просто така да купувате обувки. Нужно е да се запознаете с повече техни характеристики – дължина, ширина, вид катарама, връх, подметка, материя на изработка (естествена кожа, текстил и т.н.) и много други.

Видове сандали за момчета – отворени и затворени

Съвременният пазар на сандали за момчета предлага модели за различни поводи и нужди. Може да избирате сред разнообразие от цветове, дизайни и производители.

Едни от най-популярните сандали са със закрити пета и пръсти. Те са предпочитани за най-малките момчета, тъй като осигуряват добра защита на стъпалото и го фиксират стабилно. В идеалния случай предната част на обувката е мека, но издръжлива на удари. Достатъчно широка е, за да не притиска пръстите.

Сандалите за момчета с открити пръсти и затворена пета са подходящи за стабилно проходили деца. Те са добър избор за лятото, тъй като стъпалата се проветряват и така няма ефект на запаряване. Препоръчителни са за деца на възраст до 5 години.

Друг популярен модел са сандалите със закрити пръсти и отворена пета. Те са подходящи за ежедневно носене. Някои родители ги предпочитат и за спортните занимания на детето. Закритата предна част на обувката предпазва пръстите от нараняване. Отворената пета на свой ред осигурява добра циркулация на въздуха и стъпалата отново не се потят.

Докато разглеждате модерните за сезона сандали за момчета, ще попаднете и на модели с отворени пръсти и пета. Препоръчително е те да се носят от по-големи деца и са перфектен избор за най-горещите дни от лятото. Преди да направите окончателен избор, уверете се, че каишките и закопчалките им са изработени от издръжлива материя и са лесни за закопчаване и откопчаване.

Как да изберем размера на детските сандали?

В онлайн и физическите магазини CCC ще откриете богата гама сандали за момчета за различни поводи. Всеки един от моделите е детайлно описан, за да може да получите подробна информация за характеристиките му и да бъдете уверени в избора си. Богатият снимков материал спомага да пазарувате уверено онлайн, когато нямате време или възможност да посетите някой от физическите магазини.

Ако купувате обувките на място в магазина, може да се консултирате с търговския консултант. Той ще ви покаже как да прецените дали те са по мярка на детето.

У дома, пазарувайки онлайн, обърнете внимание на дължината на стъпалото. За да вземете мярката правилно, нека детето стъпи върху лист хартия. Очертайте контура на стъпалото и премерете разстоянието между петата и палеца. Стелката на обувката трябва да отговаря на този параметър.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара