Понякога партньорите крият изневярата си толкова внимателно, че е почти невъзможно да се разбере за нея. Ето някои признаци, които трябва да ви подскажат, че мъжът до вас ви изневерява.

Даване на подаръци

Ако любимият е започнал да ви радва по-често от обикновено, трябва да сте предпазливи. Подобно поведение понякога не говори за желание да покаже чувствата си, а крие съвсем други мотиви. С подаръците човек сякаш се опитва да се отплати. В случай че бъде разкрит, той ще каже: „Да, направих грешка, но ти все пак се къпеш в моето внимание“.

Подаръците могат да бъдат и начин да се отървете от вината. Така човек сключва сделка със съвестта си: той се срамува от постъпката си, затова е необходимо да направи нещо добро, за да не изглежда в собствените си очи като лош човек.

Раздразнителност и невнимание

Той започва да приема всичките ви думи на нож, въпреки че преди това не е имало такова нещо. Всяка кавга завършва със скандал, след което се опитва да се измъкне от вас. Всъщност подобно поведение не е случайно. Кавгата служи като прикритие, което помага да напусне безпрепятствено къщата и да прекара времето си с някой друг, като отменя входящите обаждания заради „обидата“.

Липса на достъп до телефон и социални мрежи

Ако е променил паролите си аз телефон и социални мрежи, които са били известни преди това, но не бърза да съобщи за това, значи има нещо съмнително. Ако освен това не се наблюдават промени във връзката, смяната на паролите е нещо, което трябва да ви накара да се замислите за верността на партньора. Значи има нещо в неговите социални мрежи и телефон, което не ви е позволено да видите.

Нови навици

Обърнете внимание на поведението му и се опитайте да разберете дали мъжът до вас има нови навици. Ако той се е заел с ново хоби, започнал е да предпочита различна храна или използва изрази, които преди не са били в речника му, това е тревожен знак. Подобни навици сигнализират, че партньорът общува доста тясно с някой друг и възприема всички негови навици.

Различно ежедневие

За срещите с любовницата трябва да се намери свободно време, така че с появата й при мъжа може да се промени чувствително графикът. Обърнете внимание дали мъжът до вас не е започнала да изчезва по-често на работа или да заминава по непланирани дела. Също така сигнал могат да бъдат редовните командировки и новите хора в обкръжението.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара