Лаборатории Sisley представят обновената и още по-мощна формула на Supremÿa La Nuit. Забележителна противостарееща грижа, която отключва ревитализиращата сила на вашата кожа. Уникална формула, създадена в синхрон с хронобиологичния цикъл, Supremÿa La Nuit действа през нощта – период за оптимална регенерация на кожата.

Механизмите за регенерация на кожата отслабват с възрастта, което води до появата на видими признаци на стареене – бръчки, отпускане, загуба на блясък и др.

Supremÿa At Night стимулира ревитализиращата сила на кожата, така че тя да може да се възстанови от ежедневните щети и да се подготви да се бори с агресиите на следващия ден.

През нощта клетките имат различен ритъм от този през деня. По време на нощния цикъл кожата е в състояние на покой и е защитена от външни агресори. В този период тя се фокусира върху три ключови функции: ресинхронизация, възстановяване и детоксикация.

В основата си формулата на Supremÿa La Nuit съдържа патентован регенериращ комплекс, който таргетира ключовите процеси, които протичат през нощта, за да осигури интензивно и оптимално противостареещо действие. Този патентован регенериращ комплекс комбинира най-ефикасните ключови съставки, за да таргетира 25 маркера против стареене за дълготрайни и видими резултати.

Комбинацията от внимателно подбрани съставки с натурален произход идеално отговаря на нуждите на кожата през цялата нощ за следните функции:

 • РЕСИНХРОНИЗИРАНЕ на механизмите на регенерация през нощния цикъл,
 • ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на клетките на кожата от ежедневните щети,
 • ДЕТОКСИКАЦИЯ на клетките и тъканите на кожата.

Ресинхронизиране на механизмите за регенерация на кожата 

Патентованият регенериращ комплекс стимулира производството на мелатонин и тимезин, за да компенсира намаляването им с възрастта или други фактори.

Серотонинът, произведен през деня се превръща в мелатонин – „хормон на съня”, благодарение на ензима тимезим. Мелатонинът играе основна роля роля в регулирането на нощния цикъл, като стартира механизмите за регенерация на кожата. Клетките работят заедно и тяхната колективна ефективност се повишава, за да оптимизира нощните механизми на кожата.

Оптимизация на клетъчното възстановяване

Регенериращият комплекс осигурява на клетките време да се възстановят, като стимулира производството на сиртуини в точното време. Сиртуините, наричани „протеини на младостта“, стимулират дълголетието като осигуряват контрол върху качеството на клетките. В резултат клетките се възстановяват и това допринася за тяхното дълголетие.

Детоксикация на клетките и тъканите на кожата

Насърчава процеса на самопочистване чрез стимулиране на аутофагията и протеазомата за разграждане и рециклиране на отпадъците в клетките и тъканите. Клетките са способни да се регенерират по-здравословно и следователно по-ефективно. 

Клинично доказана ефикасност

Протокол на изследвания с 12 клинични метода, проведени чрез съвременни технологии доказват изключителната регенерираща сила на Supremÿa La Nuit на различни нива на кожата по време на нощния цикъл:

 • Защита и укрепване на бариерната функция
 • Хидратация
 • Блясък
 • Ефект против умора
 • Изглаждане на микрорелефа
 • Значително подобрена стегнатост
 • Ефикасност против бръчки
 • Изглаждащ ефект
 • Регенерация

Аромат и текстура

Деликатен аромат с изключителна чувственост, комбинация от пет етерични масла

с успокояващи и пречистващи свойства: роза, мушкато, магнолия, кориандър и камфорово дърво.

Supremÿa La Nuit е наличен в две текстури – флуид за нормална към комбинирана кожа и богат и плътен крем за суха и много суха кожа. Нежната текстура незабавно се слива с кожата за уникално сетивно изживяване.

Нанасяйте вечер на почистено лице и шия.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара