Новолунието на 14 октомври в 20:59 ч. и този път слънчево затъмнение открива новия лунен месец, половината от който е коридор на затъмненията. Периодът на нарастващата Луна ще завърши с лунно затъмнение на 28 октомври. Ключовата дата за този период е средата между затъмненията на 21 октомври.

Слънчевото затъмнение на 14 октомври на 22-ри градус на Везни определя енергийния фон за следващите две седмици, които обещават да бъдат много предизвикателни. Светът се намира в критичен етап, но след него винаги има презареждане и нов етап от развитието на световния ред.

Във всеки случай животът продължава, а общите астрологични препоръки ще ви помогнат да планирате делата си в дните на коридора на затъмнението. Въпреки това много хора ще усетят спад в жизнеността, така че не се изненадвайте от широко разпространената летаргия, апатия, а в някои случаи и от меланхолията и размислите.

За да сведете до минимум възможните негативни емоции през периода на затъмнението, прогонете мрачните мисли и чувството за безсилие – всичко това ще отмине много скоро. Във всеки случай предстоят две седмици на нарастваща Луна, така че е важно да се освободите от всички неща, които ви карат да страдате, и да освободите място за нещо ново и красиво.

На 15 октомври нарастващата Луна е във Везни, а от 14:04 ч. – в Скорпион

Вторият лунен ден започва в 07:56 ч.

Неподвижен лунен период от 10:01 до 14:04 ч.

Луната в аспект съвпад с Марс в Скорпион създава войнствена нагласа. Денят носи ураганни събития с негативен характер. Необходимо е да обърнете специално внимание на собствените си емоции, да ги анализирате и усещате пълноценно, да се освободите от тези, които са депресиращи.

16 октомври нарастваща Луна в Скорпион

Третият лунен ден започва в 09:11 ч.

Луната в опозиция с ретро Юпитер и ретро Уран разкрива скрити страхове, може да ви се струва, че светът е на път да свърши. За щастие, това не е така, но подобни емоционални състояния се отразяват най-негативно на здравословното състояние, лишавайки от воля. Този ден е пренаситен с енергия и затова в бизнеса трябва да проявите най-борбените си качества, а не да я насочвате към самоунищожение.

На 17 октомври нарастващата Луна е в Скорпион, а от 22:36 ч. – в Стрелец

Четвъртият лунен ден започва в 10:29 ч.

Лунен период без курс от 18:43 до 22:36 ч.

Луната в Скорпион в хармонични аспекти с ретро Нептун и Плутон помага да видим и разберем ефекта от нашите действия, когато не всичко е загубено и грешките могат да бъдат поправени. Денят е подходящ за установяване на ново място и за прокарване на път напред. Избягвайте авантюри и не се поддавайте на провокации.

18 октомври Нарастваща Луна в Стрелец

Петият лунен ден започва в 23:49 ч.

Луната в напрежение с Венера предизвиква желание за бягство от реалността, в най-добрия случай чрез пътуване. Също така дава състояние на психологическо напрежение, което може да бъде облекчено чрез творческа дейност или дълго пътуване. В този ден истинските нужди и желания са в конфликт и са възможни проблеми в личния живот.

19 октомври – нарастваща Луна в Стрелец, от 22:02 ч. – в Козирог

Шестият лунен ден започва в 13:05 ч.

Периодът на Луната е без курс от 22:02 ч.

Луната е в напрежение с ретро Нептун, но в хармонични аспекти със Слънцето и Меркурий, което ви помага да анализирате правилно случващото се и да погледнете в бъдещето. Денят е с относително благоприятна атмосфера на фона на коридора на затъмнението. Ако има неотложни дела, заемете се с тях още днес. Предвид съществуващите обстоятелства все още е възможно да постигнете успех в много области.

На 20 октомври нарастваща Луна в Козирог от 04:55 ч.

Седмият лунен ден започва в 14:11 ч.

Периодът на Луната без курс продължава до 04:55 ч.

Луната в хармонични аспекти с Венера и ретро Юпитер благоприятства общуването с представители на официални органи, финансовите дела. Силата на деня дарява човек с много активна енергия и жизненост. Има възможност да се довърши започнатото и дори да се реализира малка печалба.

21 октомври нарастваща Луна в Козирог

Седмият лунен ден продължава и сутринта

8-ият лунен ден започва в 15:02 ч.

Междинната точка между затъмненията е един от най-натоварените дни в коридора на затъмненията. Денят е много непредсказуем, често е свързан с разрушителни енергии, които могат да бъдат катастрофални. Не са изключени нови огнища на военни конфликти. Въпреки това може да се стигне и до неочакван край на нещо мащабно и плашещо. В средата на деня между затъмненията може да се случи всичко. Затова е най-добре да го прекарате колкото се може по-спокойно, като избягвате риска и пребиваването в тълпи.

Луната образува съвпад с Плутон, планетата на живота и смъртта, трансформацията чрез разрушение, отказ от старото, отживялото. Трябва да се замислите за живота си и може би ще успеете да намерите изход от неразрешими ситуации. Чрез сън може да се окаже възможно да разберете собствената си съдба. Днес всички задачи, които не са били решени досега, са особено остри.

На 22 октомври нарастващата Луна е в Козирог, а от 09:06 ч. – във Водолей.

Осмият лунен ден продължава и сутринта

9-ти лунен ден започва в 15:39 ч.

Периодът на Луната е извън курс от 09:00 до 09:06 ч.

Сутринта Меркурий навлиза в знака Скорпион, което засилва подозрителността, хората са критични към случващото се около тях. Денят е подходящ за откриване на грешки или недостатъци, разкриване на скрити потребности и таланти, развиването им до ниво на изрична. Възможни са неочаквани обрати на събитията, конфликти поради желанието за придобиване на независимост и извънредни ситуации.

23 октомври нарастваща Луна във Водолей

Деветият лунен ден продължава сутринта

Десетият лунен ден започва в 16:06 ч.

Лунен период без курс от 22:04 ч.

Луна в трудни аспекти с ретро Юпитер, ретро Уран – всички започнати и замислени дела в този ден се осъществяват много по-бавно, отколкото бихте искали. Това е ден на препятствия и преодоляване, на борба със себе си, със своите слабости и страхове. Възможна е сериозна ескалация на военни конфликти, гръмки скандали, свързани с репутацията. В 19:21 ч. Слънцето навлиза в знака Скорпион и допълнително засилва трансформационните процеси.

На 24 октомври нарастващата Луна е във Водолей, а от 23:33 ч. – в Риби

Десетият лунен ден продължава в сутрешните часове

11-ти лунен ден започва в 16:25 ч.

Периодът на лунния излет продължава до 11:33 ч.

Сутрините са неефективни, нещата не вървят добре, проблемите не се решават. Луната, навлизайки в знака Риби, веднага се свързва с ретро Сатурн и образува хармонични аспекти с Марс и Меркурий. Втората половина на деня е подходяща за интимни разговори, проучвания, задълбочени анализи на ситуации. Ето защо трябва да използвате това време пълноценно и да не отлагате неприятен разговор с партньора си, ако е необходимо.

25 октомври Нарастваща Луна в Риби

Единадесетият лунен ден продължава сутринта

12-ти лунен ден започва в 16:42 ч.

Опозицията между Луната и Венера ви подтиква да изясните отношенията си. Ако имате въпроси към любимия човек, по-добре е да излезете на пряк диалог и да разсеете всички съмнения. Самата дума опозиция означава конфронтация, както и невъзможност за намиране на компромис, откъдето идват и всички проблеми.

На 26 октомври нарастващата Луна е в Риби, а от 13:02 ч. – в Овен

Дванадесетият лунен ден продължава сутринта

13-ти лунен ден започва в 16:56 ч.

Лунен период без курс от 09:38 ч. до 13:02 ч.

Странен ден, много мистика, тайнственост, сдържаност. Въпреки това има усещане за завършване на нещо много важно и за ново начало след това. В този ден е добре да „опипвате почвата“, да се занимавате с тайни дела. Не позволявайте на емоциите да надделеят над разума, избягвайте клюките, интригите и скандалите.

27 октомври нарастваща Луна в Овен

Тринадесетият лунен ден продължава и сутринта

14-ти лунен ден започва в 17:11 ч.

Ден за обновяване на жизнените сили – те ще бъдат полезни, тъй като утре е труден ден. Можете да предприемете активни и решителни действия. Опитайте се да не хабите енергия за незначителни събития и дреболии. Не забравяйте за тактичността и дипломацията. Избягвайте прибързаността, нетолерантността и импулсивността. Не правете прецизни изчисления и отчети.

Ден преди Пълнолунието, което е лунно затъмнение на 28 октомври в 23:14 ч.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара