Активният стремеж към сериозна вътрешна и външна трансформация ще ви позволи да постигнете това, което искате, просто трябва да го искате. Време е да направим това, което обединява хората, а не това, което ги разделя, и да започнем да работим като единен организъм.

Плутон е излязъл от стационарната си фаза в Козирог, генерирайки енергия за по-големи постижения и преодоляване на трудностите. Есенният коридор на затъмненията продължава, но кризисните ситуации вече не са толкова страшни, тъй като директният Плутон и Марс, който започна движението си през мистичния знак Скорпион на 12 октомври, помагат за бързото решаване на всеки проблем.

21 октомври е важна дата от настоящата седмица. Тя е средният ден в коридора на затъмненията от 14 до 28 октомври. Не бива да търсите логика в случващото се – всичко се случва по странно стечение на обстоятелствата. На фона на това, което се случва в света, едва ли може да се очаква нещо светло в този момент. Залозите се увеличават, напрежението расте и това подхранва драматична трансформация на световния ред.

На 22 октомври Меркурий навлиза в знака на Скорпиона в 09:49 ч. и помага за подреждането на вътрешните дела. Но също така може да даде и раздразнителност, конфликти и желание за плетене на интриги. Да докажете гледната си точка и да излезете победител в споровете, ще помогнат развитите ораторски умения. Ако това не е така, тогава, уви, не започвайте, дори и да сте прави.

Марс и Меркурий в Скорпион могат да дадат невероятни възможности, най-важното е да ги използвате правилно. Например, използвайте ги, за да достигнете както до себе си, така и до другите, да работите върху вътрешни блокажи, да израствате и да преодолявате много трудности.

Това е трудна седмица за повечето хора, но в зависимост от личния хороскоп затъмненията влияят на хората по различен начин. Тези, които имат дълбока проницателност, разбират скритите мотиви и емоции и са способни активно и правилно да вземат решения. А техният магнетизъм и чар ще влияят на другите в своя полза. Обратното на това – потиснати чувства, студенина в отношенията и вътрешно напрежение. Мълчанието в този случай не е изход. Проявата на ревност и отмъщение, тоталният контрол над близките може да достигне неадекватни размери.

Овен

В момента средствата не са в изобилие, но ще се справите, а ако се наложи, ще спестите пари. Изведнъж може да осъзнаете, че не обичате работата си и не живеете според природата си, което означава, че не изпълнявате предназначението си. В резултат на това много Овни ще искат да сменят работата си или дори професионалното си направление. Съществува опасност и от неочаквани уволнения, новини за съкращения на работни места. Сега обаче не е подходящият момент да променяте нещо в професионалния си живот. Изчакайте малко и всичко ще се оправи.

Телец

Седмицата за вас не е много ефективна, меко казано. Това време е по-добре да прекарате спокойно и, ако можете, далеч от офиса. Най-добрата инвестиция на енергията ви в момента са семейството и здравето. Хроничните заболявания може да се влошат, особено при възрастните хора, затова си запишете час за медицински преглед. Много Телци, родени през първата декада на знака (21 – 30 април), ще изпитат голям стрес, свързан с личната сфера. Възможно е да се появят финансови проблеми, които ще бъдат разрешени до края на октомври.

Близнаци

Контролирайте поведението и изказванията си, в противен случай може да загубите това, което ви е скъпо. Връзките с чуждестранни колеги ще ви помогнат да усвоите нови професионални методи в работата си. Ако е необходимо, подгответе автобиография и я изпратете на различни компании. Неочаквано може да осъзнаете талантите си, ще се появят нови идеи, които ще можете да реализирате през ноември. Не се очакват проблеми със средствата, но бъдете внимателни при финансовите операции, не правете необмислени разходи.

Рак

Желанието за промяна ще ви съпътства не само през тази седмица, но и през целия октомври. Всичко обаче се дава с труд, сякаш „през тръни към звездите!“. Това не е лесен период, изискващ максимална концентрация на вниманието и силите. Парични постъпления може да очаквате от чуждестранни инвеститори и чуждестранни проекти. На работното място ще има истинско задръстване от дела, ще бъдете, както се казва, разкъсани. Спекулациите на фондовите пазари са крайно нежелателни, особено в средата на месеца.

Лъв

Свикнали сте да работите сами и да решавате всички проблеми самостоятелно, но сега е моментът да се обедините с други хора. Потърсете съвет от по-възрастните, а помощта на приятелите ще ви бъде от полза в бизнеса. Когато обсъждате условията на сътрудничество, ясно формулирайте условията и задълженията, подпишете договор. Възможно е важно бизнес пътуване, укрепване на връзките с чуждестранни колеги. Предприемачите ще бъдат изправени пред избора да намалят разходите или да затворят.

Дева

Вашият магнетизъм и сила на влияние ще се увеличат значително. Чудесна възможност да се присъедините към общност по интереси, към група от съмишленици, в която ще ви смятат за душата на компанията и за истински лидер. В никакъв случай не я използвайте във вреда на другите! Любовният живот ще се активизира, ще се увеличи вероятността от афери, също така ще се акцентира върху въпроса за „детето“ и всичко, което е свързано с него. В семейните отношения няма да са толкова гладки, колкото ви се иска.

Везни

Тревожна седмица. Слънчевото затъмнение във вашия знак променя драматично живота ви. Възможно е да възникнат недоразумения и кавги, основани на ревност и домашни проблеми. Времето, прекарано насаме, ще ви помогне да изгладите острите ъгли. Звездите съветват да загърбите стари отношения, които не са се развивали дълго време. Отделете време, за да осмислите всичко, и времето ще постави всичко на мястото му. Организмът ви не е достатъчно силен, за да устои на болестите, погрижете се за себе си!

Скорпион

Седмицата не е лесна, както и за повечето от останалите зодиакални знаци. Ще искате или ще трябва да промените себе си, начините си на изразяване, нивото на активност, имиджа си. Обстоятелствата може да изискват от вас да станете по-твърди, по-егоистични, да не обръщате внимание на мнението на другите. Отношенията на влюбените ще бъдат като влакче в увеселителен парк с изблици на чувства и бурни кавги. Някои ще започнат процедура по развод и разделяне на имуществото. По-смелите представители на знака могат да тръгнат да търсят любов в други страни.

Стрелец

Осъзнавате, че черното е бяло, а бялото всъщност е черно. Непрекъснато се движите напред и това е най-добрият път за вас. Само че пътят към върха става все по-труден, но и тук вашата изобретателност ще ви бъде от полза! Активното общуване в сферата, в която сте ангажирани, ще ви помогне да намерите надеждни партньори и да положите основите на бъдещето. Ще бъдете твърде заети с кариерата и популяризирането на бизнеса си, така че е възможно вашата заетост да засегне най-близките ви хора.

Козирог

През октомври трябва да разчитате на интуицията си за разпределението на парите. До края на седмицата можете да си починете от неприятностите или, ако желаете, да работите върху създаването на нови собствени проекти. Дръжте се по-тактично, когато общувате с нови партньори или колеги. Не само кариерата ви, но и финансовото ви състояние ще зависят от доброжелателното ви поведение. Сега е изключително важно да спазвате диета и да си почивате добре. В противен случай – всичко е наред и болежките ще ви заобиколят.

Водолей

Не е изключено обикалянето по инстанции и офиси да ви измори морално, но до края на октомври ще можете да си починете от рутината, да почивате на лаврите си, така че – всичко не е напразно. В сферата на любовта през седмицата ще цари несигурност, а кипящите страсти в двойката няма да ви позволят да скучаете. Вероятно ще ви се иска да имате повече свобода, което няма да се хареса на партньора ви. В семейните съюзи ще има напрежение поради финансови проблеми. Предприемачите не бива да поемат рискове, дори ако случаят обещава милиони.

Риби

Тези, които искат да намерят по-доходоносна позиция, трябва да се оглеждат за предложения в сектора на услугите. Младите специалисти ще получат помощ от по-възрастните си колеги. Бизнесмените и шефовете могат да се занимават с разширяване на бизнеса, както и с довършване на предишни проекти. Влюбените двойки ще изпитат напрежение в отношенията си поради липса на доверие и ревност. Тези, които са се разделили в началото на годината, ще могат да се срещнат и да дадат втори шанс на връзката си. Мъжете ще станат по-смели в запознанствата, а жените ще бъдат заобиколени от вниманието на многобройни обожатели.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара