Харесвате ли панталони с флорални принтове? Повечето дами подхождат резервирано към тях, но в правилната комбинация те ни правят свежи и цветни, точно като пролетта. Освен пъстри, тези панталони са и много актуални за сезон пролет/лято 2021. Нека видим какви визии можем да създадем с тях!

Привлечете вниманието към себе си

Ако обичате всички погледи да сочат към вас, заложете на смелата комбинация от пъстър панталон и горна част с щампи. Изберете райета или точки, но внимавайте да не прекалите със смесването на различните цветове и мотиви. Друга провокативна визия ще постигнете, ако съчетаете флоралния панталон с топ или яке на цветя като красивата комбинация от ELLEN MORE. Този аутфит е само за смели дами.

Деликатни акценти

Искате да носите цветни панталони, но предпочитате по-балансираните визии? Имаме предложение и за вас! Заложете на блуза в неутрален цвят. За акцент можете да добавите цветен шал или брошка във формата на цвете. Така ще имате едновременно пъстра и деликатна визия.

Закачлива/дръзка

Повечето дами намират цветните гами за прекалено момичешки. Ако искате по-дръзка и стилна визия, не се отказвайте от тях, а ги съчетайте с кожено яке и високи обувки. Закачливата визия е вашата? Тогава запазете момичешкото кокетство и изберете пастелна риза или свободно падащ по тялото топ. Можете да изберете и къси флорални панталонки, които можете да носите и по двата начина.

Каквато и да е вашата същност, цветните панталони ни дават множество варианти да я изразите. Нека в този цветен сезон бъдем свежи, пъстри и положителни. Дрехите са чудесен начин да покажем слънчевото си настроение.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара