Шумно парти с 12 от най-добрите модели на Visages и с участието на 100 Кила даде начало на първото клубно турне Fashion Circle 2019 на популярната модна агенция.

На събитието в пловдивския клуб W garden миналата седмица бяха представени тенденции за актуалния сезон от марките Imane и Iskra Art, както и колекция на младия дизайнер Dan Ginkov, залегнала във визията на календара Fashion Circle, който от Visages лансираха по-рано тази година.

Символиката на кръга, като метафора на кръговрата в модата, е в основата на клубната обиколка, която Жени Калканджиева, екипът ѝ и най-добрите модели на агенцията са планирали за това лято. „Идеята за модния кръг се роди от старата максима, че всичко ново е добре забравеното старо, че модата се върти в кръг. По време на събитията ни гостите ще могат да се насладят на колекции на няколко много различни дизайнери, вдъхновени от различни десетилетия и течения в модата и изкуството.“ коментира Жени Калканджиева.

След Пловдив, модното турне се отправя този петък (28.06.) към Русе, club Play, където е планирано и официалното откриване на представителство на модната агенция в града. През юли партитата на добрия стил продължават в Слънчев бряг, Djanny Beach (13.07.), Варна, Senso Lounge & Club (18.07.) и Свети Влас, Il Siciliano (20.07.).

За отличната визия на моделите по време на клубната обиколка се грижат гримьорите на Guerlain и фризьорите от Christian of Roma.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара