Хороскопът за юли 2019 година на някои предсказва активна работа в разгара на лятото, а други изпраща на дългоочакваното пътуване. Грижите по дома и финансовите проблеми няма да останат на втори план, затова бъдете бдителни, за да не пропуснете нещо.

Има възможност да подпишете изгоден договор, да направите изгодни запознанства, да станете влиятелни хора в обществото. В политическата и в социалната сфера са възможни глобални промени към по-добро. В отношенията с роднините и приятелите всичко ще бъде благополучно, ако сами не започнете да се дразните напразно.

Ако финансовото положение се разклати, не трябва да взимате кредити или пари на заем. Постарайте се спокойно да преживеете този труден период, защото той не е вечен.
Затова пък, в любовната сфера всичко ще бъде по-хубаво, отколкото сте очаквали. Толкова романтични срещи и признания вие още не сте изпитвали, затова се радвайте на това, което съдбата ви подарява. Хороскопът за юли 2019 година препоръчва на семейните двойки по-често да си спомнят първата среща и първата целувка. Тези моменти укрепват отношенията, а също и зареждат за нови преживявания. Колкото сте по-сантиментални, толкова по-страстни ще бъдат интимните ви изживявания.

Естествено, не трябва да забравяте за работата и кариерата. Отървете се от мързела и депресията и се хванете усърдно за работа, за да бъде доволен шефът. Иначе ще се лишите от бонуси, ще ви бъде намалена заплатата, а дори може да ви уволнят. Закалявайте организма си с плуване и събиране на слънчеви лъчи.

Любовни хороскопи

Овен

Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Овните известно снижение на творческите възможности, но ако се вземат в ръце, ще успеят да намерят нещо неординарно. Възможности ще имат много, особено, ако общуват активно и се срещат с нови хора. Овните ще успеят да постигнат успех във всички сфери на живота. Дори финансовата ситуация ще се нормализира, благодарение на желанието и нестандартния подход. Тези, които се занимават с бизнес, трябва да търсят оригинален път за развитие.

Овните през юли ще получат като награда изгодни предложения и сътрудничество с чуждестранни партньори. Разпределяйте разумно своето време, не губете силите си с глупави разговори и празни дейности.

Кариера и финанси

Астрологичната прогноза за юли 2019 година не обещава големи постижения в професионалната сфера. Всичко ще си върви както и по-рано – стари проекти, служебно суетене и претенции от страна на шефа. Но вие се дръжте! Защото на хоризонта се задават ярки перспективи. Особено, ако Овните сериозно се заемат с нещо кардинално ново, учат и се изпълват с оптимизъм. Повярвайте, ситуацията ще се придвижи напред, но трябва и да я подбутнете.

Хороскопът съветва Овните да работят в комфортна и спокойна обстановка. Не е изключена работа от дома, което ще ви донесе известен приход. Не забравяйте за отговорностите и не се оплаквайте от съдбата на всички поред. Още повече, че през лятото ще успеете да намерите това, което не само ще ви бъде интересно, но и ще ви даде добър заряд за в бъдеще. Но Овните не трябва да се отказва от дребните и скучни задачи.

Хороскопът предсказва нестабилно финансово положение. Но това не е повод да се ядосвате, да влизате в дългове, а още повече, да напуснете сегашната си месторабота. Ако имате спестявания за „черни дни“, то сега е времето да ги използвате. За какво ли? За нуждите на семейството, за бита, за пътуване или за покупка на нови мебели. Не се страхувайте да останете с жълти стотинки, защото все нещо доходно ще се появи.

А ако Овните отдавна искат да започнат собствен бизнес, то през юли е възможно да сбъднат желанието си. Намерете тези, които подкрепят вашите начинания. Внимателно подписвайте документите и договорите. Позитивното настроение ще ви помогне да продължите по „правия път“ към материалното благополучие.

Здраве

Хороскопът не обещава отлично самочувствие, но и сериозни заболявания не заплашват Овните. Важно е да се заемат със себе си, със своята фигура и с повишаването на имунитета. Ходете повече пеша, плувайте и не забравяйте за интелектуалното развитие. Спомнете си с какъв спорт сте се занимавали в детството? Може отново да започнете да тренирате, да се запишете на фитнес или да тичате сутрин.

През юли ще се наложи да промените графика си за работа, за да ви остане време за почивка. Хранете се под режим и с полезни продукти. Знаете, че съблазнителните храни са вредни за стомаха. Не е изключено в най-неподходящия момент за себе си да напомнят гастрит, алергия или възпаление на жлъчния мехур. Хороскопът не ви съветва да се храните нощем, защото така, с лекота, ще сложите излишни килограми.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Овните битови натоварвания, които ще затъмнят романтиката, което няма да бъде приятно. Ще се наложи през цялото време да се занимавате с домашни задачи, ремонт и дори преместване. Овните изобщо няма да имат време за срещи и интимни нежности. Но не трябва напълно да забравят за чувствата и интимната близост. Вие не сте роботи, за да се отделите от близките си.

На семейните Овни, през юли 2019 година им предстои да вземат под внимание ценностите и традициите, които са устояли през годините. Особен акцент трябва да поставите върху възпитанието и обучението на децата. Ако през този месец имате отпуска, по-добре я прекарайте далече от дома. Другите градове и страни ще ви помогнат да се абстрахирате от битовите и житейските проблеми. Добре е да посетите роднините си, които живеят на село или да си починете на вилата. Посетете родното си място, помнете къде сте се появили на бял свят.

Любовният хороскоп за юли 2019 година не обещава на Овните спокойни отношения с роднините. Обратно, ще има много спорове и конфликти, при това за съвсем банални теми. За да избегнете всички недоразумения и разправии трябва да бъдете много открити и добродушни. Съгласете се, че всеки си мисли, че е прав, нали?

Самотните Овни трябва по-често да излизат сред хората, да бъдат в нови компании. Не игнорирайте културните мероприятия, бъдете позитивни и инициативни. Възможно е, през юли да срещнете човек, с когото да ви бъде уютно. Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Овните стабилни и искрени отношения, за които по-късно могат да разказват на внуците си.

Телец

Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Телците не просто енергиен заряд, а истинско море от сили и възможности. Вие ще се само мотивирате за победа, което ще ви помогне да постигнете високо ниво в професионалната и в личната сфера. Само не трябва да се надявате на покровители и на съдбата, защото сами сте способни на много, ако не се предадете в неравния бой с неприятностите. През юли, Телците трябва да бъдат не само реалисти, но и смели в действията. Особено, ако поемат курс към свободното мислене и свежите възгледи. Безумните идеи ще се отплатят с лихва, а в любовните отношения не трябва да загатвате това, което не може да се осъществи. Месецът е отличен за големи покупки, пътувания и решаване на финансови проблеми.

Кариера и финанси

Хороскопът за юли 2019 година препоръчва на Телците да правят добро. Предстоят дребни трудности при получаването на това, за което сте мечтали. Но от мислите си не можете да избягате, затова, вие твърдо сте решени да постигнете целите. Отлично ще се решат делата в юридическата и финансовата сфери. Тук всичко ще бъде ясно и точно.

Не пречи Телците по-често да ходят на семинари, обществени мероприятия и курсове. Всичко ще им отнеме много сили и време, затова пък резултатите ще се окажат ефективни. Особено, ако неотдавна сте усвоили нова специалност, започнали сте да учите или сте започнали работа в друга фирма. Възможен е дългосрочен договор с чуждестранен партньор. Предстоят ви изнурителни командировки, полети и настройване на организма към различните климатични условия. Невероятни, но приятни събития ще се случат в края на месеца, които ще ви отворят очите към различни професионални нюанси.

Астрологичната прогноза за юли 2019 година съветва Телците да бъдат внимателни и разумни при подписването на документи. Иначе ще се наложи да преработват всичко по сто пъти и времето ще си мине. Оформяйте всички книжа и договори под внимателното ръководство на юристи. Месецът ще бъде труден за Телците, които не са търпеливи и не обичат да чакат. Ако прибързате, грешките ще се окажат непоправими. Обмисляйте всяка своя стъпка, не се палете и бъдете внимателни дори в дребните детайли.

Пестеливостта е чужда на Телците, но през този месец тя трябва да бъде на първо място. Иначе няма да излезете от кризата. Ще има много нееднозначни ситуации, запазвайте спокойствие и не преследвайте милионите. Седнете, напишете си бюджета и се откажете от покупките, които не са задължителни. Хороскопът препоръчва на Телците да не влагат нито стотинка в това, което малко познават. Късметът е коварно нещо, днес го има, а утре може да не ви даде никакви шансове. Важен е усърдният труд, който може да ви донесе стабилност в материалната сфера. Но не трябва да забравяте и за почивката, за да не се претоварите. Телците нямат спирачки в работата, особено, ако виждат пред себе си финансови перспективи.

Здраве

Хороскопът съветва Телците по-често да обръщат внимание на своето здраве. Независимо, че времето е топло и ви е комфортно, простудата може да ви хване незабелязано. Особено, ако седите под климатик в офиса или спите на вентилатор нощем. И бъдете внимателни при пътуванията, за да не попаднете в аварийна ситуация.

Телците трябва да планират храненията си до минута. Вие, разбира се, не сте англичани, за да обядвате в точната минута, но и не трябва да забравяте за редовното приемане на храна. Ако държите на здравето си и, особено, ако имате проблеми със стомаха, то режимът ви е особено нужен. Борбата с цигарите е тежка, но и с това можете да се справите, ако поискате.

Хороскопът обещава приятен месец за Телците, ако не забравят да се пазят и да провеждат профилактични мерки. За тях още в училище сте чували, затова не се правете, че не знаете, че ръцете трябва да се мият преди хранене и други подобни. Не са уместни геройствата на пътя или когато плувате във водоеми. На всички е известно до какво може да доведе това. Бъдете внимателни!

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Телците известни проблеми в любовните дела, но не катастрофални. Всичко може да бъде решено, ако поемете курс към щастливи и хармонични отношения. В общуването с роднините са възможни разправии, но ако бъдете сдържани и стоите леко от страни, може да се окажете победители. Още повече, че за Телците семейството е уютно и желано местенце, където могат да си починат от работа, от светската суета и сивота.

През юли 2019 година на Телците ще им се наложи да се заемат с домашните дела. Ако не сте довършили ремонта, заемете се с него, а, ако сте се канили да довършите вила, купувайте всички необходими материали и напред! Благодарение на умелата съгласуваност и вътрешната ви концентрация, вие ще успеете бързо и качествено да завършите всичко това, което някога сте започнали или сте планирали. А това, че ще има спорове по време на работата е нещо напълно нормално. Важно е Телците по-малко да се обиждат от критиката, защото тя може да е напълно обективна по време на решаването на битовите въпроси.

Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Телците месец на бурни емоции и чувства. Особено, ако отдавна сте самотни странници. Не изпускайте възможностите да посетите различни мероприятия, концерти, да бъдете в нови компании. Телците, понякога са излишно стиснати, но през този месец номерът няма да мине. Бъдете щедри, почивайте си, запознавайте се и се изпълвайте с впечатления. Те ще са ви много необходими през есента и зимата. Самотните ще имат възможност не само да завържат роман, но и да създадат семейство. Да, наистина, вие сериозно ще се замислите за семеен живот.

Близнаци

Хороскопът за юли 2019 година обещава на Близнаците не просто продуктивен, но и съзидателен месец. Вие ще успеете да намерите нови методи за решаване на проблемите и ще се издигнете по кариерната стълбица, преодолявайки собствените си страхове и съмнения. Очакват се много ярки и интересни събития, срещи със стари приятели и пътувания.

Разбира се, ще се наложи да промените някои свои възгледи и приоритети, но не чак кардинално. Важното е през юли Близнаците да избягват непосредственото общуване с началството и с влиятелни личности. Вие ще успеете да омаете всеки, затова не крийте усмивката и природното си очарование. Ако се отнасяте отговорно към работата си, ще си осигурите успехите и финансовите приходи. При това, със спестените средства ще можете да си купите билет и да пътувате до която си поискате страна в света.

Финанси и кариера

Хороскопът за юли 2019 година съветва Близнаците да се съсредоточат върху решаването на стари проблеми. Учудващо е, но именно от това ще зависи издигането ви по служебната стълбица. Висшето ръководство непременно ще забележи вашия хъс и последователност при решаването на проектите. На Близнаците ще им се наложи сами да управляват финансовите дела. Възможно е такова стечение на обстоятелствата, след което парите да започнат да идват при вас с невероятна скорост.

Кариерните въпроси ще заемат основно място в професионалния живот на Близнаците. Необходимо е да се заемете с това, за което сте забравили. Работете с перспектива, не си позволявайте да мързелувате и тогава ще получите всичко, което искате. Още повече, че ситуацията в службата ще бъде във ваша полза. Всички – колегите, шефът и дори околните хора ще бъдат изумени от колосалните ви успехи.

Хороскопът предсказва дребно спречкване с ръководството, но след това авторитетът ви ще нарасне, колкото и да е странно. Важното е да не се втурвате в авантюри и да не спорите с тези, които ви провокират към противозаконни действия. В края на месеца очаквайте изненади от приятел/ка, развиващи своя бизнес зад граница.

Месецът обещава много разнообразна работа. Вие дори ще си намерите ново хоби, което също ще започне да ви носи доходи. Само се откажете от скъпо струващите придобивки. Те могат да опразнят напълно портфейла ви. Най-добре е да се разплатите със старите си дългове, за да не ви тежат лятото. Близнаците трябва да разчетат своя бюджет до такава степен, че нито стотинка да не бъде похарчена за ненужни вещи.

Астрологичната прогноза за юли 2019 година препоръчва на Близнаците да използват своя творчески потенциал и запас от енергия за това, което има перспектива. Ако имате връзка с хора, които се занимават със собствен бизнес, то не се страхувайте да инвестирате в съвместен проект. Повярвайте, ползата от тези действия ще бъде голяма. През юли Близнаците трябва да се пазят от мошеници и техните машинации.

Здраве

Астропрогнозата напомня на Близнаците, че здравето е най-ценното, което човек има. Не си мислете, че това е просто нещо написано или нравоучение. Вие прекалено лекомислено се отнасяте към състоянието на своето здраве, както към психическото, така и към физическото. И какви са резултатите? Чести инфекции и простуди. През юли имате шанс да укрепите имунитета, ако закалявате организма си с водни процедури и слънчеви вани.

Не е изключено при Близнаците да се обострят проблеми, свързани със стомаха и червата. Уместно е да се обърнете към лекар специалист, да спазвате диета, а не да се храните с всичко, което се продава в кафето. Бъдете много внимателни когато шофирате, ако искате да изкарате месеца без аварии, травми и големи глоби!

Хороскопът препоръчва да бъдете внимателни и в домакинството. Възможно е да получите не само сериозно изгаряне или травма, но и да попаднете в болница.

Физкултура и спортни игри – ето върху какво е необходимо да поставите акцент в разгара на лятото. Тичайте, плувайте, карайте колело. Ако Близнаците искат да стегнат тялото си и да свалят излишните килограми, то трябва да се движат повече, да не спят до обяд и да се хранят с режим.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Близнаците не само притеснения относно личния си живот, но и материални проблеми. Всичко това ще се стегне в един възел, който ще се наложи дълго и трудно да развързвате. Няма да минете без мъдростта и подсказването на приятели, затова не се бавете да поискате от тях подкрепа.

В много от двойките ще се води истинска война, която ще доближи отношенията до развод. Ако през юли 2019 година Близнаците продължават да настояват на своето, да спорят и да преследват користни цели, то нищо добро няма да излезе от това. Научете се да разбирате и да отстъпвате на партньорите си, особено, ако отдавна сте в близки отношения.

Любовният хороскоп за юли 2019 година съветва Близнаците да укрепват семейните връзки. Възможни са битови и финансови проблеми, решаването на които ще се наложи да направите заедно с близките. Само не усложнявайте всичко с предположенията си, а също и не оспорвайте всичко. Лидерството през юли може да ви доведе до тежки конфликти. Неминуемо е харченето на пари за лечение на близки хора или деца. А и вашата морална подкрепа ще бъде особено полезна.

Юли 2019 година е добър месец за далечни пътувания. Семейните двойки трябва отрано да планират пътуването, а също да решат имуществените си проблеми.

Самотните Близнаци имат много възможности да „завържат“ романтично и дълготрайно запознанство. От начина по който разговаряте с избраника/избраницата, ще зависи качеството на личния ви живот в близко бъдеще.

Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Близнаците, които отдавна живеят на семейни начала, сключване на официален брак или годеж. Вие и двамата с партньора/партньорката, отдавна, вървите към това, постарайте се да не развалите „картинката“ с амбиции и инат в поведението.

Рак

Прекалено емоционалната и впечатлителна натура на Раците, нерядко, ще им пречи в отношенията с околните, през юли 2019 година. Важно е да контролират чувствата си, да не избухват в агресия и злоба. Желателно е да използват вътрешните си резерви за тези дела, от които им зависи професионалното бъдеще. Вашият авторитет е непоколебим, ако вие сами не си позволите прекалени амбиции.

Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Раците благоприятно положение в личната и семейната сфера. Но и тук трябва да бъдете много сдържани, за да не създавате конфликтни ситуации. Самотните представители на този знак активно ще си търсят партньор/ка. Но в процеса не трябва да забравяте за работата, кариерата и финансовите въпроси. Не е изключена напрегната обстановка в колектива, а също и проблеми, изникващи от миналото. Ще се реализирате, само благодарение на собствения си талант и богатия си опит.

Кариера и финанси

Астрологичната прогноза за юли 2019 година предсказва на Раците успешен месец по отношение на работата и кариерата. Разбира се, успехът няма да дойде само с едно щракване на пръстите, ще се наложи да поработите добре. Независимо от това, че ще излезете в отпуска, която толкова дълго сте чакали, не трябва да оставяте без внимание това, което ви води към доходи и постигане на целите. Съдбата ще ви подхвърли доста изпитания, приемайте ги с достойнство.

Раците трябва да бъдат инициативни по време на сключване на договори и сделки. От това как се представяте пред партньорите ще зависи кариерното ви израстване. Ще се окаже безполезна борбата с тези, които вие винаги сте считали за конкуренти и завистници. Ще се окаже, че много от тези хора се опитват да ви помогнат, при това напълно искрено.

Хороскопът препоръчва на Раците внимателно да се вглеждат в документите и ценните книжа. Без юридическа консултация няма да можете да заобиколите всички подводни камъни. Важно е, всички настоящи и по-стари проблеми да решавате мирно, без суетене. Възможни са командировки на далечни разстояния, преместване, изгодни предложения за сътрудничество. През този месец плюсовете ще бъдат повече от минусите.

Раците не са прекалено привързани към парите и материалните ценности, затова пък умеят да икономисват и да спестяват. Именно тези качества ще им донесат голяма полза през юли 2019 година, а също и ще могат да запазят баланса в материалното. Не влагайте средства в безсмислени проекти, особено, ако вече много са се отказали от тях. По тези въпроси рискът е неуместен. В края на месеца ще получите неочаквани и прилични доходи. А как да се разпоредите разумно с тях, помислете сами. Ако планирате покупки, нека не са баснословно скъпи. И още един съвет – на време изплащайте заемите си.

Здраве

Хороскопът предсказва отлично самочувствие, защото вие сте изпълнени със сили и енергия. Не забравяйте, че сте воден знак, което означава, че трябва често да плувате, да се обливате с хладка вода сутрин и да пиете повече течности. Особено в горещите летни дни. От полза ще ви бъдат процедури, насочени към лечение на алергия и гастрит.

Сериозни заболявания не ви заплашват, но трябва да повишавате имунитета. Раците са удивителни по натура хора, които могат сами да се лекуват, а и обратното – да се вкарат в тежка депресия. Желателно е да се откажат от алкохола в неумерени количества. Не е изключено отравяне, интоксикация и дори попадане в болница.

Хороскопът съветва да правите почивки, ако ви се е струпала прекалено много работа. Повярвайте, нищо, което е ваше, няма да ви избяга, а всичко излишно – то не ви е нужно. Спрете да работите за някого, ако искате да запазите здравето и енергийния си баланс. Ако се появят проблеми със съня, започнете да пиете успокоителни отвари. Народните методи ще помогнат на Раците да възстановят вътрешния си баланс и да постигнат хармония.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за юли 2019 година обещава на Раците благоприятно положение в личната сфера. Ще успеете да предразположите към себе си човека, в когото искрено сте влюбени. Наистина, роднините постоянно ще ви упрекват за това, че сте сами. Отговаряйте им кратко, че всички лични проблеми ще решавате самостоятелно.

През юли 2019 година на семейните Раци ще им се наложи да бъдат търпеливи и емоционално сдържани. Всички наоколо ще ви нападат, ще ви доказват нещо и ще ви съветват. На кого му харесва това? Ако решителността ви не е достатъчна, тогава се погрижете за себе си, четете статии и книги по психология и повишавайте самооценката си. Иначе, споровете и скандалите със съпруга/та, със сигурност ще ви доведат до развод и разделяне на имуществото.

Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Раците бурен и страстен роман в средата на лятото. Вие дори сами не сте очаквали, че сте способни на такива ярки чувства. Важното е да не бъдете зависими от своите емоции, а също и от човека, в когото отчаяно сте се влюбили. Във всичко трябва да бъдете благоразумни, не бързайте с изводите и правенето на предложение за брак. Добре е с новия си избраник/новата си избраница да пътувате някъде заедно. Или да погостувате при роднини на село, или на вилата с приятели.

Самотните Раци през юли 2019 година ще използват цялото си време и енергия за работата. Обидно е, че нищо няма да остане за личния им живот. Ако ви изпратят на делово пътуване, вглеждайте се в новите хора. Не е изключена среща, която да стане съдбовна. Не се затваряйте за новите запознанства, бъдете общителни и оптимистично настроени. Позитивизмът ви може да запали любовен огън в този/тази, за когото мечтаете от дълги години.

Лъв

Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Лъвовете много възможности да решават всякакви проблеми. Вие дори няма да се съмнявате в това, че съдбата е на ваша страна. Важното е, енергията и силите си да вложите в нови проекти, а също и да довършите старите си дела. Не бъдете прекалено самонадеяни в личната сфера, особено, ако завържете роман с човек, който е много по-млад от вас. Кардинални промени в живота очакват тези, които са ги очаквали с нетърпение.

През юли ще имате възможност да увеличите доходите си, да си намерите работа, която да ви е по душа и да сключите изгодни сделки. Единствено, което е нужно да пазите, това е здравето. Физическите натоварвания през този месец са ви противопоказани.

Кариера и финанси

Хороскопът не обещава спокоен и хармоничен месец, но все пак ще има възможност да промените всичко към по-добро. Ще се наложи да употребите много сили и търпение, за да получите желаното. Но това си заслужава, повярвайте! Дори трудните ситуации в работата или в личния живот ще помогнат на Лъвовете да преразгледат принципите си и да намерят плюсовете във възникващите изпитания. Важно е да не мързелувате и само да се възмущавате на глас, бъдете хладнокръвни.

Лъвовете трябва да станат малко по-меки и отстъпчиви, за да не ядосват околните. Вие с лекота ще провокирате към конфликти дори тези, които са „самата душичка“ по характер. За какво ви е нужно това? С началника бъдете особено сдържани и деликатни. Нека общуването ви се ограничава само до работата, не говорете за лични неща, не бъдете откровени.

Астрологичната прогноза за юли 2019 година предсказва на Лъвовете юридически и финансови проблеми. Във всички дела трябва да присъства логика и праволинейност. Ако решите да действате с хитри методи, в отговор ще получите лъжи, ласкателства и трудна конкуренция. Внимателно попълвайте сметките, отчетите и документите. От самите Лъвовете ще зависят както финансовата стабилност, така и публичният им имидж. Към успех ще ги доведат делата, които преди са им се виждали безперспективни.

Хороскопът предсказва големи разходи, загуби и финансови авантюри. Само не се ядосвайте. На много, за да укрепят материалната ситуация, ще им се наложи да започнат наново да учат, да повишават квалификацията си и да търсят надеждни партньори. Пестеливостта е на първо място! Особено, ако в ръцете на Лъвовете попаднат прилични пари. Тук съблазънта е голяма, но все пак е необходимо да пазите спестяванията. Още повече, че скоро те ще ви потрябват за отпуска или за пътуване. Не трябва да разчитате на баснословна заплата. Бъдете доволни от това, което вече сте спестили, почивайте, веселете се и си позволявайте, от време на време, да забравяте за финансовите проблеми.

Здраве

Колкото повече се ядосвате, толкова повече боледувате, това е истина, която е установена във времето. Лъвовете няма да могат да успеят да избягат от здравословни проблеми, ако продължават в този дух – да купонясват, да употребяват алкохол и да пушат по две кутии цигари дневно. Само здравословният начин на живот ще ви позволи да запазите самочувствието си чудесно. Хороскопът препоръчва на Лъвовете да прибягнат към вече известни методи, които да им помогнат да укрепят имунитета. Чували ли сте за народни методи? Това могат да бъдат отвари, компреси и др. А закаляващите процедури в разгара на лятото са от голяма полза за организма. Лъвовете могат да се пекат, но с мярка, да плуват, да се хранят пълноценно, но само през деня, да не пристъпват към хладилника нощем. И много внимателно когато шофирате!

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва за Лъвовете дребни проблеми на личния фронт. На всички е известно, че за истинските чувства трябва да се борят. С други думи, да промените своите възгледи за живота, да изключите лидерстването и да бъдете по-внимателни по отношение на избраника/избраницата. Приятелите често ще се обръщат към Лъвовете за съвети и морална подкрепа. Само не се възгордявате, че сте станали търсени.

През юли 2019 година влюбените Лъвове ще получат такъв шамар по лицето, че след това всичко, моментално, ще си застане по местата. Не, това няма да бъде изневяра на партньора/партньорката, а напълно заслужена критика от негова/нейна страна. Спрете да говорите за своя роман в службата, на улицата и при съседите. Това съвсем не е уместно и може да доведе до недоверие от страна на любимия човек. На семейните Лъвове нищо не им пречи да организират бизнес, който да укрепи роднинските връзки и да повиши материалното ниво. Например, спомнете си за хобито, с което сте се занимавали в юношеството си. Вероятно в семейството има някой, който разбира от търговия.

Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Лъвовете, които още не са срещнали „своя“ човек, перспективно запознанство. Учудващо, но ще ви връхлети чувството, че съдбата се опитва да ви задоми. Само не пропускайте своето щастие, иначе ще го търсите дълго след това. Отлично ще се получи романтичното ви пътуване, почивката в планината или развлеченията със стари приятели. Ако Лъвовете се заемат с организирането на някои мероприятия, те ще се окажат наистина незабравими. Но бъдете много внимателни, когато изкачвате планината, по време на преходите, особено, ако нямате достатъчно опит в тази област.

Дева

Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Девите нееднозначност, дори загадъчност във всички сфери на живота. Ще се появи усещане, че сте попаднали на тайнствена планета и не знаете как да се държите. Много ситуации само ще ви се струват трудни, но в действителност ще се решават леко и бързо. Важно е да не снижавате позициите си, да не губите енергия за глупости и да бъдете себе си във всички моменти. Новите срещи и запознанствата могат да ви доведат до неприятности, затова е по-добре да страните от тях.

Кариера и финанси

Астрологичната прогноза за юли 2019 година предсказва на Девите удачно разрешаване на проблемите с деловите си партньори. Някой от приятелите ще ви предложи помощ, не я отказвайте. За съжаление, няма да успеете сами да се справите с конкурентите или недоброжелателите. Компромисът е нещо много полезно! Ако Девите успеят да го открият, то в професионалната сфера ще видят „зелена светлина“.

При Девите, много важни дела ще стопират. Ще тъпчете на едно място, но не се вълнувайте, защото дори и бавно, все пак всички въпроси ще се решат. Не трябва да се суетите и да бързате на правите печални изводи. Някои събития и обстоятелства няма да зависят от вашия натиск и изблик на емоции. Точният анализ на всичко случващо се ще ви помогне да избегнете сериозните неприятности.

Хороскопът обещава предложения от задгранични партньори на Девите, занимаващи се с бизнес. Вие дори ще получите неочаквани подаръци във вид на бонуси за бъдеща дейност. Важно е да спазвате задълженията си, да не се противопоставяте на тези, които са по-опитни в комерсиалната дейност и се държат коректно с вас. Вероятно е да ви предложат работа в чужбина. Не се съмнявайте в своите способности.

Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Девите трудно финансово положение. Но, то и другояче не би могло да бъде. Колко похарчихте в началото на лятото, помните ли? Ето сега е време да се разплатите за своята непрактичност, хазартност и безхаберност. Изходът от трудната ситуация е очевиден – пестете дори и от най-необходимите покупки. Всичко ще бъде добре с парите при Девите, които са бизнесмени, а някои изгодни договорки ще бъдат прекратени. Особено, ако нещо забравите да подпишете, направите грешка в документите или закъснеете за делова среща. Не са изключени спешни командировки, заради които ще се наложи да отмените семейни мероприятия. Затова пък, приходите след пътуването ще компенсират всички недоразумения и конфликти с близките.

Здраве

Хороскопът не обещава проблеми със здравето при Девите, макар че, през този месец, то трябва да бъде приоритет за вас. Възможни са не само възпалителни процеси, но и инфекциозни заболявания. Особено, ако почивате на море или в някоя източна страна.

За Девите ще бъде полезно да плуват и да се пекат на слънце. Такива процедури не само ще ви добавят енергия, ще ви отърват от проблеми на гръбначния стълб, но и за дълго ще укрепят имунитета ви. Пешите разходки и тичането сутрин трябва да бъдат в задължителния списък за месеца. Желателно е да се храните с продукти, които съдържат витамини С, D и Е. Добре е да правите физически упражнения на чист въздух, а не да стоите в задушния офис под климатика.

Хороскопът препоръчва да преминете пълни медицински изследвания. Ако нещо ви безпокои, не оставяйте ситуацията да се задълбочи. Погрижете се за психическото си здраве, недейте да нервничите и дишайте дълбоко. Между другото, йогата и медитацията са чудесни средства за внасяне на хармония в душата и тялото.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Девите ситуации в личния живот, които ще ги върнат в миналото. Това могат да бъдат натрапчиви мисли, спомени и среща с предишен любим/предишна любима. Ако вие самите не искате нищо да променяте, не се водете по чувствата и емоциите си.

През юли Девите ще тръгнат да пътуват, по време на което ще бъдат обкръжени от ярки представители на противоположния пол. В този горещ месец е възможно да „завържете“ красив и дълготраен роман.

На тези Деви, които отдавна са в любовни отношения, през юли 2019 година ще им се наложи да вземат сериозно решение. То може да се отнася до предложение за официален брак, преместване или за раздяла с партньора/ката. Каквото и да се случи, старайте се да запазите спокойствие. Вслушвайте се в интуицията си, тя няма да ви подведе. На семейните Деви ще им се наложи да се занимават със семейството, децата и домашните проблеми. С други думи, времето за почивка ще бъде малко, но дори и в такава ситуация винаги можете да намерите нещо интересно, за да не потънете в рутината и скуката.

Любовният хороскоп за юли 2019 година съветва Девите да бъдат инициативни, ако работата се отнася до запознанство. Не трябва да бъркате това качество с разюзданост и лекомислие. Обратно, ако някой от ухажорите наистина ви е интересен, защо първи да не го поканите на среща? Важното е да не прибързвате със заключенията за новия си избраник/новата си избраница. И по-малко го/я критикувайте пред хората, защото обидите и разправиите ще бъдат неминуеми. Между другото, през юли ще има много кандидати за завоюване сърцето на Девите. Постарайте се да не се заблудите по чаровните и прекалено натрапчиви партньори.

Везни

Хороскопът за юли 2019 година препоръчва на Везните да се справят със своето обкръжение. Възможно е някой от старите познати да ви предложи нещо интересно относно работата. Не трябва веднага да отказвате, помислете всичко, до най-дребните детайли. Запознанствата също могат да се окажат перспективни, ако водят към сътрудничество.

Юли ще бъде отличен за Везните, които в работата си използват неординарни методи. Бъдете ентусиазирани дори в ситуации, които ви се струват трудни в психологически смисъл. Във финансовите дела не трябва да влагате средства в проекти, които са ориентирани само към изкарване на пари. Творческите замисли трябва да ви бъдат приоритет, защото ще ви помогнат да се развиете духовно.

Кариера и финанси

Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Везните активна и напрегната работа. Разбира се, че в разгара на лятото е трудно да се работи, но ще се наложи. Особено, ако сте си поставили високи цели. Актуални ще станат въпросите за кариерата, финансите и професионалното израстване. Важно е всичко да бъде под контрол, а не да си върви на самотек.

Юли 2019 година е добър месец за Везните, които носят отговорност в службата. Очаквайте поощрение от страна на началника, нова длъжност и искрени похвали от страна на колегите. Възможни са далечни командировки, преговори и сключване на сделки, според вашите условия. Везните трябва да проявят своите най-добри качества, за да запазят авторитета си и да завоюват своето място под слънцето. Помнете, че борбата ще бъде наистина гореща.

Хороскопът препоръчва внимателно да обходите казусните ситуации и конфликти с партньорите. Ако отдавна сте планирали да решите проблемите с имуществото, да купите дом или автомобил, то това е вашият месец. Не забравяйте да върнете дълговете си, за да не пречат на реализирането на замисленото. През юли, на Везните, които са служители, ще им се наложи да решат някои стари проблеми, а след това да се заглеждат по сайтовете с ваканции.

Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Везните недоимък с финансите. В смисъл, постъпленията няма да са много, а и ще ви се наложи да харчите по „пълна програма“. Не си и помисляйте да давате на заем големи суми, дори, ако към вас се обърнат приятели или колеги. Разбира се, Везните не се отличават с пестеливост или скъперничество, но юли не е подходящ за благотворителност. Още повече, че на вас самите ще ви се наложи да плащате сметки, да влагате финанси в личния си бизнес или за нуждите на семейството. А, ако сте планирали отпуска, погрижете се за това, почивката да премине великолепно в материално отношение.

Здраве

Везните трябва да бъдат бдителни към своето физическо здраве. Не е изключена простуда, инфекции и дори сериозни заболявания, началото на които сте пропуснали, заради своето безхаберие. Не трябва да игнорирате симптомите, главоболието и проблемите с гръбначния стълб. Ако нещо отдавна безпокои Везните, то е най-добре да се обърнат към лекар-специалист и да си направят необходимите анализи. Съществува риск да се отровите от некачествени продукти. Помнете, че в детството са ви учили да си миете ръцете преди хранене, да не се храните на крак и спазвате режим. И разбира се, пазете нервната си система, тя не е желязна.

Лятото е чудесно време за спортни игри, разходки и плуване. Ако Везните използват енергията си за полезни неща, то ще прекарат целия месец в приповдигнато настроение.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за юли 2019 година обещава на Везните интересен, но натоварен работен месец. Във връзка с това, времето за личен живот ще бъде малко. Но това не значи, че трябва да се затворите за света, с никого да не общувате и да не се запознавате. Иначе ухажорите ще дойдат на вратата ви или ще започнат настойчиво да ви затрупват със смс-и с обяснения и покани за срещи.

През юли 2019 година на Везните ще им се наложи да решават многобройни въпроси, свързани с жилището, бита и финансите. Това също ще ви отнеме много сили, но вие се дръжте. Особено трудно ще бъде на семейните, които имат деца и възрастни роднини, нуждаещи от постоянна грижа и подкрепа.

Любовният хороскоп за юли 2019 година съветва Везните спокойно, без вътрешно напрежение, да реализират заветните си желания. Искате да срещнете втората си половинка? Тогава станете инициативни, не чакайте човека, когото харесвате да звънне на вратата ви. Няма да бъде лошо да се заемете със своята външност, да регулирате емоционалните амплитуди и да бъдете смели при взимането на решения.

При семейните Везни няма да има много поводи за вълнения през юли 2019 година. Само битови пререкания, незначителни мърморения и спорове за това, къде да отидете на почивка. Но всичко това са дреболии. С тактичност и мъдрост можете да избегнете всички препятствия по пътя към хармонични и безоблачни отношения.

Любовният хороскоп за юли 2019 година предупреждава Везните, че ще им се наложи бързо да вземат някакво съдбоносно решение в живота. И това особено касае мъжете от този знак. Ако имате до себе си жена, която истински обичате, то създайте с нея семейство.

Скорпион

Хороскопът за юли 2019 година препоръчва на Скорпионите да решават сами проблемите си, а и да събират сили за велики подвизи. Способността да маневрират ще им помогне да избегнат неудачите, но не трябва да се държат за личната си свобода. Обратно, постарайте се да споделяте чувствата и емоциите си с околните. Ако по пътя към победата се нуждаете от почивка, то и нея използвайте в полза за живота си. Променяйте се духовно и професионално, за да излезете напред в кариерата и да си осигурите материално благополучие. Ако Скорпионите искат да променят личния си живот към по-добро, то трябва по-често да излизат от дома си, да се запознават и да общуват от цялата си душа.

Кариера и финанси

Хороскопът за юли 2019 година обещава на Скорпионите благоприятна обстановка в службата, бизнеса и творческата дейност. Колко е добре, че вие всичко сте разплатили преди това, сега можете да се движите напред по път, който ви води нагоре. Преговорите с чуждестранните партньори ще преминат отлично, а също и деловите пътувания, и търговските операции.

В началото на юли 2019 година ще имате много поводи да направите кариера. Първо – заседяли сте се на едно място. Второ – душата ви мечтае за промени. А трето – финансовата ситуация се приближава до кризата. Може смело да започнете собствен бизнес, да напишете поетапен проект и да започнете да учите нови неща.

Хороскопът предсказва не просто спорове, а истински разправии с конкурентите. Добре е, че работата няма да стигне до бой, но не е изключен съдебен процес. И така, трябва да бъдете много внимателни, за да не попаднете в някаква неприятна история, заради която по-късно да ви бъде не само срамно, но и обидно.

Няма да пречи Скорпионите да проявяват повече здравомислие и търпение. Няма друг път за постигане на резултати в работата. Избирайте това, което ви харесва, а не само да ви носи пари. Отнасяйте се внимателно към тези, които протягат към вас ръка за помощ. Именно такива партньори ще изведат Скорпионите от тъмния тунел на яркия път на благополучието.

Хороскопът не обещава на Скорпионите неочаквани печалби от тотото. Но и без пари няма да останете, дори и наскоро да сте се върнали от отпуска. Пазете се от авантюри и машинации, които с лекота могат да опустошат вашия портфейл. Но и за никакви капиталовложения не може да става дума. Търсете нова работа, изгодни проекти, дела, които водят към перспективи. Вие самостоятелно ще успеете да постигнете това финансово ниво, което сте планирали. Застраховайте се срещу финансови загуби – бъдете пестеливи и за най-дребните харчове.

Здраве

По отношение на здравето хороскопът предсказва на Скорпионите, че нищо не ги заплашва. Обратно, ако в началото на лятото сте кихали и кашляли, сега бързо ще укрепнете и ще си стъпите на краката. Витамини, закаляващи процедури и доволна усмивка – ето това ще запази самочувствието ви. Очакват се чести полети и премествания, затова не пречи да бъдете много внимателни.

Пазете документите винаги в себе си. Не е желателно да пътувате в средата на месеца, защото не са изключени аварийни ситуации, глоби и срещи с неприятни хора. За Скорпионите, които вече са се намъчили от алергични пристъпи, има няколко ценни съвети: основно – не гълтайте всички таблетки наред, а също се хранете само с добри, обикновени продукти. Помнете, че екзотиката и оригиналните блюда могат да ви доведат до болничното легло.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Скорпионите месец, изпълнен с напрежение и ядове. Дори яркото лятно слънце няма да успее да изглади конфликтите, които ще пречат на спокойния живот и отношенията с близките хора. При семейните Скорпиони, отношенията с децата и роднините, обратно, ще тръгнат към добро.

През юли 2019 година, Скорпионите, които имат любим/любима, просто няма да стъпват по земята, ще бъдат завладени от мечти, фантазии и страсти. Но ще запазвате спокойствие дори в моментите, когато ще ви иска да кажете истината и покажете истинското си „аз“.

Самотните Скорпиони ще имат много възможности, за да привлекат към себе си симпатичните ухажори. Само без излишни претенции! Ако сте решили да приемете/да направите предложението за брак, преди това се посъветвайте с близките си приятели, които са опитни в семейния живот.

Любовният хороскоп за юли 2019 година обещава класика в жанра на ергените Скорпиони – бурен роман и сантиментално настроение. Вашата щастлива усмивка ще очарова всеки, а нежните признания ще накарат да затупти дори равнодушното сърце. А за романтиката и изненадите трябва да си спомняте по-често. А и не се стремете още на първа среща да заведете партньора в леглото.

В края на юли 2019 година, в главата на енергичните Скорпиони, настойчиво ще се върти една натрапчива мисъл, но именно тя ще им попречи да запазят отношенията с избраника/избраницата на достойно ниво. Вие отново ще се заемете със старите си навици – флирт в страни – с колеги/колежки и дори със съседите/съседките. Постарайте се да бъдете внимателни и отстъпчиви в общуването с тези, които ви се доверяват и не ви провокират към скандали.

Стрелец

Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Стрелците много възможности, за да изменят кардинално живота си. В професионалната сфера ще бъдат предостатъчно, затова може да започнете да учите, да усвоявате нова специалност и дори да се преместите в друга страна, за да направите кариера. Но приоритет за тях не трябва да бъде само материалната изгода, а и интелектуалното развитие. Ако Стрелците пуснат в ход своята инициативност и кипящата си енергия, то ще постигнат успех. Важно е бързо да се ориентират, да не поглеждат назад и да „играят“ честно. В средата на юли е възможно да измените личния си живот, да направите романтично запознанство и да създадете стабилни отношения.

Кариера и финанси

Хороскопът обещава доста трудоемка работа и технически проблеми. Но, ако се заемете сериозно с нея, още в края на месеца може да получите прилични бонуси и дори премия за реализиран проект.

Някои от служебните въпроси ще станат неактуални за Стрелците. Важно е да не се опитвате да решавате проблемите заедно с колеги. Опитайте се да поемете всичко сами, дори и задачите да са трудни. Добре ще преминат деловите пътувания, преговорите с чуждестранните партньори и мероприятията, които са насочени към диагностицирането на вашия професионализъм. Не се отказвайте от това, което само влиза в ръцете ви. Помнете, че съдбата изпраща изпитанията не напразно.

Астрологичната прогноза за юли 2019 година препоръчва на Стрелците по-малко да се ядосват и да се разстройват заради неуспехи. Те са временни, а здравето трябва да се пази. Още повече, че всички служебни въпроси ще се разрешат благоприятно през август и септември. Не пречи Стрелците да се замислят за отпуска, да купят билети за пътуване до страна, където мечтаят да отидат. Ако имате семейство, през юли не пренебрегвайте съвместната почивка и излетите сред природата.

Хороскопът не обещава яснота по отношение на парите, през месеца. Някъде ще се наложи да се охарчите прилично, а в друг момент – да внесете голяма сума на сметка. Не съжалявайте за похарчените средства, особено, ако са отишли за полезни дела или за благотворителни цели. Доход могат да очакват тези, които са работили за контакти с чужбина. По търговските въпроси, по-често се обръщайте към юристи, защото тук грешките са непростими.

Отличен приход очаква Стрелците, които се занимават с продажба на недвижими имоти или рекламен бизнес. Няма да имате равни, ще бъдете на гребена на вълната и ще събирате урожая от предишния си труд. Но без подкрепата на близките няма да минете. Особено, ако искате да постигнете още по-високи резултати в своя бизнес.

Хороскопът за юли 2019 година прогнозира, че на Стрелците им предстоят важни преговори, съвещания и пътувания в чужбина. Внимателно попълвайте бланките, документите и гледайте добре къде поставяте своя подпис. Безхаберието, в тези моменти, може да се превърне в проблеми. А да се отървете от съмненията в себе си и своята квалификация, ще ви помогне любимия човек.

Здраве

Хороскопът предсказва на Стрелците добър имунитет, затова може да избегнете сериозни заболявания. Съгласете се, че здравословните проблеми през лятото се приемат като истинско наказание. Движете се повече, занимавайте се със спорт, плувайте и се хранете с плодове. Бъдете внимателни когато шофирате, не се захващайте с тежка работа, ако усещате умора. Диетата не трябва да бъде строга, дори и да мечтаете да изглеждате като модели. Обърнете се към лекар, не се измъчвайте! В края на месеца ще се наложи да се погрижите не само за себе си, но и за по-възрастните си роднини. Не е изключено някой от тях се нуждае от вашето внимание и помощ.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за юли 2019 година съветва Стрелците да не се връщат към партньор/ка, с които някога са се разделили. Особено, ако причината за това е била изневяра или ревност. Не сте ли страдали достатъчно? Зачертайте тази страница от живота си и уверено гледайте напред. Още повече, че през юли е възможно да започнете нови и устойчиви отношения. При семейните Стрелци всичко ще бъде по-трудно отколкото им се струва. Ситуацията може да стигне до официален развод, ако не спрат скандалите и претенциите.

През юли 2019 година, Стрелците ги очакват не само личностни, но и битови проблеми, особено, ако отдавна живеят в брак. Ще се наложи да завършат ремонта, а също и да си потърсят допълнителна работа, за да подобрят финансовото си положение. Възможни са конфликти с роднините, а също претенции и критики от страна на тези, които изобщо нямате намерение да посвещавате в личния си живот.

Любовният хороскоп за юли 2019 година обещава на Стрелците напрежение и охладняване в партньорските отношения. Ще се наложи кардинално да промените тактиката си на поведение, при това не само вие, но и любимия човек. Достатъчно е да не се държите като деца, защото вие сте мъдри и опитни личности. Ако семейните Стрелци организират общ бизнес, пътуване или просто прекарват повече време със съпруга/та си, всичко ще „мине по мед и масло“. През юли 2019 година, много ги очаква приятна изненада – дългоочакваната бременност.

Ако Стрелците отдавна търсят своя човек – по душа и по темперамент, то в средата на лятото ще им провърви. Вие ще срещнете този/тази, с които можете да вървите заедно през живота. Усещането ще бъде, все едно се познавате от хиляда години. Възможно е, най-накрая, да създадете устойчиви и искрени отношения, а не да сменявате партньорите през седмица.

Козирог

Хороскопът за юли 2019 година обещава на Козирозите почти пълна изолация от конфликти и негативни ситуации. Учудващо е, но това идва от абсолютната ви самоувереност и вътрешната ви енергетика. Месецът е благоприятен за почивка, затова пишете молба за отпуска и се отдръпнете от служебните ангажименти. Козирозите, които имат собствен бизнес, трябва да търсят нови пътища за развитие и укрепване на финансовото положение. През юли си поставете постижими цели, не се водете по желанията си и спрете да се „мятате“ ту насам, ту натам. Този, последният съвет, е за Козирозите, които мечтаят да създадат устойчиви отношения.

Кариера и финанси

Хороскопът за юли 2019 година препоръчва на Козирозите да решат всички предишни проблеми, за да не им пречат да живеят спокойно и комфортно. Ако конкурентите ви атакуват, не се страхувайте, просто ги игнорирайте. Важното е да се постараете да разберете какво искате вие. Не трябва да показвате, че нещо ви затруднява.

Ще имате много време и енергия, за да се заемете с някакво хоби или да общувате с приятни хора. Ако сте в отпуска, не ограничавайте своята свобода, почивайте, радвайте се на всеки нов ден. Финансовите въпроси ще се решат с лекота, ако Козирозите се обърнат за помощ към старите си партньори или колеги. Няма нищо непостижимо, ако бъдете целенасочени и усърдни дори в дреболиите.

Хороскопът обещава чести полети и делови командировки. Ще ви се наложи лично да се договаряте за срещите, да водите преговори, да оформяте важни документи. И така, учете се на това, което преди не ви е привличало. Дори, ако в началото нищо не се получава, то в бъдеще Козирозите ги очакват ярки перспективи. Не се депресирайте, променяйте ситуациите и вярвайте в себе си.

Хороскопът за юли 2019 година не обещава на Козирозите стабилни доходи, затова няма да е лошо да пестите и да бъдете практични в покупките. Обратно, ако не държите всичко под контрол, портфейлът ви стремително ще се опразни. В началото на месеца очаквайте прилични доходи, които ще дойдат от старата ви месторабота или като социална компенсация. Трябва да спестите пари за необходими покупки за семейството, за отпуска или за пътуване. Не е изключено да спечелите от лотария, ако, разбира се, си купите билет. Ще изпитвате огромни съблазни да си купите нещо голямо, но по-добре похарчете пари за това, което наистина ще ви бъде от полза. Макар че, не трябва да забравяте за почивката. Купете си билети до морето, ако отдавна планирате да заведете семейството.

Здраве

Хороскопът предсказва добро самочувствие, но все пак ще се наложи да се погрижите за нервите си. Иначе, ще реагирате бурно на всяка забележка на началника или на критиката от страна на близките. Чувствате апатия и умора? Тогава си вземете седмица отпуска и си починете някъде далече от града – на село или в планината. Козирозите се отличават с добро отношение към себе си, но през юли 2019 година, по някаква причина, ще забравят дори простите профилактични мерки. Ако имате хронични заболявания, то трябва да им обърнете внимание. Закалявайте организма, плувайте, печете се на слънце. Храненето също трябва да бъде пълноценно, особено, ако работата ви е физическа или в напрегнат график.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за юли 2019 година съветва Козирозите да акцентират вниманието си върху своето семейство. Някой от роднините се нуждае от вашата подкрепа, а вероятно и от материална помощ. В някои двойки отношенията ще се окажат на границата на разрива, те трябва да преразгледат всички свои планове и разумно да определят приоритетите си. Козирозите не трябва да буйстват и да негодуват без повод, това може окончателно да разруши всичко, което са градили с години. Ценете добрите моменти, иначе целия юли ще изкарате в кавги и напрежение.

През юли 2019 година, на семейните Козирози ще им се наложи да решават проблеми, свързани с децата. И тук няма да ви помогнат умните книжки и психолозите, трябва всичко да правите сами. Доверявайте се на личния си опит, само така ще успеете да оправите отношенията и да направите дългосрочни планове. Не са изключени финансови загуби, спешни пътувания и лечение на възрастни роднини.

Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Козирозите, които неотдавна са започнали роман, хармонични и топли отношения с партньора/партньорката. В началото на месеца има възможност да решите някакъв личен проблем, от който ще зависи връзката ви по-нататък.

По натура Козирозите не са ревниви, но понякога се поддавате на тези страсти. Особено, ако са ви докарали до агония и ви провокират към конфликт. Освободете се от собственическите си чувства, за да усетите отново нежността и любовта. През юли 2019 година, самотните Козирози ги очаква незабравима среща с човек, който ще тръгне с тях, ръка за ръка, през живота. Но помнете, трябва да бъдете изключително инициативни, а не да наблюдавате от страни как се подрежда „пъзела“.

Водолей

Хороскопът за юли 2019 година обещава на Водолеите много положителна енергия, идваща от Слънцето. Важното е да я използвате рационално за своите интереси и за полезни дела. Ще се реализират творческите планове, които отдавна пазите в тайна от другите. Този месец е благоприятен за търсене на нова работа, смяна на професията и получаване на пари от изпълнени задачи. Може рязко да се издигнете по кариерната стълбица, но не се съмнявайте, че някой ще ви подложи динена кора. През юли 2019 година, Водолеите ще получат прилична компенсация за всичко, което са направили по-рано. Личният бизнес ще ви донесе финансови успехи, ако навреме си намерите надеждни партньори. В любовната сфера ще цари спокойствие, но ще се наложи да се разкъсвате между работата и дома. Само се постарайте да пазите в тайна това, което чувствате, особено от завистливите и самотни личности.

Кариера и финанси

Хороскопът предсказва решаване на стари проблеми. Те не просто ви теглят назад, но и пречат на здравия ви разум. Възможно е да се наложи спешно да се обърнете към юристи, за да можете ясно да видите това, което пречи на професионалния процес. Не са изключени командировки и преговори с хора, от резултатите от които ще зависи и по-нататъшната ви кариера.

На Водолеите началници им предстои да вземат трудно решение. То ще засяга промени в колектива, съкращения, взимане на работа на нови сътрудници. Но и вие не трябва да тъпчете на едно място. Желателно е да учите, да повишавате квалификацията си, да намерите нещо неординарно за трансформиране на производствения процес.
Астрологичната прогноза за юли 2019 година препоръчва на Водолеите да се държат внимателно с висшестоящите от ръководството. Особено, ако вашето положение в обществото не може да бъде наречено „устойчиво“. Опитайте се да намерите онова, което действително ви харесва и отваря перспективи пред вас. През август много ситуации ще се регулират, а отношенията с колегите и партньорите ще станат доста по устойчиви и искрени. Водолеите трябва да помнят, че са на половината на пътя към заслужената победа. Вие сте герои!

Хороскопът предсказва незначителни забавяния при получаването на пари, но все пак ще ги усетите по портфейла си. Възможно е сами да се паникьосвате, без особени причини. Ако си върнете дълговете и кредитите в срок, то вълненията ви относно финансите ще бъдат по-малки. Важно е да не стягате „колана“ до степен, че юли да премине без почивка, без покупки и без развлечения. Материалното положение ще се оправи, ако Водолеите погледнат по-спокойно на някои ситуации. Не бъркайте това с небрежност и лекомислие. В началото на юли, а също и в края се очаква получаване на финанси. Част от парите ще се наложи да похарчите за лични и семейни нужди, а също и за решаване на битови въпроси и нужди.

Здраве

Обърнете внимание на хроничните заболявания, защото ще се обострят именно през лятото. Лечението, което е проведено на време, снижава рискът от усложнения. Поставете акцент на храненето и физическите упражнения, за да избегнете гастрит, язва и заболявания на ставите. Повишавайте имунитета си с помощта на витамини, белтъчни продукти и пресни плодове. Възможно е някой от роднините на Водолеите сериозно да се разболеят. Отнесете се към всичко внимателно и с разбиране, не жалете пари за санаториум. Спортни игри, сутрешен крос и плуване – за това трябва да си спомняте всеки ден. И, разбира се, не се ядосвайте за глупости. Не си измисляйте проблеми, защото това ви прави психически уязвими.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за юли 2019 година обещава на Водолеите щастлив и успешен месец в личната сфера. Нищо не заплашва новите отношения, няма да имате поводи да се разстройвате. Единственото, което може да ви извади от равновесие са въпросите за бита и преместването. Но дори и в тези случаи бъдете спокойни и търпеливи, защото това не е края на света.

През юли 2019 година на Водолеите им предстои да се занимават с домашни дела, които чакат решаване още от пролетта. Но вие ще се справите с всичко, ако си направите точен план и отделите пари за домашни нужди. Ще се наложи спешно да довършите ремонта, особено, ако очаквате гостуване на роднини от далече. И не трябва да се стремите към неща, които са скъпи, ограничете се със своите финансови възможности.

При някои семейни Водолеи ще възникват спорове и скандали на основата на ревност. Любовният хороскоп за юли 2019 година препоръчва на Водолеите да се доверяват на разума си, а не на сърцето. Помнете, че „бурята“ ще утихне само с помощта на мъдри решения от ваша страна. Бъдете отстъпчиви и меки в общуването с любимия човек. Дори дребните изненади и подаръци могат да променят ситуацията и да я поставят в хармоничното русло.

Любовният хороскоп за юли 2019 година съветва Водолеите по-малко да мислят за предишните си любовни романи. Още повече, че на хоризонта вече се задават нови романтични отношения. Търсете път към помирението, не се ядосвайте и бъдете сдържани. Емоциите само ще разпалят огъня, а ще ви бъде трудно да го угасите. Самотните Водолеи, които отдавна искат да създадат семейство, трябва да бъдат инициативни в запознанствата. Не търсете идеалния партньор, бъдете реалисти.

Риби

Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Рибите висок енергиен потенциал. Вие сами ще си осигурявате основата за всичко, което ще ви донесе добри резултати в работата и в личната сфера. Макар че, съмненията и колебанията могат леко да снижат самооценката ви. За да не се случи това, през юли, Рибите трябва добре да се постараят и да се заемат с кариерното израстване. Бъдете в центъра на събитията в дома, в обществото и в колектива. Няма да имате особени поводи да се изолирате, затова посещавайте различни мероприятия, правете нови запознанства и не се задълбочавайте в самоанализи. Юли 2019 година е идеален за почивка, излет в планината и за смяна на сферата на дейност. Всичко ще се случва по най-добрия начин и в бизнеса на Рибите.

А тези, които имат семейство и деца, ги очакват битови и домашни проблеми. Самотните Риби трябва да „плуват“ там, където има много ухажори и шансове да „завържат“ романтични и дълготрайни отношения.

Кариера и финанси

Хороскопът за юли 2019 година предсказва на Рибите нееднозначен месец по отношение на работата. Ще се наложи истински да се разкъсвате между личните и служебните дела. Но ще успеете във всичко. Дребни препятствия са възможни в процеса на завършване на отдавнашни проекти. Но в крайна сметка, Рибите ще получат това, което са заслужили. През юли е възможно да срещнете влиятелен покровител на пътя си. Той, разбира се, няма да реши всички ваши проблеми, но при много ще ви съдейства. Отлично ще преминат командировките и преговорите при Рибите, занимаващи се с търговия.

Рибите трябва да акцентират вниманието си на тези въпроси, на които в миналото са „махнали с ръка“. Те отново са се върнали и сега тяхното решение е стократно по-трудно. Но това означава, че трябва да търсите сили и време, за да преодолеете всичко. Естествено, почивайте си, спомняйте си за старите методи на работа и не оставяйте нищо за утре. Вие имате възможности да преизпълните плановете си, ако станете по-усърдни и по-малко говорите по телефона когато сте на работа.

Астрологичната прогноза за юли 2019 година обещава на Рибите много обществени мероприятия, които не е желателно да пропускат. Благодарение на активното общуване и новите запознанства, вие ще успеете да повишите нивото си на знания, да споделите личния си опит и дори да заемете високо положение в обкръжението на значими личности.

Хороскопът за юли 2019 година не обещава на Рибите добро финансово положение. Ще усещате липсата на пари доста често през месеца. Но за това има и съвсем реални причини. Много средства ще отидат за лични и битови нужди, почивка, пътуване и развлечения. Но, ако Рибите бъдат пестеливи и не правят главозамайващи шопинги, то ще запазят парите си в прилично количество. През юли 2019 година не е изключен неочакван приход от човек, който отдавна ви обещава да ви върне дълга. Това е приятен момент, но като цяло, материалната ситуация няма да се подобри значително. На семейните Риби им предстоят много харчове за дома, за ремонт и за децата. Важното е да бъдете рационални и да планирате покупките от рано, за да запазите баланса и да не навредите на бюджета.

Здраве

Хороскопът гарантира енергиен подем, устойчив имунитет и много оптимизъм. От къде се е взело всичко това при вас?! Възможно е, вие добре да сте поработили над себе си в предишния месец и сега нищо не ви плаши и не вреди на скъпоценното ви здраве. Но все пак е възможно да се простудите или да сложите някой и друг излишен килограм. И това е защото Рибите малко се движат, хранят се с всичко поред и спят на климатик. Желателно е да преразгледат своя режим на почивка и хранене. По време на пътуване с кола или мотор трябва да бъдете много внимателни. Помнете, че животът е един, а здравето не се купува с пари.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за юли 2019 година не обещава на Рибите слънчев и хармоничен личен живот. Ще се наложи да изграждате отношенията си с избраника/избраницата отново, да изключите разправиите и претенциите един към друг. Преди да кажете или да направите нещо, премислете сто пъти. Има разлика между това да обидите любимия човек и поне сто пъти да му/й напомните, колко много ги цените. Най-добре е Рибите да не се връщат към старите си връзки, тук няма вариант за щастливо бъдеще.

На семейните Риби през юли 2019 година, ще им се наложи да се занимават с децата, ученето и възпитанието им. Естествено, че всеки си има методи, но все пак се обърнете към опитен психолог или прочетете литература по въпроса. Иначе, ще „хванете“ пръчката и проблемите в общуването с детето ще станат още по-големи. Отношенията със съпруга/съпругата също няма да бъдат гладки. Не са изключени скандали, заради финанси или бита. Важно е, Рибите да се държат достойно и да не се впускат в обиди.

Любовният хороскоп за юли 2019 година предсказва на Рибите богат на различни пътувания и мероприятия месец. Може не само да попътувате и да се повеселите от душа, но и да посетите исторически места. А на много Риби ще им се наложи да работят до изнемогване, а за почивката само да си мечтаят. Самотните жени от този знак, най-накрая ще срещнат мъж, с когото скоро ще създадат устойчиви семейни отношения.

През юли Рибите ги очакват незабравими срещи и романтични моменти. Дори ще ви бъде трудно да определите кой партньор избирате, всички ще бъдат много сантиментални и невероятни. Но помнете, че в любовта грешките много нараняват, а често и не могат да бъдат простени, затова се постарайте да се вслушвате в интуицията си.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара