Всичко е с една идея по-хубаво, когато е лято! Слънцето е по-топло, дните са по-дълги, дрехите – по-цветни… а така очакваната отпуска, е все по-близо! Всеки от нас, стягайки багажа си за морето, освен бански не пропуска да вземе и слънцезащита за плажа. Но само там ли имаме нужда да се защитим от слънчевите лъчи? Разбира се, че не!

Това, за което често не се замисляме в града, е, че слънцето е еднакво силно навсякъде – не само на плажа и определено не само през лятото! Знаете ли, че 80% от усвояваните от кожата UV лъчи са в града, защото не само че несъзнателно се излагаме на слънце, а и често самите ние пренебрегваме слънцезащитата в ритуала си за грижа за кожата, щом не сме на ваканция.

Ако се замислите, лятото е сезонът, в който сме най- активно навън в града – разхождаме се в парка, обядваме на въздух, караме колело или заменяме фитнеса с активности на открито. Точно заради това е изключително важно да защитаваме кожата си от вредните ефекти на слънцето всеки ден без пропуск и… без тежки и лепнещи формули.

Това лято Eau Thermale Avene се погрижи кожата на всички дами в града и на всички, обичащи спорта на открито, да бъде максимално защитена от вредните ефекти на слънчевите лъчи с новите си слънцезащитни продукти B-Protect SPF 50+ и Флуид Спорт SPF 50+.

В лицето на B-Protect SPF 50+ дамите ще открият един невероятно иновативен продукт 3-в-1: оптимална слънцезащита от UVA-UVB лъчи със SPF фактор 50+, защита от замърсявания и кадифена адаптираща се текстура с микрокапсулирани пигменти

за сияен и изравнен тен.

В леката и нелепнеща формула на продукта ще намерим патентована филтърна система, съдържаща само 4 филтъра за широкоспектърна UVA-UVB защита и за оптимална толерантност на кожата. Също така  Дерматологични лаборатории Avene са се погрижили да включат и един уникален антиоксидантен комплекс от Преи Ти, чиято цел е да неутрализират свободните радикали, генерирани от слънцето, заедно със замърсяващите частици. Това спомага за една

цялостна клетъчна защита на кожата

от оксидативен стрес. А за успокоение, мекота и комфорт – B-Protect SPF 50+  съдържа в себе си и сърцето на марката Eau Thermale Avene, а именно уникалната активна състаква Термална вода Avene. В този нов продукт е събрана цялата експертиза на марката! Кожата е защитена, а красотата и – подчертана!

А за да помогнем на спортните ентусиасти с чувствителна кожа да се възползват максимално от дейностите на открито, Лабораториите на Eau Thermale Avene разработиха Флуид Спорт SPF 50+С какво е по-различен от всички останали слънцезащитни продукти? Флуидната текстура на Флуид Спортдопринася за

освежаващо усещане

и лекота върху кожата. Той е лесен за нанасяне – дори и върху окосмени зони, а невидимата му текстура оставя немазен и нелепнещ завършък. Освен това Флуид Спорт SPF 50+ e високо водоустойчив и устойчив на изпотяване благодарение на добавената ултра абсорбираща и иновативна пудра силика. Това е продукт от ново поколение, който се грижи да защити кожата на спортуващите от вредните ефекти на слънцето и оксидативния стрес, докато предоставя максимален комфорт и толерантност на кожата.

С помощта на Eau Thermale Avene защитата от слъчевите лъчи става все по-приятна и удобна за всички, по всяко време. Защото слънцето е навсякъде – не само на плажа!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара