Съществуват модели Tiro 17, Tiro 19 и Tiro 21 (а сега и Tiro 23). Има и интересни размери. И така, как една майка да разбере какво точно да вземе?

Синът ви се нуждае от панталоните Tiro за лятото. Докато някои майки знаят точно какво да купят, други все още търсят насоки. В тази публикация сме събрали всичко, което знаем за Тиро (а ако сме пропуснали нещо, не се колебайте да коментирате по-долу и да споделите информация).

В тази тенденция, която изглежда ще се задържи, има плюсове и минуси

Плюсове: Една майка вече не трябва да търси дълги панталони или къси панталони, които синът ѝ намира за приемливи, както се случваше в старите времена. Не че е необходимо да се носи само Tiros, но това я улеснява, когато всичко, което трябва да направи, е да му позволи да избере едни и същи панталони в няколко различни цвята. Добавя няколко тениски и летният делничен гардероб е готов.

Недостатъци: Вероятно са по-скъпи от алтернативите (в зависимост от това какво сте купували преди, ако си спомняте толкова назад).  Обикновено предишният сезон на Tiro (т.е. Tiro 21) може да се намери на намалени цени.

Относно Стиловете

Tiro Adidas – на всеки няколко години концерна представя нов стил. Кройката е почти същата – по-къса в горната част на крачола и заострена в долната. В долната част има цип, който има някаква функция. Има и емблематичните ивици отстрани.

Тиро 17 бяха в стил с половин райе и малко мрежа около талията. Обикновено вече не са налични.

Tiro 19s се отличават със стил с пълно райе и асиметрична ивица плат отпред на крачола. Те също са трудни за намиране в днешно време.

Tiro 21s имат три четвърти ивици отстрани и парче мрежа над горната част на ивиците.

Tiro 23 имат диагонална ивица, която минава по долната част на крачола. Всъщност всички са еднакви. Момчетата, които носят едни и същи дрехи всеки ден през цялата зима, обаче обичат, когато има нещо, което е „ново“.

Относно Размера:

Известно е, че панталоните на Adidas са големи. Например момче, което е с размер 8-10, ще започне да носи по-малък размер (докато достигне размер 12). Среден размер със сигурност ще пасне на момче, което носи размери 12-16. Таблицата за определяне на размерите на Adidas не е особено точна. Установихме, че по-големите размери за момчета са по-големи от по-малките мъжки размери. Така че, ако синът ви се нуждае от нещо по-голямо от среден размер, но големият е твърде голям, опитайте с мъжкия x-small или small.

Има и размери за прохождащи/малки деца и те вероятно се припокриват с xxs и xs.

Относно прилягането на Tiro 23: Дали те са по-тънки или по-свободни от Tiro 21, ще бъде различно за всяко момче. Може да се наложи да купите няколко размера и да върнете първия път. В съответствие с опита ни от предишни модели, след като момчето надрасне размер medium, следващият най-добър размер е XS. Те ще са по-малки от детския голям размер. Големият детски и малкият мъжки размер ще бъдат сходни по размер, с изключение на това, че детският ще има по-къса дължина.

Относно качеството

Когато момчетата играят грубо, както всяка друга дреха, Tiro ще се скъса. Но ако успеят да оцелеят след момче №1, те все още ще изглеждат достатъчно добре, за да ги предадете на момче №2. Имали сме момчета, които са си предавали Tiro (като по чудо това е предадена дреха, която те действително харесват).

Facebook Twitter Google+

0 Коментара