Юли 2023: Астрологична прогноза

Юли, различен от юни, не само със своето „л“, има основание да ни даде повече лекота и любов. Повече от онова събирателно чувство в което откриваме собствената си стойност и ценност. Любовта е обич, приемане и доверие. Обич към нас самите. Приемане на всичко което сме, с всичките си положителни страни и недостатъци. Доверие към собствените ни възможности, към другите и доверие в най-добрите решения на Вселената. Такъв е юли. Фабрика за спомени, прекрасни преживявания и много уют.

Прекрасната Венера е решила да си устрои лятно приключение, като от 23-ти юли ще се обърне в ретроградно движение. Обратната ѝ разходка ще трае до 4-ти септември, придружена от нови любовни авантюри, случайни запознанства, незабравими спомени и върнали се в живота ни стари връзки. Артистична и палава ще се вихри в знак Лъв и ще ни кара да бъдем по-смели, дръзки, предизвикателни и горещи. Въпреки богатото ѝ блюдо от изкушения, имайте предвид, че периодът не е подходящ за подписване на нови договорни отношения, сключване на брак, инвестиционни сделки, скъпи покупки, пластични операции и козметични процедури. Не се доверявайте бързо на пламналите нови чувства, преживейте ги и ги разглеждайте като сериозни след 5 септември.

Сайтът на астролог Венета Матева

На 3-ти юли ни предстои да преминем през пълнолунието в знак Козирог, което ще се случи на 11 градуса в знака. Пълнолунието е процес на освобождаване от излишни дела, хора и мисли. Това събитие ще изиска да направим баланс между дома, семейството, любимите ни хора и желанието ни за кариерно развитие, издигане и преследване на мечти.

На 17-и юли, ще се случи Новолуние на 24 градуса в знак Рак. Доверете са на това събитие да посеете своите намерения и желания свързани с дома, семейството, любимите хора, стабилността и увереността.

Говорейки за сили, вдъхновение, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 21-ви юли, Слънцето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Риби, Раци и Скорпиони. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Телци и Деви. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка и излишно натоварване трябва да си позволят, родените във втора и трета декада Козирози, Овни и Везни. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-ви юли, Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Овни, Лъвове и Стрелци. Те могат да очакват реализиране на плановете, както и повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Водолеи, Близнаци и Везни. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация и срещи ще се обърнем към Меркурий.

До 11-и юли любопитния младеж ще гостува в знак Рак. Това ще донесе раздвижване в делата, успешни срещи и преговори на родените в трета декада Риби, Раци и Скорпиони. Те могат да очакват новини, които да дадат отговори на застинали във времето дела. В тези дни на лекота и реализирани цели могат да се радват и родените в трета декада Телци и Деви. До тази дата предпазливи и търпеливи в преговорите трябва да бъдат родените в трета декада Овни, Везни и Козирози.

Между 11-и и 29-и юли, Меркурий ще носи вести и развитие на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Стрелци. Очаквайте развитие по стари дела и движение по забравени въпроси. След 22-ри юли, не подписвайте нови договори и бъдете мъдри в изборите си. В този период провалени срещи и разминаване с плановете могат да очакват всички Телци, Скорпиони и Водолеи. Тях съветвам да приемат с лекота случващото се и да избягват взимане на важни решения.

В търсене на енергия, заряд и мотивация ще се обърнем към Марс.

До 10-и юли, огненото момче ще се разхожда в последните градуси на знак Лъв и ще раздава щедро енергия, сбъдване и реализация на родените в трета декада Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Стрелци. Те могат активни в нови начинания и преследване на пикантни цели.

Търпеливи и предпазливи в първите десет дни на месеца трябва да бъдат родените в трета декада Телци, Скорпиони и Водолеи. Възможно е да срещат съпротива в нови начинания и отношения. Между 10-и и 22-ри ги очаква период на реализация и напредък в делата.

След 10-и юли, Марс започва обиколка в знак Дева. Това ще донесе успех, сили и напредък на родените в първите 15 дни Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози. Те ще се радват на спокойствие и попътен вятър в задачите. Трудности и липса на развитие могат да очакват родените в първите 15 дни Близнаци, Стрелци и Риби. Тях съветвам да ревизират делата си и да бъдат търпеливи в търсене на резултати.

Желая Ви харизматичен, вълнуващ и щастлив месец. Бъдете здрави!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

ОЩЕ ОТ шесто чувство

Абонамент