Животът на огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец – ще бъде изпълнен със събития през юли 2023 г. Най-вече той ще бъде запомнен като месец на активност в личните и бизнес отношенията. Но тук не всичко е толкова еднозначно: някои от вас ще създадат нов съюз, докато останалите ще се сблъскат с неразрешими проблеми в отношенията.

Първата декада на юли е много емоционална, творческа и жизнена. Време е за приключения, романтика и страстни любовни истории. Марс се движи през Лъв до 11 юли и прави хармонични аспекти със Слънцето на Лъв, Стрелец и Овен.

Венера, планетата на любовта и красотата, също се движи в Лъв, където на 23 юли ще стане ретроградна. Двете планети от рода на Марс и Венера във фиксирания Овен образуват мощни енергийни потоци, които ще се усещат силно в Овен, Лъв и Стрелец.

Напрегнатите аспекти на Марс и Венера с Уран могат да провокират изострени чувства и психически реакции към любовни признания или изневяра, потайно поведение на партньора, намеса на трети лица във взаимоотношенията. Това важи с особена сила за хората, родени под знака на Лъва. Освен това продължава транзитът на Черната луна, която се свързва с кармични въпроси, трудни теми, които периодично се повтарят в живота на всички, които попадат под нейното влияние. През юли 2023 г. Лъвът ще усети това най-силно. Но не забравяйте, че независимо от случващото се, винаги е възможно да излезете от омагьосания кръг на проблемите или житейската драма, ако разберете причините. Ще ви помогнат лична консултация с астролог и неговите препоръки, анализ на съвместимостта и перспективите за връзка, проучване на рождената програма и др.

През юли, особено в първата декада, в живота на човек може да нахлуе Лъв, който напълно ще преобърне живота му. Това е т.нар. кармична връзка, която Вселената изпраща по-скоро за необходими преживявания, отколкото за щастлив брак или хармонично партньорство. От една страна, представителите на този знак разбират, че нещата няма да са същите като преди, но от друга страна, може да има силен страх да се направи крачка към нов живот. Невъзможно е да устоите на обгръщащото чувство, но много противоречия ви разкъсват отвътре, принуждавайки ви да останете на същото място. Приблизително това прави Черната луна през онези периоди, когато е предизвикана от транзитите на Марс и Венера. Въпреки това юли 2023 г. ще се помни десетилетия наред, макар и не веднага, но по-късно силният дух на Лъва ще осъзнае, че това е било полезно преживяване, позволило еволюционен пробив в партньорството.

Овенът и Стрелецът нямат проблеми с изкачването на върха. Независимо дали става въпрос за бизнес връзки или за лични отношения, наоколо ще има човек или хора, които да ви покажат правилния път. Ако от дълго време се стремите към нещо и полагате усилия, но постоянно ви липсва нещо, за да постигнете целта, не се отчайвайте, вашето време е дошло. Предстои ви месец на открития, любов и напредък в кариерата. Най-важните събития ще се случат през първата декада на месеца. През това време уловете щастливите шансове, действайте по-смело и не се съмнявайте в способностите си. Най-доброто време за установяване на любовни отношения, активно търсене на идеалния партньор, разговори за съвместното бъдеще.

Втората декада на юли ще бъде не по-малко интересна, но в този период ще има повече делово общуване, срещи с необичайни хора, участие в различни събития. На 11 юли Меркурий навлиза в Лъв в 07:11 ч. и образува хармоничен съвпад със Слънцето на Лъв, Стрелец и Овен. По това време Марс ще е навлязъл в Дева и огнените енергии ще са утихнали малко, ставайки по-комфортни и приятни. Това е период на развитие на творчески проекти, празненства и обществени дейности.

Огнените знаци имат добри шансове да спечелят популярност, да проведат успешна рекламна кампания и да напреднат, ако проявят активност през този период. Лъвът, Стрелецът и Овенът са с еднакъв късмет. Въпреки че Черната луна дори помага този път, като придава на Лъва невероятен магнетизъм и привлича интереса на обществеността. Основното в този момент е да не се отпускате и да не приемате всичко за даденост. Направете всичко, за да задържите вниманието на другите хора, не забравяйте, че през третата декада на месеца няма да е толкова лесно да привлечете желания партньор, да заинтересувате правилния човек.

От 11 до 22 юни е благоприятно време за пътувания, лекторски изяви, обучения и стартиране на нови курсове. В много семейства ще се засилят отношенията с роднините, може да дойдат роднини от далече и да се решат въпроси, свързани с наследството.

Овни, Лъвове и Стрелци, ако искате да започнете онлайн дейност, да създадете YouTube или да стартирате уебсайт – не пропускайте този период. Разбира се, летните месеци са малко по-спокойни, но положете усилия да си починете по-късно, когато другите работят. Напрегнатият аспект с Уран ще ви принуди да научите много нов материал, да запълните пропуските в знанията си и да се научите как да се възползвате от възможностите на социалните медии. Но резултатът ще ви задоволи, ако наистина си поставите за цел да преминете на следващото ниво, да си намерите модерна професия и да се превърнете в свободен, независим човек.

Третата декада на юли е може би най-непредсказуемата. Лъвът, Стрелецът и Овенът трябва да са подготвени за всичко. Може да се случи така, че например в компанията на стар приятел изведнъж да откриете, че имате нещо повече общо помежду си. А ако вече имате партньор, през този период връзката ви ще придобие дълбочина и ще достигне ново ниво на интимност, хармония и доверие.

Венера е неподвижна на 21 и 22 юли, а на 23 юли преминава в ретроградно движение в Лъв. На същия ден в 04:51 ч. киевско време Слънцето се завръща в своята обител – знака Лъв. Може да се появи партньор от миналото, но този път романът може да бъде дълъг и страстен и да доведе до брачен съюз, ако не обвинявате този човек за всички проблеми. Не забравяйте, че винаги вината е в двама души!

Ако сте във връзка, но тя отдавна е отстъпила, през периода на ретроградната Венера (23 юли – 4 октомври 2023 г.) вероятно ще има висок риск от раздяла, развод и последваща подялба на имуществото. Отношенията с роднини, засегнати в близкото минало, засега ще останат непроменени. Разбира се, всичко е индивидуално и всеки случай трябва да бъде разгледан поотделно в рамките на лична консултация. Навременният сигнал ще помогне да се избегне непоправим резултат.

По време на ретроградната Венера бившите любовници ще искат да се съберат отново, а съпрузите ще почувстват нуждата да проведат откровен разговор от сърце. Децата, които сега се нуждаят от вашата подкрепа повече от всякога, ще отнемат много енергия. Лъвът, Стрелецът и Овенът ще бъдат в подем, но все пак не се заблуждавайте – организмът се нуждае от добра почивка и детоксикация, включително от ненужни връзки.

Предишният транзит на ретроградна Венера в Лъв е бил през август 2015 г. Поглеждайки назад към събитията от този период, има ценни улики за всички. За огнените знаци събитията може да се повторят, а отношенията да следват познат модел. През третата декада на юли никакви експерименти: ограничете се до познати въпроси и се движете само по утъпкания път. Въпреки че процесът няма да е особено бърз, тенденцията за подобряване на статуквото все още е налице.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара