Седмицата прилича на кардиограма: нагоре-надолу, нагоре-надолу. Важно е да се научите как да маневрирате в ситуации и информационни потоци, как да превключвате състоянието на ума си, как да преминавате от баланс към гъвкавост.

Дните на растящата Луна ви помагат да преодолеете трудностите, за да можете да планирате най-важните неща за втората половина на седмицата (29 юни – 2 юли). Това е подходящо време да приключите с текущите дела, да сложите ред в живота си, да поправите грешки, да посетите държавни учреждения, да подпишете юридически документи. Денят на силата е 29 юни.

26 и 27 юни са натоварени дни, планетарните енергии допринасят за увеличаване на задръстванията по пътищата, забавяне на доставките на стоки, недоразумения в отношенията. Нещата се развалят, губят се документи, хората около вас се дразнят от поведението си. През тези два дни се въздържайте от ексцентричност и остър език! Съществува голям риск от измами, илюзии, отравяния и инфекциозни заболявания.

На 27 юни в 03:23 ч. Меркурий навлиза в знака на Рака, но сложните енергии от предишния ден се запазват. Самотата и конфликтите с роднини се отразяват негативно на здравето. Възможно е да се засилят импулсивността, сънливостта и сълзливостта. Отказвайте съмнителни предложения. Вечерта може да се появят мрачни мисли и обиди. Позволете си да се отпуснете, вземете релаксираща вана с морска сол и пийте билков чай.

Съединение на Венера и Черната луна в Лъв на 28 юни. Тайното става явно, най-съкровеното става известно. Желанията са измамни, а първите впечатления са погрешни. Бъдете внимателни в този ден, ако искате да бъдете активни или да направите приятно впечатление на другите – резултатът може да е обратен. Всякакви действия са подчертани от Черната луна, бъдете нащрек!

29 и 30 юни и 1 юли са благоприятни дни, които са подходящи за нови начинания и драматични промени. Добри са интериорните ремонти в дома, заниманията с деца, общуването с родителите. Добро време за семейни дела, романтични срещи, сърдечни разговори, творчество, филмови вечери и фотосесии.

2 юли Уран в напрежение с Венера може да донесе неприятности в отношенията. Денят може да донесе неприятни изненади. Въпреки това той е наситен с енергии, които ви помагат да преодолеете препятствията, но с проява на воля, преодолявайки собствените си „не мога“ и „не искам“.

Овен

Не оставяйте нещата да се разпилеят и приберете прекалената си самоувереност! Това не е време за мързел и отпускане. Има шанс да работите усилено, да придвижите нещата напред, да решите бързо някои отдавнашни проблеми. Проницателността и лидерските умения се засилват. Интелектуалните и творческите дейности са добри. Възползвайте се от момента: кандидатствайте, рекламирайте, провеждайте интервюта.

Телец

Бъдете внимателни със саморекламата и хвалбите, особено в началото на седмицата, тъй като съществува голям риск да разкриете грешната си страна – да покажете грешната страна. Възможно е да се появят разсеяни и раздразнителни настроения и кавги. Не се карайте на близките си за нищо! Втората половина на седмицата е подходящо време да се занимавате с неща, които изискват внимание и способност да се концентрирате върху важни детайли. Бъдете внимателни по пътищата и внимавайте къде стъпвате!

Близнаци

През седмицата сте склонни да действате импулсивно, затова се опитайте да превърнете умствената си сила във физическа активност и да я канализирате. Вътрешните емоции, гневът, нетърпимостта могат да попречат на плановете ви, да създадат пречки и да провокират кавги. Шефовете могат да ви оставят на заден план, членовете на семейството да прехвърлят отговорността. Ако успеете да се справите със себе си, има шанс да прокарате ситуацията и да се изправите срещу враждебните обстоятелства.

Рак

В началото на седмицата може да ви се струва, че нещата стоят на едно място и се опитвате да минете през затворена врата. Отложете да се обърнете към властите поне до сряда, а още по-добре до четвъртък. От този ден нататък периодът е чудесен за планиране на важни дела, за решаване на финансови въпроси и за сделки за покупко-продажба. Ако все още не сте решили къде да отидете по време на предстоящата си почивка, помислете за пътуване сега – ще намерите добър и евтин вариант.

Лъв

През целия период се придържайте към принципа: ако не можете да се справите днес, ще го направите следващия път. Направете си план и ако усещате, че няма да е лесно, отложете го за втората половина на седмицата. Обмисляйте плановете си и ги проверявайте по-внимателно. Възможно е да се появят грешки и ситуации, които трябва да бъдат преразгледани и отстранени. Опитайте се да приключите с проблемите преди пълнолунието на 3 юли! Като цяло седмицата е подходяща за общуване, учене и романтични срещи.

Дева

Ако трябва да произнесете красива реч, за да направите положително впечатление на партньорите си, подгответе я и я кажете в четвъртък или петък. През седмицата е добре да помните, че тези, които умеят да чакат, ще получат своето. Времето е подходящо за постижения в кариерата и упорита работа. Въпреки факта, че във въздуха може да витаят чувства и ревност, може да искате да отложите определянето на личните си отношения за по-подходящо време. В този случай ще бъдете доволни от резултатите през седмицата.

Везни

Можете да споделите нови идеи, да представите нов проект, да се занимавате с реклама, творческа работа или да научите нещо ново. Бъдете внимателни с електрическите уреди и не превишавайте скоростта по пътищата! Началото и краят на седмицата са травматични и могат да донесат неприятни изненади. Средата на седмицата е подходящо време за търсене на юридически съвет, правни действия, пътуване, взаимодействие с ръководството и покровители.

Скорпион

Период, в който можете да постигнете нещо с хитрост, уловка, но не и с подлост! Ако искате да поискате нещо, възползвайте се от възможностите през тази седмица. Само че го направете деликатно. Подходящо време за писане на текстове, дисертации, публикации, където се изискват въображение и интуиция. Вниманието ви може да се пренасочи към области от живота, които преди не са изисквали голямо внимание. Прекарвайте вечерите си възможно най-спокойно! Преумората е изпълнена със здравословни проблеми.

Стрелец

Предстоящата седмица ще бъде точното време да вземете решение за почивки и пътувания. За тези, които не отиват на почивка, е време да изберат посока в интелектуалните проекти и програмите за обучение. Ако проявите постоянство, целта ще бъде постижима. Активността ви през следващите 7 дни ще се увеличи и ще достигне своя връх в края на седмицата. Бъдете готови за известна нестабилност в областта на машините и електрониката, възможно е да участвате в инциденти на пътя.

Козирог

Опитайте се да не се обезкуражавате и да не изпадате във вътрешни притеснения. Възможно е да се сблъскате с проблем по избор. Това не е моментът за вземане на съдбоносни решения. Не можете да вникнете в даден документ – помолете колегите си за помощ. Добро време за работа в партньорство, общуване, учене, посещение на интересни събития, музеи и изложби. За да не изпаднете в състояние на недоволство и разочарование, прекарайте тази седмица в активност. Спортните дейности са добре дошли!

Водолей

„Бързата кучка слепи ги ражда!“ Тази мъдрост трябва да се следва през седмицата. Всичко, което правите, трябва да е задълбочено и обмислено. Възможно е да има стари грешки или проблеми, които трябва да бъдат решени. Звездите ви препоръчват да пазите информацията и данните си, включително тайните. Бъдете внимателни по пътищата и с машини. Дребнавостта и сарказмът могат да доведат до неочаквани реакции – внимавайте в изказа си!

Риби

Животът ви ще започне да се подобрява! Възможно е неочаквано да настъпи прозрение – наблюдавайте мислите си. Много интересна седмица, в която може да откриете нови ресурси, решения на предизвикателства и, разбира се, любов! Не забравяйте да проявите креативност, препоръчва се да организирате светска разходка, да организирате романтична фотосесия, да се самообразовате. Но има риск да похарчите повече, отколкото сте планирали. Ако ще пазарувате, имайте това предвид.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара