Bileya Couture е мястото за среща с женствеността! Не просто онлайн магазин, а посланици на женската същност! Женственост, подсилена от усещане за елегантност и лукс, с подчертана индивидуалност.

2020-а е трудна година, в която е нужно да имаш особено много решителност и дисциплина, за да се решиш да започнеш ново начинание. Именно това прави Биляна Бързакова, като прави втора стъпка от пътя, който вече е започнала  да чертае и да измине с всички дами, които имат нужда от грижа, красота и елегантност в живота си.

През 2016 г., водена от желанието си да направи възможна грижата за красотата не само отвън, но и отвътре,  тя залага на специално създадена за нея формула (от полски специалисти) на хранителна добавка с жив колаген,  който подхранва и поддържа  младостта на  кожата.

Така през лятото на 2016 г. Биляна създава първия си козметичен бранд – BILEYA.

Bileya Couture е естественото продължение на козметичния бранд.  Вече с марка, която е комбинация от нейното име и марката – BileyanaBarzakova.  Фокусът отново е върху желанията и нуждите на дамите – да намерят онова съчетание на вечна женствена красота с комфорта на висококачествените модерни материи, на фината елегантност и усещането за безвремие. Модна линия, в която центърът е жената – независимо от това на колко години е и къде се намира, нейният личен стил оставя незабравим спомен.

След като Bileya се грижи за здравето и красотата на дамите, Bileyana Barzakova се грижи за тяхното настроение в летните дни.

Стартира с лятна колекция, защото лятото и слънцето ни карат да се радваме на живота, да се усмихваме, да искаме да пътуваме, да сме красиви, да танцуваме, да сме обаятелни и неотразими.

Bileyana Barzakova е реверанс към всички дами, които се грижат за себе си и знаят какво искат жените; за които здравето и красотата не са мимолетен каприз, а са начин на живот и низ от избори и едновременно забавление. Какво по-хубаво от това, да бъдеш красив и да се радваш на всеки ден, черпейки с пълни шепи от живота?

“Красотата провокира, кара ни да бленуваме и да правим смели планове, красивите форми ни вдъхновяват да създаваме модели и да творим дрехи, които се носят с лекота и се вписват в гардероба на жената“, казва Биляна.

Тъй като всяка жена има различни нужди, брандът залага на три колекции: Bileya Couture, Elegance и ’77.

„Всяка епоха има женски символ за красота, а ние пресъздаваме съвкупността от всички тях, като даваме възможност на всяка жена да влиза и да излиза от различните роли. Ние знаем, че днешните жени са хамелеони, никога не се спират само на едно място и никога не изпълняват само една роля. Днешните жени имат нужда от еднакво добро качество както в дните за спорт, така и в дните, които искат да изпълнят с елегантност и неповторимост.“

Последвайте BileyanaBarzakova в Инстаграм: @bileyanabarzakova

Онлайн магазинът на бранда: https://www.bileya-couture.com/

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара