Пълнолунието на 3 август в знака на Водолей вещае общителен месец. Това е идеалното време да се откроите от останалите и да бъдете човека, който сте. Водолеят е единственият знак в зодиака, който не може да се слее с потока и енергията на другите.

Водолеят е въздушен знак, най-близо до стратосферата, управляван от Уран и е уникален. Най-голямата обида, която можете да нанесете на Водолея, е да кажете че те приличат на някой друг, когото познавате. Водолеите искат да бъдат различни и ако те се чувстват сякаш се опитвате да заглушите свободата им, ще ги видите как бързичко се измъкват от ситуацията и губят интерес в общуването с вас.

Астро статии

Ако вашата Луна е във Водолей, вие имате умението  да се забавлявате по време на кризисна ситуация, тъй като имате възможност да се откъснете от емоциите си. Това не означава, че не чувствате емоциите, а просто можете да насочите ума си в друга посока, която отнема потока от мощни емоции

Когато става дума за изразяване на по-дълбоки чувства, това може да ви бъде предизвикателство. Докато сте в отношения, в които вашият партньор ви дава много опора, можете да процъфтявате, но ако има твърде много очаквания и ангажименти, изисквани от вас, вероятно ще предпочетете да сте сами.

Пълнолуние във Водолей е чудесно време за:

  • Изграждане на мрежа от контакти, лично или в интернет;
  • Общуване и нови запознанства;
  • Присъединете се към екип или организация, която ви интересува;
  • Научете някои нови технически умения;
  • Съсредоточете се върху духовното си израстване;
  • Отидете на вдъхновяващ семинар;
  • Изпробвайте всичко свързано с енергийно изцеление, например акупунктура, Рейки, астрология;
  • Изучавайте астрология, или нещо метафизично;
  • Помислете за бъдещето – позволете на ума си да се впусне в мечти- нищо не е извън границите;
  • Изразете своята уникалност – осмелете се да бъдете различни;

По време на Пълнолуние Слънцето е в противоположния знак, което в случая е Лъв. Ключът за най-доброто използване на енергиите по време на Пълнолуние е да се намери начин да се балансират двата противоположни знака: Лъв и Водолей. Лъв изисква да намерите и развиете на своите уникални таланти, докато Водолеят иска да ги използвате продуктивно, за да дадете принос в света. Ако сте отегчени до сълзи в текущата си работа, сега е моментът да „избухнете“ и да погледнете  към вашето истинско призвание, което наистина би ви развълнувало. Може би трябва да научите някои нови умения, да се върнете на училище и да получите допълнителна квалификация.

В световен мащаб това може да е темата за  лидерството (Слънце в Лъв), което обединява хората и което има отражение за цялата общност (Пълнолуние на Водолея). Или може да е една креативна искра, която стартира изцяло нова тенденция!

Как ще ни повлияе това пълнолуние във Водолей  през август 2020 г.?

В личен план това е вашият шанс да се присъедините към други хора към творческо начинание. Това е и възможност да се откроите от тълпата и да покажете своята уникалност. Тази пълна луна може да ви даде шанс да приложите своята  визия за промяна, да станете участник в творчески проект за постигане на резултати или да наблюдавате личния си принос към по-широката общност.

Ето как ще се отрази на всяка зодия:

ОВЕН

Нещо голямо ви предстои по отношение на вашият социален кръг, скъпи Овни! Възможно е да научите, че ваш приятел е на път да обяви големи промени за живота си  или може да присъствате на важно социално събитие. Ако имате покана, отивайте! Други ще  имат късмет и ако сте несемейни, можете да срещнете някой нов човек на събитие.

ТЕЛЕЦ

Имате ли усещане за смяна на посоката? Това се случва с вас скъпи Телци. Вселената внезапно променя посоката във вашият живот и вие ще имате усещане, че се отправяте някъде по нов път! Това може да се прояви и като драматичен ход в кариерата, нова позиция или изместване на фокуса в житейските цели и приоритети. Не бива да се притеснявате. Вашите отлични умения ще ви помогнат!

БЛИЗНАЦИ

Това е почивка от ежедневието ви, скъпи Близнаци! Ще бъдете предизвикани да излезете от зоната си на комфорт – поради голяма международна сделка или проект или пътуване в чужбина. Така или иначе, това ще ви помогне  да се разгърне творчеството ви и ще ви донесе много радост! Когато сте на чужда територия,  ще останете емоционално  отворени. Разширете хоризонтите си!

 РАК

Ако се молите и се надявате на промяна във финансите си, това пълнолуние носи добри новини. Може да сключите изгодна сделка, да получите заем или спонсорство, което сте търсили или да елиминирате стар дълг. Вашият дом, семейство или имот, който притежавате, ще ви донесе късмет за вас – било като инвестиция или в помощ да освободите необходимите средства. Събития засягат и вас, и вашите близки.

ЛЪВ

Пригответе се за големи промени в отношенията, скъпи Лъвове! Ако сте сами, няма да е за дълго! Време е да видите нещата по различен начин, що се отнася до вашите взаимоотношения. Сложете черта на  миналото завинаги, забравете бившия си и влезте в ново начало.!

ДЕВА

Ще имате възможност да преразгледате здравословните си навици свързани с  вашето тяло. Сега е момент да променете диетата си или да започнете спорт. Можете да  променете начина си на живот. Друга област, която има възможност да се активира е да работите по ваш проект, който в последствие да ви донесе добри доходи.

ВЕЗНИ

Любов, романтика и творческо себеизразяване, точно това е, скъпи Везни! При вас е твърде възможно връзката ви с партньора да прерасне в сериозна връзка. Ще изпитвате силна страст или дори бременност е възможна. Вашата кариера също може да се промени, освобождавайки място за вас да се насладите на творческа свобода и да се заявите пред света!

СКОРПИОН

Скъпи Скорпиони това пълнолуние ще активира въпроси като: Къде се чувствам като вкъщи? Къде принадлежа?Необходимо е да затворите вратата на старите и ненужни модели.Точно както една врата се затваря друга се отваря! Време е да изградите нова и по-сигурна основа за себе си. Как? Като преследвате най-амбициозните си цели в кариерата и показвате смелост и лидерство.

СТРЕЛЕЦ

Стрелци, вие ще виждате голямата картина от върха.  Дошло е време на вашите идеи да внесат промяна в ежедневието ви. Ако искате да се свържете с други хора трябва да ги вдъхновите визията си за бъдещето! Можете да предприемете действия по изместване на вашето местоживеене в друг квартал или местност, дори и държава.

КОЗИРОГ

Изглежда сте на път да постигнете голяма цел, мили Козирози. На път сте да затворите финансова сделка, която повишава статута ви или получаване на повишение заедно с по-добра позиция в компанията. Ако източника ви на доходи вече не е актуален е време да помислите как да монетизирате вашите нови таланти.

ВОДОЛЕЙ

За вас това е голяма лична победа, скъпи Водолеи! Случва се нещо, което ще ви  накара да се видите в нова светлина и вътре във вас ще се пораждат нови желания. Това може да е свързано с голямо международно сътрудничество или пътуване в чужбина, което се обръща към старото ви аз, за да създаде нещо ново.

РИБИ

Големи тайни излизат на бял свят, скъпи Риби! Една от тях може да е смяна на курса. Подсъзнанието ви ще ви  разиграва, изкарвайки скрити мисли  и страхове. Всичко е за добро и разкриването на истината може да ви доближи до някого. Отделете малко време да бъдете сами и оставете стари емоционални модели да изчезнат.

Още статии и хороскопи от Цветелина Каменова в личния й сайт.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара