Oбичаме модата заради нейното себеизразяване, заради способността й да говори за нейния носител и да разказва на света как се чувства този човек. Облеклото казва много за човека и моментното състояние, в което се намира, дали е щастлив или нещастен, депресиран или влюбен, просто се загледайте. Подготвихме няколко съвета, с които ще се опитаме да помогнем при избора на тоалет и да подобрим навиците си при пазаруване. Приятно четене.

Бъдете семпли

Учете се от най-добрите – от Сад до Коко Шанел. Както веднъж каза мадмоазел Шанел: „Преди да излезете от къщата, погледнете се в огледалото и свалете едно нещо“. „Основата“ на основните елементи помага.

Pixabay

Всеки ще има своя собствена версия на това, което предполага, но бяла риза, добър пуловер от кашмир и добре изрязан топ са винаги добри инвестиции, най-вече, защото ще ги носите отново и отново.

Намерете нарисувана тениска, която да изразява как се чувствате

Графичните тениски са може би въплъщение на сарториално изявление – независимо дали предавате музикалния си вкус (тениска на Beychella) или вашето отношение към момента ( I`m getting an idea). Ще споделим под секрет, че тениските с послания са един от любимите аутфити на една от най-известните тенисистки в света: Ига Швьонтек.

Тя споделя за Elle, че посланията на тишъртите й помагат да бъде по-нахъсана и позитивна във всяка ситуация и имат сериозна връзка с начина й на игра. Може би за това експертите по тенис залагания възлагат надежди (коефициент 06.00) Ига да бъде победител на Франция Опън 2021. Тя препоръчва материята да бъде органичен памук, ако е възможно, за да запазите нещата устойчиви и по-дълготрайни. Ако сте начинаещ в този вид обличане, не мислете, че графичните тениски трябва да се комбинират с карирана риза и маратонки. Аксесоарите могат да бъдат акцентът: чифт изящни обеци, тесен нов колан за вашите не особено тесни дънки или колие.

Отделете време да пробвате дънки

Reff Rudes, съосновател на J Brand, казwа: „Всеки чифт дънки има значение – всички те трябва да бъдат„ единственият“. В идеалния случай искате добре редактиран „гардероб“ от дънки, които работят за различни настроения и поводи – слимфит с висока талия за вечер, бойфренд за мързелива неделя и т.н.

Японският деним все още е избор на ценителя и може да бъде намерен при марки, вариращи от APC до Uniqlo. Трябва да се избягва твърде много разтягане, ако искате дънките ви да издържат. Мислете по различен начин и за покупката си – новата покупка е чудесна възможност, а изпитаните марки като Ganni x Levis са винаги добро решени.

Защо избягвате да купувате от винтидж магазини?

Купуването от тези магазини може да бъде удоволствие и добра сделка. Там има разкошни и запазени експонати от различни времена, които се връщат непрестанно. Ще имате нещо уникално и гарантирано, че трудно ще видите някои със същата рокля или пуловер, а и можете да развихрите въображението си и съвсем бюджетно да се сдобиете с какви ли не съкровища! Само помислете. Нека не забравяме факта, че по този начин мислите и за планетата земя и не сте поредния купувач на fast fashion.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара