Понякога е нужна сила отвън, която да задвижи метаболизма отвътре, за да постави финалните щрихи на мечтаната фигура. С доц. Весела Райкова, микробиолог и дерматолог в Amber Beauty Club, подбрахме няколко терапевтични подхода, с които да тонизирате тялото и да го подготвите за летните емоции.

“Всеки може да се справи предизвикателствата и да усъвършенства формата си с помощта на специалистите. В Amber Beauty Club провеждаме безплатни консултации до края на юни, след което изготвяме персонална програма за изглаждане и стягане на кожата и за цялостно моделиране на тялото. Работим в екип с ендокринолози, имунолози и диетолози за определяне на най-подходящия и здравословен план. Овен хранителен и двигателен режим , той включва и специфични терапии според нуждите на пациента, които се прилагат поотделно или в комбинация през препоръчителен интервал от време.”, обясни доц. Райкова.

Освен това грижата за всяка част от тялото  увеличава женската енергия и любовта към себе си.

VelaShape III заличава признаците на стареене по кожата на тялото

Когато става дума за качеството на кожата, с процеса на стареене тя губи еластичност, хидратация и плътност. Намаленото производство на колаген може да доведе до отпускане на кожата по цялото тяло. Неинвазивните апаратни процедури с VelaShapeIII могат да коригират дехидратирана и отпусната кожа, цялостно да подобрят структурата и качествата й. Терапията не само коригира признаците на стареене, но и е превенция срещу тях. Още след първата процедура повърхността на кожата е по-гладка и стегната, хидратирана, по-еластична и по-твърда.

Край на целулита с комбинацията VelaShape III и Accent Prime Ултразвук

Терапевтите на Amber Beauty Club използват силата на 4 модерни технологии, всяка от които засилва ефекта от другата, за да разбие и изглади портокаловите трапчинки в упоритите зони по тялото. Мощните ултразвукови вълни на Accent Prime унищожават селективно мастните клетки. А комбинацията от лазерен инфраред, биполярна радиочестота, пулсиращи вакуум и механичен ролерен масаж на VelaShape извайва тялото и редуцира целулита чрез дрениране и стимулиране синтеза на нов колаген и еластин. Двете апаратни процедури, приложени една след друга, стягат кожата, изглаждат целулита, намаляват обиколките и цялостно моделират тялото по начин, който диетите и физическите упражнения не винаги могат да постигнат. Прилагат се в комбинация през интервал от 2 седмици.

Мезотерапии с ензими за намаляване на обиколите и стягане на кожата

Доц. Весела Райкова използва и инжекционни процедури за разбиване на целулита и за намаляване на локално натрупаните мазнини. Тя обясни, че мезотерапиите от естетичната линия PBSerum Medical са по-различни, защото действат селективно, като катализират метаболитните процеси посредством няколко ензима. Ензимите са протеини, които съществуват в тялото и са отговорни за образуването и разграждането на съединенията. Ензимите в мезотерпиите PB Serum са липаза, колагеназа и лиаза. Те действат синергично в борбата с фиброзните процеси, естествено стимулират тялото да разгражда колагеновите влакна, триглицеридите и мастни киселини. И по този начин активират фибробластите да синтезират нови колагенови фибри, намаляват локалните мастни натрупвания, задържането на течности и подобряват пропускливостта на тъканите

Двете мезотерапии PB Serum High и PB Serum Medium стопяват и прогресивно намаляват локални мастни натрупвания, а PB Serum Low стяга кожата, като увеличава еластичността и гъвкавостта и подобрява микроциркулацията и текстурата. PB Serum Low лекува едновременно отпусната кожа и натрупаната мастна тъкан. Стимулира обновяването на колагеновите структури и води до стягане и повдигане.

Броят на мезотерапиите и интервалите между тях зависи от назначената персонална програма от специалистите на Amber Beauty Club.

www.amberbeautyclub.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара