Двама млади ентусиаста, Цветан Найденов и Светослав Атанасов, нарекли себе си Шашавци, представят нов театрален жанр – екшън анимационна пантомима. Найденов и Атанасов излизат заедно на камерната сцена на „Сълза и смях“ на 14 май, след като спечелиха популярност с първия български онлайн сериал за оцеляване сред природата „Какво е необходимо, за да оцелееш“ („What It Takes to Survive“).

Този път екшънът не е сред дивата природа, а под формата на спектакъла „Съкровището“. Представлението проследява две напълно различни на пръв поглед истории: едната – за войната и жестокостта, обзели света, а другата – за приключенията на двама души, тръгнали по следите на истинско съкровище. Следват много приключения в стила на „Индиана Джоунс” и “Мисията невъзможна”, представени по наистина необикновен начин. В комбинацията на пантомимното изкуство и звуковите ефекти двете истории се преплитат до кулминацията, която разкрива истинското съкровище – приятелството.

Авторите обещават стопроцентов смях и доза драматизъм в това увлекателно събитие за малки и големи, без ограничения във възрастта и националността.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара