С новата си колекция Пролет/Лято 2017 PANDORA представя и своята нова кампания “DO”, което ще вдъхнови всяка дама да повярва в себе и в собствените си възможности. “DO” подтиква жените да разкрият своята страст към живота и мечтите си, независимо от възрастта си; да разкажат на света какво мислят, как се чувстват и какво е важно за тях, да се застъпят за него и да го отстояват.

_MG_2476

Бижута PANDORA дават безкрайни възможности всяка жена да изрази своя стил, да отбележи важните моменти в живота си и да даде свобода на емоцията.

_MG_1761“Бижутата от колекция Пролет/Лято 2017 са цветни, различни и забележителни – също като жените. Всяко бижу носи положително послание и символика, което да вдъхнови своята притежателка. Самите бижута ‘говорят’ вместо тях”- казва Stephen Fairchaild  /вице президент и главен творчески директор на PANDORA/.

_MG_1816Всичко това е предадено по най-красивият и неповторим начин чрез новите ръчно завършени модели от стерлингово сребро с мнгоо цветен емайл и кубични цирконии.

На тайно цветно, бонбонено събитие PANDORA представи по своя уникален начин новата си колекция. Пред близо 150 поканени гости марката разкри ексклузивно тенденциите си за новия сезон.

_MG_2689

Колекция Пролет/Лято 2017 вече е налична във всички магазини PANDORA в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара