Петел (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Личностите, родени в годината на Петела, най-накрая ще постигнат своите цели към които са се стремили от много години. Възхищението от личните победи ще даде сили на Петлите и те ще бъдат готови за си поставят нови цели и без почивка ще се заемат с тяхната реализация. Трябва да бъде отбелязано, че символът на 2017 година ще помага всячески на тези хора и те ще имат още по-големи шансове за победа.

cock-1975153_960_720

През тази година вие ще усетите невероятна хармония, която ще извира отвътре и ще съвпада с физическото ви състояние, ще ви позволи да покажете скритите си таланти. Творческата ви същност ще излезе на повърхността и Петлите ще генерират интересни и полезни идеи всеки ден.
Възможно е в средата на лятото да направите някакво откритие, което да обърне вниманието на обществото към вашата персона. Вие ще станете разпознаваеми и повече ви познати ще започнат да се обръщат към вас за съвети. Много от Петлите ще поискат да променят живота си и да изменят всичко кардинално в него. Всичко това ще успеят да осъществят без особено нервно напрежение

Хороскоп за жените Петел

Ако искате всяка ваша мисъл за се осъществи в живота, то работете над нея. И не просто да отделите няколко часа, а посветете голяма част от своя живот. Съвсем скоро ще видите, че плодовете от такова ревностно поведение ще ви доставят радост и полза.

Звездите съветват жените, представителки на знака Петел, през 2017 година да търсят нови приятели. Те ще внесат в съдбата ви късмет и ще ви научат на много мъдрости. Семейните дами трябва да отделят повече внимание на съпрузите си, възможно е те да са започнали да се «заглеждат в страни», заради вашето безразличие.

painting-1843079_960_720

Хороскоп за мъжете Петел

Ако имате намерение през 2017 година да направите нещо важно, то сега е времето да направите точен план за действие. Петлите обичат реда във всичко, затова умението точно да излагате своите мисли, а също и правилно на планирате графика си, ще ви позволи да изпълните всичко, което сте замислили.

Тези личности, които отдана търсят своята половинка, през 2017 година, най-накрая ще я срещне. Не изпускайте своя шанс да изградите щастлив семеен живот. Астрологията съветва семейните Петли да обърнат внимание на децата си, те се нуждаят от съвет и подкрепа, както никога до сега.

Любовен хороскоп за Петел

Много проблеми очакват Петлите в любовната сфера. Те ще започнат да ги решават още в самото начало на годината. Някои от делата ще успеете да успокоите, но все пак ще усещате известно безспокойство. От части, Петлите са си виновни за всички преблими, защото в отношенията те се опитват да натрапват своите правила и не зачитат мнението на партньора си.

В същото време те самите не се придържат към установените изисквания, с което започват да предизвикват недоволство в половинката си. През първата половина на 2017 година ще ви се иска да контролирате всяка крачка на любимия си човек. Заради това са възможни чести разправии, а дори и раздяла, макар и не за дълго. Само когато Петелът разбере, че ревността води до загуба на любимия човек, той/тя ще се спре.

hahn-2065348_960_720

Кариерен хороскоп за Петел

Петлите още в началото на 2017 година ще започнат да градят големи планове за бъдещето, като поставената летва ще се окаже доста висока. За да постигнат набелязаните цели, на тези личности ще им се наложи да пожерстват приятелските си отношения. Петлите се отличават с избухлив характер, което е в състояние да ги скара с колегите, дори с началника.

Това положение на нещата няма да наруши плановете на тези хора и те ще осъществят всичко замислено, през есента. Ако планирате отпуск, звездите са принудени да ви огорчат – дълга почивка няма да «ви огрее».

Впрочем, това не е и толкова лошо, защото упорития труд ще ви донесе достойно възнаграждение и признание. Астрологията отбелязва, че ще получите предложение да се преместите в друг град или в друга държава, вие трябва да откажете!

Финансов хороскоп за Петел

През 2017 година вие сериозно ще бъдете притеснени за своето финансово положение. Хората, родени под знака Петел, са свикнали да живеят красиво, да не пресмятат разходите си и да купуват всичко, за което си помислят. Това означава, че още през първата половина на годината, вие ще откриете, че разходите съществено превишават приходите.
Когато осъзнаете, че сте на ръба на банкрута, не се опитвайте да търсите леки начини на заработване, защото в бъдеще това може да се обърне срещу вас, да ви се наложи да прибягвате до съда и др. Финансовите проблеми ще бъдат облекчени, когато Петлите намерят свой финансов покровител, който ще реши да им помогне и да ги извади от затрудненото положение, да обезпечи нужните средства.
Звездите считат, че първата половина на есента е опасен период. Именно в това време може да попаднете на мушката на мошенници и да бъдете излъгани.

Здравен хороскоп за Петел

Първата половина на 2017 година се очертава като опасен период по отношение на здравето на Петлите. Хората, родени под този знак, могат да разберат за сериозни проблеми в своя организъм, които се нуждаят от незабавна лекарска намеса.

Ако докторът ви посъветва да направите операция, вслушайте се в неговото мнение, не позволявайте на проблема да се задълбочи. Очаква ви и още едно лошо предсказанаие: ще преживеете нервно разстройство, което ще провокира заболяване на кожата или на вътрешните органи. За да преодолеете тези неприятности, лекарите ви съветват да си почивате достатъчно и не «си слагате на сърцето» неуспехите.

animals-2024074_960_720

Хороскоп за знаците

Петел – Овен

Ако до сега не сте решавали да имате собствен бизнес, то Петелът настоятелно препоръчва да оправите този пропуск. През 2017 година някакво собствено дело ще ви донесе добри доходи, правейки ви успешен предприемач. Впрочем, работейки на обычайното си място също може да разчитате на изкачване по кариерната стълбица. Важното е да не се затрупвате с работа, а често да отделяте време и на домашните.

Петел – Телец

В миналото вие упорито сте се потрудили и сте си създали уютно гнезденце, и сте си намерили добра работа. Постарайте се през 2017 година да не разпилеете всичко, което сте създали с упорит труд. Не се поддавайте на уговорки за заработване на повече пари, има риск, да се опитват да ви излъжат. Телците трябва да се доверяват само на проверени личности, които вече много пъти са им доказвали своята вярност. Подобна тактика ще ви позволи да избегнете излишния стрес и да запазите силите си за нови постижения.

Петел – Близнаци

За да може 2017 година да е спокойна и щастлива за Близнаците, те трябва да се постараят по-малко да се ядосват да дребни неща, да не се поддават на провокации и да не се карат с близките си. Най-добре е по-често да общувате с приятели, да споделяте с тях своите проблеми и преживявания. Те задължително ще ви подскажат как да действате в една или в друга ситуация.

Петел – Рак

В предстоящата година Огненият Петел ще започне да проявява максимализъм във всичко. Вие ще се блъскате от едната крайност в другата, макар на някои това поведение да им се струва не съвсем уместно. Спрете се и се замислете над направените грешки. Най-добре е леко да отложите финала, но така няма да разстроите нито себе си, нито околните.

Петел – Лъв

Много успешна и спокойна ще бъде годината за Лъвовете. Хората, родени под този знак, постоянно ще усещат подкрепа и внимание от страна на близките си. В службата началството и колегите ще ви помагат не само със съвети, но и на практика. Но не злоупотребявайте с това отношение, по възможност си «връщайте дълговете». Астрологията не ви препоръчва да правите дълги пътувания извън страната.

Петел – Дева

Вашата основна особеност е творчеството. Тази способност ще ви позволи не само да учудвате околните, но и да се придвижвате нагоре по кариерната стълбица. Първата половин година ще донесе на Девите признание и популярност. При това вашата дейност добре ще бъде платена, така, че това е още един допълнителен стимул да се развивате в подобно направление.

Петел – Везни

През тази година не постанайте да бъдете откровенни с близките си. Дори и най-големите си проблеми споделете с роднините. Само така няма да усетите такова морално напрежение, заради което да изпаднете в депресия. Възможно е ваши познати да ви поискат дребна сума на заем, не им отказвайте. Парите ще ви се върнат с лихва. Не се страхувайте от лекото затишие в кариерата и в личния живот, това ще ви бъде от полза.

Петел – Скорпион

Независимо от това, че душата ви е жадна а промени, не бързайте да й угаждате. Кардиналните изменения в живот могат да се отразят негативно на бликите ви, за това, за начало се посъветвайте с тях, а след това действайте. Звездите предсказват наличието на сериозен покровител в кариерата, който ще ви помогне да се справите с делата и да получите желаното повишение. Още през есента неразрешените въпроси ще се изпарят от само себе си.

Петел – Стрелец

През годината на Петела вие трябва да се научите да мислите и да оценявате трезво различните ситуации. Запомнете, че вашият характер не трябва да застава на пътя на прогреса и благополучието ви. Тези Стрелци, които успеят да укротят своята пламенност, ще получат за награда продуктивна, позитивна и парична година. Това е именно нещото, за което толкова отдавна мечтаете

Петел – Козирог

Тази целеустременост, която ще притежават Козирозите през 2017 година, ще стане обект на завист от много ваши познати. Вие няма да забележите как всяко ваше начинание ще се увенчава с успех за кратко време. Това е резултат от вашето трудолюбие. Но не забравяйте за нуждите на вашето семейство – отделяйте им длъжното внимание, за да не провокирате конфликти. Намерете баланс между работата и любовта и всички ще бъдете щастливи.

Петел – Водолей

Всеки човек иска красив живот. През 2017 година това желание ще се изостри при Водолеите. Ще започнете по-често да ходите по магазините, ще купите много красиви вещи, ще започнете ремонт на дома си или ще тръгнете да пътувате. По принцип това не са лоши перспективи, но важното е да ви стигнат силите да изкарате парите. Не взимайте кредити заради материални неща, иначе рискувате да потънете дълбоко в блатото на недоимъка.

Петел – Риби

Тази година ще се окаже доста весела и продуктивна за Рибите. Ви еще успеете да се наслаждавате на живота където и да се намирате: в службата, в компания на приятели, у дома, сред природата. Подобна хармония ще позволи на тези хора да творят истински велики дела.

 

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара