Често сме свиквали да виждаме наложените клишета по адрес на дамите. Чували сме истории за жените-шофьори, а да не говорим, че шегите относно футболните правила отдавна са минали границите на разумното. Има една интересна подробност, която обаче не можем да избегнем. Дамите имат едно качество, което ги отличава много повече във високите бизнес позиции – те винаги залагат на суровото хладнокръвие, когато трябва да предприемат определен риск.

Точно по тази причина забелязахме как през последната по-сериозна финансова криза се намериха банки в Исландия, които са значително по-печеливши от всички останали. Каква беше основната разлика? Изпълнителните директори на въпросните банки бяха жени и щом са потърсени за коментар, те заявяват, че винаги са предпочитали да сключват сделки с хора, чийто занимания разбират.

Оказва се, че

дамите са далеч по-разумни и хладнокръвни,

когато играят за победа, а заговорим ли за състезателен дух, конкуренцията може да бъде впечатляваща. Все по-често наблюдаваме дами, които започват да откриват атрактивните възможности на фентъзи футболната лига. Въпросната лига по своя смисъл е виртуално пространство, в което всеки играч може да създаде въображаем футболен отбор, използвайки реални играчи от футболния свят.

Всеки виртуален отбор трупа точки на база представянето на реалните играчи, които спрямо изпълненията на терена ще повишават и неговата точка в цялото спортно занимание. В търсенето на основна причина за създаването на

дамски фентъзи футболен отбор,

разбрахме много бързо и една от основните тайни. Според Нострабет – сайтът за професионален анализ на букмейкърите, това е онзи специален момент, в който половинката иска да натрие много добре носа на своя партньор. Статистически погледнато, дамите много често залагат на 6-тото си чувство и създават изключително адекватен наказателен отбор.

Резултатът на този вид виртуално отмъщение е най-вероятно и изключително приятен. Не трябва да забравяме, че често дамите предпочитат именно мъжката компания от спортни запалянковци, макар и темите често да са насочени именно към този вид забавление, винаги бихме открили почитателки на спорта, които обичат предизвикателства, следователно не трябва да се изненадваме, когато разгледаме статистиката и установим, че голяма част от успешните играчи във фентъзи футболните първенства са именно жени.

Дамите не само могат да демонстрират

впечатляващи спортни познания,

чиято основна цел обаче е насочена именно към създаването на ефективен отбор, където спортните емоции и принадлежност не биха могли да замъглят преценката им. На въпросът дали една жена може да бъде мениджър на футболен отбор, било то и виртуален, бихме отговорили кратко и ясно – да. Освен това ще трябва да добавим и възможността за допълнителни приходи, които биха засилили значително спортните преживявания в този момент.

Не трябва да се изненадваме от факта, че все повече жени навлизат в спортната индустрия и извличат максималните позитиви, някои дами искат да опознаят повече спорта, за да бъдат по-близо до своите партньори, други отдавна виждат тази индустрия като още една форма на удоволствие. А и сме сигурни, че

феновете не биха отказали малко красота

в своите редици, следователно дамите в спортния свят и виртуалната фентъзи лига не са само предизвикателство, но и доза красота. Има и още една причина, поради която феновете наистина държат на женското присъствие във всякакви такива спортни формати – това разбира се е фактът, че дамите наистина могат да бъдат непредсказуем конкурент в тази игра и със сигурност отговарят за много по-сериозните предизвикателства.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара