България Еър вече възстанови 65% от полетната си програма за всички редовни маршрути до Европа и в страната. Заради повишеното търсене, през юли и август превозвачът планира допълнителни полети до най-предпочитаните трансферни пунктове в Европа – Амстердам и Франкфурт, а също така до БерлинЦюрих и Атина.

През летните месеци полетите до Амстердам в някои дни от седмицата са по два дневно. Директните полети, които се предлагат до Атина – изпълнявани от „България Еър“, както и в кодшеър с „Егейски авиолинии“, са общо осем седмично, като с допълнителните през август, с удобно сутрешно разписание и връзки до гръцките острови, има възможност за дълъг уикенд с тръгване в четвъртък и връщане в понеделник.

Вътрешните полети до Варна са три пъти дневно,  стартираха и ежедневните сезонни полети до Бургас.

От България еър уверяват пътниците си, че са предприели възможно най-високите мерки за хигиена и безопасност на борда на самолетите. Преди и всеки полет се извършва цялостна дезинфекция на всички повърхности и седалки в пасажерския салон и кабината с препарати, които са ефективни 24 часа. Въздухът в самолетите се обновява постоянно през двигателите, като всички самолети на „България Еър“ са оборудвани и със специални въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички бактерии и вируси. В санитарните помещения на борда са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

Задължително е носенето на предпазни маски от всички по време на полет и от март месец на полетите се предлага само бутилирана минерална вода.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара