Boomerang е подготвил безплатен пъзел с любимите горски герои*:

  • Изтегли .pdf файла от тук
  • Принтирай го цветно, на твърда хартия
  • Изрежи частите на пъзела по линиите
  • Играй и се забавлявай!

*Помоли мама, тате, кака или друг голям да ти помогне.

Свали пъзела от тук

Новите епизоди на поредицата „Гризи и лемингите“ можеш да гледаш от 4 октомври – всеки ден от 19.30 ч. по Boomerang.

Повече за предаването:

Спокойствието в канадската гора изчезва, когато мечката Гризи се среща с пакостливите леминги. Съвместното им съжителство в къщата на горския рейнджър се оказва трудна задача, изпълнена с куп щуротии и забавления.

Историята се развива в обширна гора, насред нищото, където се крие едно малко убежище на човешка цивилизация – а именно къщата на горския рейнджър. Когато той е на път, мечката Гризи решава да се почувства като у дома си и да се наслади на всички съвременни удобства в къщата. Те изглеждат създадени специално за него и включват: климатик, домашно кино със 117 телевизионни канала, удобен диван, машина за пуканки, интернет връзка, сауна и напълно оборудвана кухня.

Гризи е на върха на хранителната верига, затова никое друго животно не смее да стъпи в къщата и да оспорва неговите „мечешки привилегии“. Така де, никое друго, освен един-единствен вид: племе, което принадлежи към семейството на най-безобидния, наивен и смешен бозайник, който съществува, а именно – лемингите. На пръв поглед те изглеждат сладки и безобидни, но в действителност нещата съвсем не са така. Къщата се превръща в истинско бойно поле, тъй като никой не е готов да отстъпи и да напусне.

В новите епизоди, лемингите и Гризи изстрелват номерата си до нови висоти, пренасяйки схватките си в нови краища на света. Те вече са били на Великата китайска стена, в манастира Шаолин и са срещали истинска панда. Сега ще отидат на африканско сафари и ще научат за антарктическите ледници.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара