Овен

Предстои ви пъстър и вълнуващ месец, в който трябва да избягвате рискове и необмислени действия.

За родените в първа декада, месецът ще бъде най-спокоен и хармоничен. След 5-и октомври ще е подходящ период да довършите отлагани разговори и преговори. Не търсете нови хоризонти преди да сте довършили старите си дела.

Предизвикателен ще е месецът за родените във втора декада. Избягвайте започване на нови начинания и взимане на крайни решения. Времето ще е хубаво да довършите започнатите дела и да анализирате случващото се. След 15-и октомври очаквайте резултати и развитие на делата си.

Родените в трета декада ще имат подкрепата да ревизират плановете си и да съградят нова гледна точка по лични и професионални въпроси. Месецът не е подходящ за действие. Очаквайте поява на хора от стари връзки. Преценете какво искате от старите си отношения и продължете. В последните 5 дни от месеца очаквайте лекота, късмет и попътен вятър.

Сайтът на астролог Венета Матева

Телец

За вас, месецът ще бъде динамичен и разнообразен.

Родените в първа декада, до 21-ви октомври ще имат зелена светлина в плановете си. Бъдете спокойни и упорито довършете всичко започнато. Съобразете се с ретроградния Меркурий и не започвайте нови дела, но пък ще имате лекотата и късмета да довършите настоящите.

За родените във вторите десет дни на зодията се очаква също бавно подреждане в личен и професионален план. Не отлагайте важни срещи и разговори за следващия месец. Организирайте всичко необходимо до края на месеца и през ноември довършвайте започнатото.

Родените в трета декада трябва да бъдат внимателни в общуването до 5-и октомври. Избягвайте до тогава крайни решения в личен и професионален план. Изчакайте преди да слагате точка. Във втората половина от месеца всичките ви въпроси ще намират отговори без усилия от ваша страна.

Близнаци

Октомври ще е миг за вас, поради вихрушка от събития, изненади и възможности.

За родените в първите десет дни от зодията периода ще протече най-спокойно. До 6-и октомври ще се радвате на спокойствие и успех. Времето старателно ще подрежда пъзела на живота ви, като изхвърля ненужните парченца и ви добавя необходимите. След 20-и октомври очаквайте късмет и успех във всичко.

Родените във втора декада ще имат вихрушка от случки, които да ги накарат да обърнат платната си в друга посока. Между 6 и 16 октомври са възможни объркани планове и проекти. Очаквайте нова информация, която може да промени плановете ви. Какво пък толкова. Ако една врата ви се затваря бъдете спокойни, защото ще ви се отворят нови две. Важното е, че имате хъс, сили и желание да действате.

За родените в последните 10 дни на знака, месеца ще е най-вълнуващ и разнообразен. Не бързайте, не рискувайте и бъдете предпазливи във всичко. До 20-и октомври не подписвайте нови договорни отношения. След тази дата очаквайте развитие в делата и отношенията.

Рак

Очаква ви напрегнат и малко по-предизвикателен месец.

Родените в първа декада ще бъдат най-спокойни. Те трябва да избягват подписване на нови договори до 21-ви октомври. Времето ще е подходящо за анализ на свършеното и ревизия на делата. След тази дата ще имате нови възможности и късмет в начинанията.

Родените във втора декада трябва да бъдат внимателни в периода между 14-и и 21-ви октомври. Тогава избягвайте пътувания и подписване на важни документи. В средата на месеца ще стане ясно, че трябва да прекратите отношения, които са ви били излишни.

Родените в трета декада трябва да се подготвят за сложен месец, който ще изпита волята и устойчивостта им. Доверете се на първата седмица от месеца за действия. В другото време ви съветвам да отложите всички нови начинания и важни ангажименти. Сега ще е подходящо да оставите на времето да подреди нещата вместо вас. Избягвайте рискови занимания и пътувания.

Лъв

Очаква ви месец с нови възможности, но и предизвикателства, които да изпитат волята и желанието ви да бъдете успешни.Въпреки дребните спънки ви очаква хармоничен месец.

Родените в първа декада ще имат желанието да действат, но ги съветвам да бъдат предпазливи при взимане на крайни решения. До 20-и октомври е препоръчително да избягват встъпване в нови отношения. За стари уговорки, четете внимателно документите, които подписвате. Между 5-и и 15-и октомври ще имате поводи за усмивки.

Родените във втора декада съветвам да довършат започнатото и да избягват започване на нови отношения, както и встъпване в нови бизнес дела. Месеца е подходящ за анализ на връзки и отношения. Между 10-и и 20-и очаквайте нови възможности, интересни срещи и запознанства.

Родените в трета декада трябва да следват ангажиментите си, като наблюдават какво се случва около тях. Пластовете се разместват за да ви донесат възможности след 20-ти октомври. Очаквайте да научите важни за бъдещо ви факти и истини, които да ви донесат нови идеи и полезни съвети.

Дева

Предстои ви спокоен месец, носещ разбиране, топлина и уют.

Родените в първа декада, сякаш заслужили ще получават своите подаръци очаквано и не чак толкова. Сега имате пълната подкрепа на Вселената за да обмислите и започнете през следващия месец нови занимания, или да получите лекота в започнатите. Между 5-и и 12-и октомври избягвайте уреждане на лични отношения.

Родените във втора декада ще се радват на новини, нови запознанства, разбиране и подкрепа от колеги, шефове и партньори. Ще имате добро настроение, лекота и оптимизъм. Между 12-и и 22-ри октомври не взимайте крайни решения в личен и професионален план.

Родените в трета декада, до 20-и октомври ще могат да начертаят новите си цели и планове. До тогава очаквайте хубави новини и приятни изненади. След тази дата бъдете внимателни в изборите си. Избягвайте прибързани решения. Проявете търпение и бъдете търпеливи в търсените резултати.

Везни

Предстои ви градивен и предизвикателен, с всичките си плюсове и минуси месец.

На родените в първа декада се предоставя прекрасен шанс да сбъднат изоставените си във времето мечти, търсения и копнежи. Грабнете енергията на този месец и смело начертайте новите си цели. Бъдете уверени и сигурни, че всичко, което си отива има за цел да отвори нови хоризонти в живота ви. Между 8-ми и 15-и октомври очаквайте новини, известия и хубави възможности за всичко, което решите.

Родените във втора декада също ще се радват на блага, разбиране и подкрепа в личен и професионален план. Забравете трудностите, през които преминахте в последните дни и си дайте доверие, любов и повече увереност в делата. Между 20-и и 30-и октомври ще имате нови възможности, лекота и прекрасни новини. Използвайте новолунието на 6-ти октомври за да си пожелаете нови сбъднати мечти.

Родените в трета декада, в края на месеца ще усетят положителното влияние на всичко случващо се. Доверете се на времето след 20-и октомври за да осъществявате планове и мечти. След 5-и октомври очаквайте хубави емоции и интересни предложения.

Скорпион 

Хармония, добри новини и спокойствие очакват скорпионите този месец.

Родените в първа декада, след 21-ви октомври ще изпитват нуждата да променят заниманията си и да започват нови неща. Ако плановете ви са добре обмислени и не излагат на риск създаденото до момента, няма причина да отлагате.

Родените във втора декада ще имат спокоен и подреден период. Времето е благоприятно за уреждане на лични отношения и ревизия на плановете. Оставате старите и лишени от полза занимания и ги заместете с нови.

Родените в трета декада трябва уверени да встъпят в новия месец. До 20-и времето не е подходящо за провеждане на бизнес разговори и подписване на нови договори, ако не са възникнали преди 26-и септември. До тогава проверявайте информацията, която достига до вас и бъдете наблюдателни със случващото се. След 20-и октомври бъдете уверени в себе си и сбъдвайте мечтите си.

Стрелец

Време е за глътка въздух и ново начало!

Родените в първа декада ще имат силите, волята и желанието да стартират нови занимания и бързо да довършат старите. Това е идеално, ако бъдете последователни в изборите си и внимателни в решенията си. Избягвайте риска във всичко. Не бързайте, не наранявайте, не изисквайте и бъдете мили с околните. Между 5-и и 15-и октомври ще се появят нови възможности, на които трябва да обърнете внимание.

Родените във втора декада ще се радват на повече разбиране и успех в личните дела. Между 15-и и 25-и октомври очаквайте успешно развитие на бизнес делата и приятни емоционални преживявания. Времето ще е хубаво за нови планове и действия за тяхното осъществяване след 20-и октомври.

Родените в трета декада ще се чувстват щастливи и удовлетворени. След 20-ти октомври очаквайте раздвижване в делата, хубави новини и нови възможности в професионален план. В края на месеца очаквайте финансови постъпления или успешни сделки.

Козирог

Очаква ви сложен и изпълнен с противоречия месец, който ще изпита търпението ви.

Родените в първа декада съветвам да извадят цялото си търпение и да бъдат устойчиви на външно влияние, чужди мнения и разминавания между очаквания и резултати. До 20-и октомври ще е най-подходящо да довършите започнатите дела и да избягвате излишно претоварване.

Родените във втора декада също трябва да бъдат внимателни към околните и да се опитат да не приемат лично нищо от случващото се. Има месеци, които изискват рутинни занимания и е хубаво сега да са отдадете на това. Пазете се от настинки и възпалителни процеси.

Родените в трета декада, до 20-и октомври е подходящо да ревизирате делата си, но да не започвате нови. Последните 10 дни от месеца очаквайте запознанства и поява на нови възможности. След 25-и делата ви хармонично ще започнат да се подреждат.

Водолей

Ех, колко пъстър месец ви очаква.

Родените в първа декада ще са поставени в сложната ситуация да избират и стоят на кръстопът в личен или професионален план. Моят съвет е да разделите първо старите си искания и търсения от тези, които в момента ви хрумнат. Това, което отдавна отлагате, но истински искате е време да бъде задействано след 19-и октомври. Не взимайте крайни решения с нови идеи, не е време за тях.

Родените във втора декада няма да бъдат изправени пред ключови решения, но те ще се радват на хармония, разбиране и подкрепа от колеги и партньори. Между 20-и и 30-и октомври очаквайте запознанства и търсете нови занимания, които да развиете.

Родените в трета декада, през този месец ще имат енергия, нови идеи и желание за тяхното осъществяване. След 20-ти октомври те могат да очакват кратки ползотворни пътувания, успешни срещи и разговори. Октомври може да обърка плановете ви и за това каквото има за вършене го направете сега.

Риби

Ако през последните месеци сте изпитвали застой в делата и неразбиране в личен план, предстои да се насладите на повече реализирани планове и успехи.

До 7-и октомври родените в първа декада ще се радват на динамичен период, носещ новини, развитие в делата и отношенията. Първите дни от месеца ще ви донесат любовни преживявания и бързи положителни обрати в бизнес плановете.

Родените във втора декада също ще се радват на лекота и спокойствие. Не се отказвайте да започнете работа по нови проекти и цели. По-късно през годината ще бъдете благодарни на увереността и смелостта си сега.

Родените в трета декада ще имат възможност смело да реализират голяма част от мечтите си. Месецът няма да ви донесе пречки, недоразумения и провалени планове. Няма причина да се отказвате от целите си.

Желая на всички щастлив, гостоприемен и уютен месец! Имайте здраве, късмет и лекота във всичко!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара