Първото по рода си в България бебеносещо изложение Slingo Fest ще се проведе на 26 септември от 10 часа.

То ще се проведе в SOHO София, а целта на събитието е да създаде връзка между родители, консултанти и компании по тема бебеносене. Под формата на изложение, на над 250 квадратни метра площ, ще се съберат търсещи и предлагащи ергономични носилки, за да се информират повече хора относно бебеносенето, неговата идея, разнообразие и функционалност.

На SlingoFest младите родители ще имат възможност да се запознаят с предимствата на различните марки носилки директно от производителите или от техен официален представител.

По време на събитието ще има и много лекции, уъркшопи и консултации, които ще са на разположение на участници през целия ден и ще дадат по-задълбочена информация на бъдещите и настоящи родители за грижа на детето.

Българската Слинготека също ще се включи в лекционния панел с повече информация за бебеносенето, а Хедра ще помогне на всички мами и татковци с полезна информация и

практически съвети за кърменето.

Организаторите са подготвили и специални танци всички мами и техните бебета дошли в деня.

Организатори на събитието са професионални консултанти по ергономично носене на бебета, български и международни производители на сертифицирани ергономични носилки и собственици на библиотеки за слингове и ергономични раници, които са обединени около желанието да предоставят повече информация за бебеносенето.

Повече информация вижте тук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара