Само няколко седмици преди началото на Световното първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в зала „Арена Армеец“ тази есен, ще се открие уникална изложба, посветена на „Златните момичета“.

Всички кадри ще представят последните години на художествената гимнастика и ще поставят акцент върху момичетата, които от 10 до 16 септември септември ще се борят за медалите в София. „С тази изложба желаем да доближим всички хора до нашия спорт и да представим настоящия отбор. Нека всеки, който още не е идвал на състезание да мине през изложбата и после, сигурна съм, ще му се прииска да дойде в залата и да подкрепи тези прекрасни момичета“, споделя Илиана Раева президент на БФХГ.

Освен кадрите на БФХГ, ще има и фотографии на Fibank, които са част от благотворителен календар на банката с момичетата от Националния отбор по художествена гимнастика.
Официалното откриване на изложбата ще се проведе на 21-и август от 12:30 часа в градската градина до Народния театър. Всеки който иска да се види на живо с националните отбори на България и техните треньори, посланика на Световното – Мария Петрова, талисмана на Световното – Радина Филипова, Росина Атанасова, генерален секретар на БФХГ и директорът на националните отбори Деспа Кателиева е добре дошъл в градската градина.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара