Поп кралицата Мадона навършва днес 60 години. Влиянието ѝ в развлекателната индустрия, медиите и обществото остава силно през цялата ѝ 36-годишна кариера. Въпреки многобройните награди и рекордни продажби, сексистките забележки срещу нея са постоянни, а напоследък и подмятанията за възрастта ѝ, написа в. „Индипендънт“. Тя обаче отдавна е променила стереотипите за по-възрастните жени. И на 60 тя е все така секси и скандална.

Само преди година Мадона се снима лично в реклама на собствената си козметичната линия MDNA Skin с красиви предизвикателни снимки по кожено бельо и клип, който доказва, че сексапилът е втората й природа. Мадона се поддържа във форма, като прекарва във фитнеса по 5 часа на ден.

Мадона е певицата с най-големи продажби за всички времена. Продажбите на албумите на Мадона са оценени на стойност около 400 милиона долара, които са продадени, изключвайки сингли и макси-сингли (75 млн.). Най-продаваният сингъл на Мадона е Hung Up с продажби над 9,6 млн копия, а най-продаваният й албум е The Immaculate Collection с продажби, достигнали 30 млн. копия.

„Разходка през лабиринта на Медина по време на призива за молитва“, написа Мадона в страниците си във Facebook и Instagram в навечерието на своя юбилей. Тя качи и видео, заснето по улиците на древния пазар в града. „Рожден ден, вълшебство, авантюра“, написа Мадона към него.

Два дни преди рождения си ден Мадона публикува своя снимка с фес на главата и берберски бижута.

https://www.instagram.com/p/Bmh-2ZQA8nh/?taken-by=madonna

https://www.instagram.com/p/Bmdd8FnABkb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Facebook Twitter Google+

0 Коментара