За 26-годишната преводачка Елица Димитрова гримирането е истинска страст и от хоби вече се превръща в професия. Нейната бюти платформа  Makeupbuthow с четирите си приложения – интернет сайт, блог, youtube канал и фейсбук страница, вече се радва на над 160 000 абонати.
Ежедневно стотици потребители гледат видео-уроци, четат текстове и коментират.  „Започнах с фейсбук страница преди четири години. Публикувах мои впечатления от гримирането, от ползваните от мен продукти. Бях приятно изненадана, виждайки, че всеки месец харесванията ми се увеличаваха главоломно. Преди година имах 108 000 харесвания на фейсбук страницата и стотици запитвания от къде хората могат да си поръчват козметика и грим. Така се роди идеята за сайта. Стартирахме с много ентусиазъм. Вярвах, че мога да предлагам само продукти, които лично аз съм използвала и съм проверила тяхното качество. Радвам се и благодаря на всички потребители за доверието, което ми гласуваха. За мен е чест, че доверихте вашата красота на мен”, коментира Елица по повод годишнината от създаването на интернет сайта Makeupbuthow.

Елица Димитрова е преводач по професия, но гримирането е истинската й страст. Открила своето призвание, тя основава Makeupbuthow с идеята да подпомага дамите да изберат своята успешна визия. Вярва, че гримът подчертава естествената красота. Елица владее два езика – английски и немски, изучава датски. От няколко години живее в Копенхаген, Дания.

 

 

0 Коментара