Полската фирма за производство и търговия с обувки и чанти CCC откри първия си магазин в България в столичния Sofia Ring Mall. Разположен е на 750 кв. м. търговска площ. Новата fashion дестинация предлага богат асортимент от модни марки, които могат да се закупят ексклузивно в ССС.

CCC Store - Sofia Ring Mall 2

В CCC – Sofia Ring Mall вече е на разположение и новата колекция за пролет/лято 2015 г., която предлага обувки, чанти и аксесоари за дамите, мъжете и децата. До 5 април е налична и специална оферта по повод откриването на магазина – всички артикули са с 20% намаление.

На 25 март CCC ще отвори врати и в Русе (Мол Русе). Предстоят откривания на още магазини в София, Варна, Бургас и Стара Загора.

Дългогодишният опит на компанията в производството и търговията осигурява на клиентите високо качество, разумни цени и атрактивен дизайн. За това се грижат експертите на ССС, които внимателно подбират най-добрите материали и изграждат разнообразен асортимент от различни модели и марки. Всяка нова колекция включва както съвременни решения, отговарящи на горещите тенденции в стила, така и класически елегантни обувки за мъже и жени. ССС също така предлага спортни линии и предложения за децата.

Lasocki 2

В рамките на един моден сезон компанията представя близо три хиляди модели обувки и чанти, а общият брой регистрирани търговски марки, собственост на ССС, са 67. Част от тях ще бъдат представени и в България наред с най-популярната – бранда Lasocki за изделия от естествена кожа.

Lasocki 1

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша.  Работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. В допълнение към собствените марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също така предлага лицензирани колекции от обувки. Пример за това е колекцията Disney, която е обожавана от децата заради  любимите детски анимационни герои. Магазините на CCC предлагат също модни чанти и аксесоари.

CCC разполага с близо 700 филиала в 15 държави.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара