Популярният коафьор Георги Петков и Rowenta представят уникална електронна книга, предлагаща различен поглед върху винаги актуалните прически с обем, както и облеклото и грима, подходящи за всеки сезон и всеки момент от деня.

Buntarsko Az

Проектът е част от националната кампания на Rowentа „Изрази всяко свое Аз с Rowenta Volum’24” и има за цел създаването на своеобразен пътеводител на стилната и модерна жена, видяна през погледа на едни от най-добрите специалисти в бранша – от екипа на Георги Петков: гримьорът на 2014 г. Слав Атанасов и художникът, дизайнер и професионален стилист Антония Йорданова.

Magnetichno Az

Книгата акцентира върху многобройните роли, в които всяка дама се превъплъщава в различни моменти от своето ежедневие. Тя обединява атрактивни идеи за винаги актуалните обемни прически, които могат да бъдат постигнати бързо и лесно в домашни условия. Дават се практически съвети как дамите могат да променят визията си според своето настроение, като освен стилни коафюри с обем, визиите са допълнени с подходящ грим и облекло, любезно предоставено от модните партньори на кампанията – United Colors of Benetton, Sisley и Motivi.

Biznes Az

Книгата може да бъде изтеглена на адрес: http://www.volum24club.rowenta.bg.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара