На прага на зимата модният бранд VHK Fashion с дизайнер Веселка Крачунова предоставя изобилие от цветове, материи и кройки за момичетата от големия град. Колекцията наречена „Мегаполис” е своеобразен изказ на комбинацията от стилове, присъщи за жените в големите градове по света.

В забързаното ежедневие точният моден избор дава възможност на всеки да се чувства комфортно, уверено и модерно. „Мегаполис” е пресечната точка между огромния избор за всеки вкус и стил и точният избор за нея и него.

Дизайнерката отново залага на естествените материи, забъркани в коктейл от цветове. Деним, вълна, кашмир, кожа и дантела разпръскват цветовете на дъгата – жълто, зелено, синьо, червено, розово, циклама. Материите и цветовете придобиват форма в елегантни кройки на свободни рокли, къси и дълги поли и панталони, гащeризони, разкошни жилетки, къси и дълги палта.

Линията на бизнес стила е подчертано изчистена и елегантна, като е заложено на класически костюми с дълги и вталени сака, едноредно и двуредно закопчаване, свободни панталони с издължен и прав силует, подчертан от строги зашити ръбове. Цветове тук са бяло, черно и червено. Сивото се завръща във вариант на ултра екстравагантен и удобен делови костюм от три части с комфортна и шикозна кройка.

Не са забравени и специалните поводи със стилни рокли от линията Exclusive by VHK Fashion. При цветовете отново властват бяло и черно, както и nude. Най-новите допълнения са цвят марсала и аквамарин. В моделите от тази линия дизайнерката използва основно скъпи дантели и ръчна работа, като залага на индивидуалната изработка.

Не са пропуснати и градските момчета. Те са облечени в костюми от деним с класическа кройка на саката и много разчупена при панталоните. Модните предложения на VHK Fashion за силния пол са свободни за всякакви комбинации.

 

0 Коментара