Тити Папазов, Калин Сърменов, Георги Тошев и Христо Сираков първи опитаха Chivas Regal Extra, създадено от някои от най-редките и висококачествени малцови уискита в света.

blind testing

Над 100 популярни личности и ценители на изисканите вкусове сложиха маски за очи и се довериха изцяло на сетивата и въображението си по време на нестандартната дегустация на новото бленд скоч уиски на Chivas Regal – Chivas Regal Extra.

Titi Papazov 1

Първото попълнение в семейството на  Chivas Regal от 10 години насам бе представено на атрактивно събитие в столичния клуб “Bedroom”. Традиционно за бранда, то бе нестандартно и стилно. Изисканата дегустация беше съчетана с неповторима експлозия от вкусове от  специално изработено меню. Гостите имаха рядката възможност да усетят невероятните качества на Chivas Extra в комбинация с изтънчени специалитети.

Radi Stambolov

Водач в това истинско кулинарно пътешествие бе Ради Стамболов – член на журито на първото българско кулинарно състезание “Lord of the Chefs”. Доцентът по италианска кухня от Scuola Alberghiera e di Ristorazione di Serramazzoni, Италия е специализирал в Cafè Central Palais Ferstel във Виена, Австрия. Работил е в Sheraton Doha Hotel, Катар, като Chef de Party (Pastry) и Souse Chef Pastry и е готвил за 13 президента на различни държави!

Kalin Surmenov

Прочут със своето шоколадово суши Ради Стамболов помогна на присъстващите да преминат през истински лабиринт от вкусове и аромати. Атмосферата бе завършена от нежния Maria Karakushevaсъпровод на пианото на Мария Каракушева. Създателката на музикалните проекти Classic In The House и Classic In The Jazz изуми присъстващите с вълшебните си пръсти и превърна вечерта в истинско тайнство.

Chivas Regal Extra е новото бленд скоч уиски на Chivas Regal, създадено от някои от най-редките и висококачествени малцови уискита на бранда с различна степен на отлежалост. То впечатлява с плодов аромат и вкус на зрели круши, нюанс на карамел и джинджифил.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара