Световното светило в дерматологията, професор Нийл Сейдик – главен съветник на козметиката Dior, си избра Ева Борисова, за да я направи своя ученичка. Той покани актрисата от „7 часа разлика” , която у нас наричат „кралицата на пълното преобразяване”, на международен курс в Ню Йорк.

D-r Sadick 1Прочутият доктор, който в клиниката си на „Парк Авеню” подмладява американските звезди, разработва нова сензационна програма – „Златен стандарт за златната възраст”. С холистични методи и топ апаратура той успява да отложи стареенето, да подмлади кожата. Д-р Нийл Сейдик е носител на наградата „Джобст” , многократно е обявяван за най-добър дерматолог в Ню Йорк от „Ню Йорк Магазин”.

Ева Борисова стегна куфарите за Америка, където заедно с представители на бизнеса с красота и младост от цял свят ще се учи по експерименталната програма. Бизнес дамата попаднала в избрания списък, защото само тя в България EVA SADIKпритежава всички топ апарати за неоперативно и безопасно подмладяване, отслабване, възстановяване на коса.

„Златната” програма е за жени и мъже над 40-те, които искат да подобрят качествено физиката си, но без скалпел”, издаде Ева. „Става дума за естествена и видима промяна, съобразена с индивидуалните дадености  на всеки човек ”. Тя загатна, че в основата на „Златната програма” са комбинация от подбрани процедури и неща, които човек трябва да промени в рутината на деня си, за да отложи стареенето и да извади на показ най-доброто от себе си. Амбициозната бизнес дама се закани, че след завръщането си от Ню Йорк ще пренесе „Парк Авеню” в Къщата на Ева до Южния парк в столицата.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара