Световно известният гримьор на козметичния гигант AVON – Лорън Андерсън разказва накратко кои са най-горещите тенденции в грима за есента, като едновременно с това дава  и полезни съвети за перфектен външен вид.

MO_LaurenAndersen

Визия 1. Обемни мигли:

avon=1

Обемните мигли са перфектният завършек на всяка женствена визия. Именно това ги прави неизменна част от есенните тенденции.

 

 

Съветът на Лорън:Започнете със спирала с прецизна бадемовидна четчица, която обхваща всички мигли, извивайки и удължавайки ги за максимален обем. Точно такава е най-новата спирала AVON Big&False Lash. Използвайте върха на четчицата, за да оформите ъгъла на миглите си леко навън. По този начин ще направите погледа още по-изразителен.”

Визия 2. Устни с цвят на череша:

avon-3Независимо дали сте на червения килим, или просто искате да попаднете в центъра на вниманието, заложете на червило с цвят на череша. Този нюанс придаде на кожата ви малко по-топъл оттенък, а освен това е и плавен преход след летните ярки нюанси.

Съветът на Лорън:Когато използвате червило в смел нюанс като черешата, искате да издържи максимално, без да се размазва. Аз постигам това като нанасям червилото, разнасям леко цвета и след това отново нанасям малко в центъра на устните. По този начин имате страхотен цвят, който не се размазва в краищата. Любимото ми червило с черешов цвят е червилото с 3D ефект на AVON в нюанс Berry Cute.

Визия 3. Естествена руменина:

avon-5Есента е перфектният сезон, в който може да заложите на естествено румени скули. Оставете настрана летните бронзанти и извадете отново прасковените и нежно розови ружове, които ще подчертаят естествената ти красота така, сякаш кожата ти е погалена нежно от хладния вятър.

Съветът на Лорън:Тази тенденция може да се постигне с ружът AVON Ideal Luminous. Нанесете върху скулите и леко разнесете нагоре и надолу. С кръгови движения прелейте към слепоочията. Запомнете, че малко руж може да направи чудеса с визията ви.”

Визия 4. Класическа очна линия:

avon-6Очната линия никога не е слизала от топ тенденциите и изглежда няма никакви изгледи това да се случи скоро. И тази есен спокойно можете да заложите на изчистена визия с различни вариации на очна линия.

Съветът на Лорън:Създайте абстрактна визия, като поставите пръста си във външния край на окото и изтеглите леко навън. Използвайки очната линия AVON Mega Effects, подчертайте основата на миглите. За допълнителна изразителност извийте леко в края, а ако целите повече драматичност, може да удебелите контура.”

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара